PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, myslalam, ze mysl o wyplacie nie dała Ci spać a jak piersi, to jest to dobry znak
Mój mąż nie może wyjść z podziwu dla moich, jakie to cuda się dzieją z nimi
Brychra, ja mam długie cykle, w dniu przed @, wyszła mi już dość wyraźna zaróżowiona kreska, zaś na drugim tescie z tego samego moczu baaaardzo blada, wiedziałam, gdzie jej szukać, dlatego ją znalazłam i zobaczyłam. Popatrz dobrze na swój albo jutro powtórz test innym rodzajem innej firmy.
Co do biegunki, to ja przed @ często ją miałam...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej
Dzięki za słowa otuchy, tak się cieszę że mogę z kimś pogadać tak otwarcie.
Mnie praktycznie piersi nie bolą już także zapewne progesteron spada no bo co?
Według jednego kalendarza powinnam dziś dostać @ a owu wytyczył na jutro.
Tak czy inaczej piersi są wyznacznikiem że dupa... Nie mam co wmawiać że jest i będzie dobrze.
Marta idź na betę, ja czuję że Ty jesteś w ciąży
Wianna też miałam takie fajne piersi, jak sztuczne a teraz mam znowu rogaliki babuni hahahahahha
-
Wianna, no tego bólu nie mogłabym sobie wmówić A kiedy idziesz do lekarza?
Shantelle, na nas zawsze można liczyć poczekam jeszcze z tą beta, zrobię sobie za jakieś dwa dni test może, chyba że nie wytrzymam
Brychra, zawsze warto powtórzyć test :)powodzenia! -
Shantelle, mój biust dopiero puszczał razem z okresem...
Ale czekaj, czekaj. Ty chyba jesteś dopiero na początku starań, Twój organizm musi się przyzwyczaić i przygotować do zmian chyba b.rzadko udaje się zajść w pierwszym czy drugim cyklu...
Rogaliki babuni hahaha poczucie humoru Cię nie opuszcza
Wizytę mam 16 kwietnia... Jeszcze tyle trzeba czekać! Te staranie i ciąża to ogromna nauczka cieprliwości, tylko sie czeka: na okres, na owulacje, na testowanie, na wyniki bety, na wizyty u lekarza. o losie. A ja jestem nerwus i raptus! chce juz wszystko, teraz, natychmiast i jak tu być cierpliwym i wytrzymać...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
agusza wrote:Na pewno się odezwę a tymczasem relaks, więc urywam się z forum na dziś. Trzymaj się ciepło
Dzisiaj z porannego moczu na teście wyszła blada druga kreska ale jeszcze jaśniejsza niż poprzednia, musiałam dobrze się wpatrywać żeby ją zobaczyć i dopiero po ok 10 minutach się pojawiła, taki cień tylko tej kreski, także nie wiem co o tym wszystkim myśleć, czy jest sens dziś na betę jechać. Jak myślisz jest jakaś nadzieja? Dzis jest 13dzień po pregnylu -
Mi całkowicie wszelkie objawy prawie przeszły- plamienia są, lekko mdliło mnie rano,a le może głodna byłam... Temp skacze jak pijana. Zero piersi, zero już bólów brzucha. Wczoraj koszmarna biegunka. Jak dziś okresu nie będzie, to jutro testuje (dzień spodz @).PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Wianna, wiem o czym mówisz. Też jestem w gorącej wodzie kąpana i już już jak najszybciej chciałabym wszystko wiedzieć
A dzisiaj rano testowałam i niestety narazie nic. Brzuch mnie od rana boli jak na @ więc pewnie nic z tego. Jakby co, to poczekam do piątku i polecę na betę
Doronia89 a Ty jak? Wyszła dzisiaj trochę bardziej widoczna kreska?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Shantelle, ta Twoja kolezanka jest wyjątkiem potwierdzającym regułę To mój 4 cs, poprzedni ten z biochemiczną dał mi mega nauczkę i pokorę, w sumie w każdym cyklu odkrywałam coś nowego w sobie, w swoim ciele u Ciebie też tak będzie szybciutko, no a wyjątkiem Ty nie możesz być w tej kwestii, wystarczy, że błyszczysz w innych dziedzinach, np. sportu :*
Hehe, same nerwuski z nas i jak tu zajść spokojnie w ciążę, a potem ją szczęsliwie donosićIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Doronia89, myślę że narazie szkoda kasy i nerwów na betę skoro kreska jest jaśniejsza. Poczekaj do piątku i wtedy zrób betę. Tak będzie chyba najrozsądniej:) a osobiście uważam że pregnyl jeśli już miałby być jeszcze w Twoim organizmie to tylko beta mogłaby go pokazać.
Doronia89 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości