PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny bardzo proszę o pomoc, jestem w 22 dc, 7dpo, od 17 dc biore duphason 3x1, jest to mój pierwszy cykl z duphasonem, od piątku mam bolesne/obolałe nogi, praktycznie całe, czuje jakby zaraz miały eksplodować czy to normalne? Poza tym dzisiaj dostałam gorączki 38 stopni, bolą mnie juz wszystkie mięśnie i dodatkowo katar+gardło, moje pytanie czy moge wziąć jakies leki na przeziębienie? Sama nie wiem co robić, proszę o rady
-
Cześć dziewczyny.
Proszę pomóżcie, potrzebuje waszej rady. 23 marca dostałam pregnyl podwójna dawkę, 24, iałam inseminacje,dziś 24 dc zrobiłam test i wyszła druga słaba ale widoczna kreska. Co o tym myślicie może to być ciąża czy raczej wynik po pregnylu? -
Doronia89 wrote:Cześć dziewczyny.
Proszę pomóżcie, potrzebuje waszej rady. 23 marca dostałam pregnyl podwójna dawkę, 24, iałam inseminacje,dziś 24 dc zrobiłam test i wyszła druga słaba ale widoczna kreska. Co o tym myślicie może to być ciąża czy raczej wynik po pregnylu?
Trzymam kciuki za Ciebie:) powtórz test jutro. Powinna być bardziej widoczna. Daj znaćDoronia89 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
agusza wrote:Hej, dołączę jeśli pozwolicie Doronia89 chyba jedziemy na tym samym wózku bo ja też 24 miałam iui ale ja wcześniej brałam ovitrelle. I już na pewno się wypłukał bo robiłam betę w piątek i wyszło 2 z kawałkiem. Ja spróbuję jutro rano bo dzisiaj popołudniu niestety jedna kreska...
Trzymam kciuki za Ciebie:) powtórz test jutro. Powinna być bardziej widoczna. Daj znać [/QUOTE
Ooo fajnie, trzymam za ciebie kciuki a która to twoja inseminacja? Moja druga i chyba tylko do,3 podejdziemy bo wydaje mi się ze więcej nie ma sensu. Ja robiłam betę w sobotę i wyszła 10,81, wiem ze to był pregnyl bo w tamtym miesiącu tez miałam podobna betę w tym samym dniu i niestety nie udało się. Myślisz ze to pregnyl? -
Doronia89 wrote:Ta druga kreseczka? W tamtym miesiącu w 24 dc miałam już 4 z kawałkiem
To nasza pierwsza iui ale jeśli tfu tfu się teraz nie uda to też chyba jeszcze tylko jedną, max dwie zrobimy..
A powiedz jak długo się staracie?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Doronia89 wrote:Oby się udało, my 2 lata się staramy ale mąż nasienie ok, ja podwyższony testosteron i w sumie juz nic z jakiś poważnych problemów. A gdzie robiłaś może w wawie? a wy długo?
U nas jest tak że mąż ma wszystkie parametry w porządku ale ze mną problem bo w ogóle nie miałam owulacji. Na clo najpierw nie reagowałam, po zwiększeniu dawki zrobiła się torbiel, potem był letrozol i też nic a teraz jestem na gonadotropinach... A żeby tego było mało w zeszłym roku okazało się że mam cukrzycę typu 1 i od stycznia jestem na pompie. Mówię Ci, że jak nie urok to sraczka.
No ale teraz jesteśmy dobrej myśli, bo podobno dobre nastawienie to połowa sukcesuCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Tez tak właśnie.myślę ze test by nie pokazał hmm zobaczymy jutro rano to naprawdę jesteśmy w podobnej sytuacji, musimy się wspierać na wzajem a w Olsztynie jest jakaś klinika? Czy u swojego lekarza miałaś iui? Ja jestem z pod elblaga i zdecydowaliśmy sje na bociana. Tak ja też biorę clo i ten pregnyl
-
Doronia89 wrote:Tez tak właśnie.myślę ze test by nie pokazał hmm zobaczymy jutro rano to naprawdę jesteśmy w podobnej sytuacji, musimy się wspierać na wzajem a w Olsztynie jest jakaś klinika? Czy u swojego lekarza miałaś iui? Ja jestem z pod elblaga i zdecydowaliśmy sje na bociana. Tak ja też biorę clo i ten pregnyl
Czyli na monitoringi dojeżdżasz aż do Warszawy?
Kurczę trzymam mocno kciuki żeby jutro pokazał Ci bardziej widoczna drugą kreskę koniecznie daj znać co i jak.
Ja się już jakoś specjalnie nie nastawiam bo nie chce się znowu rozczarować. Zawsze wtedy ryk i lament w domu, masakra.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Nmonitoringi mam u swojego lekarza w Elblągu on mnie przygotowuje a ja jadę na samą inseminacje. Aa to spoko ze macie klinikę. Wiem co to znaczy ten ryk i lament przezyałam to w tamtym miesiącu jak zobaczyłam wynik bety 10,40, ale tak jak pisałam to był pregnyl za wcześnie się cieszylismy i tez nie było łatwo się z tym uporać Agusza dam znać napewno, chciałabym żeby ta wiadomość była Pozytywna...