PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jeden robiłam, ale to w weekend więc byłam pewna, że nic nie wyjdzie a mimo to zrobiłam
Mam nadzieję, że wytrzymam do soboty i że będę miała po co trzymaćBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Jeżeli chodzi o ból brzucha, to mój lekarz mówi, że tak może być na początku, chyba, że naprawdę będzie bardzo dolegliwy, ale jak po leżance jest lepiej to mi się wydaje, że jest wszystko ok i się nie denerwuj :*
agusza lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
agusza wrote:A co z tym bólem brzucha? Myślicie że to normalne? Trochę poleżałam i jest jakby lepiej odrobinkęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Shantelle, słyszałas coś o samospełniającym się proroctwie??? Naprawdę chyba bardzo chcesz dostać @, tak jej wyczekujesz!
O wiesiołku słyszałam, ale że stosuje się tylko do dnia owu jakoś tak. A jak u Ciebie ze śluzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:54
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Podobno normalne, choć ja tak nie mam. W którym dpo wyszła Ci ta beta? Absolutnie nie chcę Cię martwić, ale to jest jeszcze bardzo mały wynik, sama w poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną i bardzo to przeżyłam. Spróbuj nie przywiązywać się do tej myśli, na spokojnie powtórzyć betę i dopiero wtedy się cieszyć i zbierać gratulacje. Teraz odpoczywaj. Wierze, że nie musisz powtarzać mojej historii. I ten przyrost będzie ponad normę!
12dpo dziś jest. Przykro mi ze masz za sobą takie doświadczenia. Oby już Cię coś takiego nie spotkało.
Wiesz, jak starasz się dwa lata i pierwszy raz w życiu widzisz taki wynik to trudno nie zwariować ze szczęścia ale wiem że dopiero przyrost będzie się liczyłCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Właśnie u mnie ze śluzem raz jest tak że jest wzorowy, raz tak jak w tym cyklu w sumie nie rzucił mnie się w oczy, dlatego pytam. Do tego słyszałam że on korzystnie wpływa na układ rozrodczy. Czyli mogę go brać np od pojawienia się okresu od owulacji, tak?
-
agusza wrote:Dzięki:)
Kochana ja jestem tego zdania że czasami cuda się zdarzają więc mimo wszystko mocno trzymam za Ciebie kciuki
A powiedzcie mi jeszcze czy bóle brzucha nawet mocniejsze niż zazwyczaj przed miesiączką to normalna rzecz na początku ciąży? Bo dziś cały dzień mnie boli. A teraz coraz mocniej i się martwię...
Wiesz co każde bóle brzucha powinnaś konsultować z lekarzem. Nie chce Cię straszyć ale u mnie bóle w ciąży oznaczały krwiaka który się po 3 dniach leżenia plackiem wchłonął na szczęście. Oczywiście bóle nie muszą świadczyć o niczym złym.Zadzwoń do lekarza lub idź na IP. -
skorpionek82 wrote:Wiesz co każde bóle brzucha powinnaś konsultować z lekarzem. Nie chce Cię straszyć ale u mnie bóle w ciąży oznaczały krwiaka który się po 3 dniach leżenia plackiem wchłonął na szczęście. Oczywiście bóle nie muszą świadczyć o niczym złym.Zadzwoń do lekarza lub idź na IP.
Skorpionek, tylko ze ja jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży przez lekarza. Narazie tylko ta beta. To jak pójdę na IP to mnie wysmieja tam tylko ciekawe jak będzie jutro w pracy...Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości