PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Doronia, może to i dobrze, będziesz spokojniejsza jak będziesz wiedziała na czym stoisz zawsze trochę mniej na głowie.
Długo u siebie czekasz na wynik bety?
Czekam na dobre wiadomościCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
wianna wrote:haha! Marta zgadzam się i ja dołoże tej naszej Shantelle
Skopionek jakiś cień rzeczywiście tam pada, ja też dzień przed @ miałam na takim teście bladą kreske, a na innym rodzaju testu, była już bardzo wyraźna. A beta tego dnia była 90,3. Masz jakiś inny test? -
Nie każdą kobietę na początku ciąży bolą piersi przecież spokojnie, to chyba nie jest wyznacznik.
A mnie dzisiaj naprawdę mocno boli brzuch. Tylko ze to taki dziwny ból jakby mi ktoś szpilkę wbijał gdzieś tam w środku. Dziwne.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Doronia89 wrote:Skorpionek a który masz dzień cyklu? Troche długo się czeka u ciebie na wynik bety ;/
-
Dziewczyny wszystkie bedziemy mamusiami! Mam nadzieję że juz w tym miesiącu
Mi dzisiaj babcia wrozyla z kart, bardzo to lubi w pierwszym rozdaniu wyszedl mi chłopak, zaś w drugim blizniaki hahaha osobiście nie za bardzo wierzę w takie cudaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:18
-
Dziewczyny spóźnia mi się okres 2 dzien. Test robilam wczoraj negatywny dzisiaj druga kreska widoczna pod swiatlo ale zniknęła i jej nie widać. Cykle mam 24 dniowe. Na becie byłam w 10 dpo i ujemna. Co mi radzicie może za wcześnie na test jeszcze w 25 dniu?Brychta