PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Brychra wrote:Dziewczyny spóźnia mi się okres 2 dzien. Test robilam wczoraj negatywny dzisiaj druga kreska widoczna pod swiatlo ale zniknęła i jej nie widać. Cykle mam 24 dniowe. Na becie byłam w 10 dpo i ujemna. Co mi radzicie może za wcześnie na test jeszcze w 25 dniu?
Ja bym zrobiła jeszcze raz bete.Teraz już powinna wyjść -
O kurde dziewczyny właśnie spojrzałam na test który robiłam dzisiaj rano. Wiem że nie powinnam bo teoretycznie już jest nieważny ale jest na nim teraz cień drugiej kreski! Słabo widoczny ale naprawdę jest. Myślicie że lecieć na betę?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
agusza wrote:O kurde dziewczyny właśnie spojrzałam na test który robiłam dzisiaj rano. Wiem że nie powinnam bo teoretycznie już jest nieważny ale jest na nim teraz cień drugiej kreski! Słabo widoczny ale naprawdę jest. Myślicie że lecieć na betę?
-
agusza wrote:O kurde dziewczyny właśnie spojrzałam na test który robiłam dzisiaj rano. Wiem że nie powinnam bo teoretycznie już jest nieważny ale jest na nim teraz cień drugiej kreski! Słabo widoczny ale naprawdę jest. Myślicie że lecieć na betę?
Pewnie że isć zawsze bedziesz miała pewność, ja jeszcze godzinka i bede miała wynik ale się stresuje jak nigdy ;/
Agusza daj znac co postanowiłaś i jaki wynik -
Doronia przykro mi bardzo ale dopóki @ nie przyjdzie to nie trać nadziei. Może zagnieżdżanie było później. Uszy do góry
A moja beta... 18!!! Normalnie niedowierzam jeszcze mam nadzieję ze teraz już będzie tylko rosła:)
Myślicie że już nie mam się co martwić? Nie jest wysoka no ale jeszcze 2 dni do miesiączki w czwartek powtórzęMisiaimis lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
agusza wrote:Doronia przykro mi bardzo ale dopóki @ nie przyjdzie to nie trać nadziei. Może zagnieżdżanie było później. Uszy do góry
A moja beta... 18!!! Normalnie niedowierzam jeszcze mam nadzieję ze teraz już będzie tylko rosła:)
Myślicie że już nie mam się co martwić? Nie jest wysoka no ale jeszcze 2 dni do miesiączki w czwartek powtórzę
Jej super napewno się udało, gratulacje
Ja juz na nic nie Liczę dzis 25 dc to Juz powinna pokazać jak by miało coś Być. -
Dzięki:)
Kochana ja jestem tego zdania że czasami cuda się zdarzają więc mimo wszystko mocno trzymam za Ciebie kciuki
A powiedzcie mi jeszcze czy bóle brzucha nawet mocniejsze niż zazwyczaj przed miesiączką to normalna rzecz na początku ciąży? Bo dziś cały dzień mnie boli. A teraz coraz mocniej i się martwię...Doronia89 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
agusza wrote:Doronia przykro mi bardzo ale dopóki @ nie przyjdzie to nie trać nadziei. Może zagnieżdżanie było później. Uszy do góry
Myślicie że już nie mam się co martwić? Nie jest wysoka no ale jeszcze 2 dni do miesiączki w czwartek powtórzęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Doronia, mam nadzieję że było za wcześnie, trzymam mocno kciuki, a jak nie, pamiętaj ja nawet nie testuje i nie betuje bo u mnie pewnie będzie dupa. Ale to już wiecie
Agusza, jestem bardzo zazdrosna ale i cieszę się oczywiście że są dobre wieści
Trzymam kciuki za wszystkie, aby się udało!!!
Wianna, ni mom kondycji haha, normalnie biegłam jak słoń. Gorąco i u mnieana osiedlu non stop po górę, ale ruszyłam tyłek.
Zaraz zjem smaczną kolacje i relaks przed pracą.
Już mam podpaski spakowane w torebce bo jutro ma być @
A mój wykres jak widać zarobiony haha, nie ale na serio, będę mierzyła od nowego cykluagusza lubi tę wiadomość