X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Doronia89 Koleżanka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście, dzeiekuje wam za wsparcie :**

Dziewczyny czy któraś z was miała robioną laparoskopię??

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Jadę do pracy i dziś dzień zero :P
    Na szczęście praca dziś do 14 bo normalnie to tak mi się dziś nie chce nic że dramat. W ogóle wstałam pełna energii itd także jakoś nie ma dramatu, mam pozytywną energię jakąś no i co? Czekamy..

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I opanowałaś się żeby nie robić jeszcze testu? No,no Schantelle...podziwiam ;) i cóż, trzymam kciuki za Ciebie ;)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
    Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości
  • Doronia89 Koleżanka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też cię podziwiam Shantelle :) ja już bym dawno zrobiła na twoim miejscu.. :) No nic będę podchodziła do 3 iui ale i ostatniej, myślę że więcej nie ma sensu robić i szkoda kasy. Będę brała jakieś silniejsze leki przed iui ale jeszcze nie wiem jakie, jak przyjdzie @ to się zapiszedo gina. Pożniej zdecyduję się chyba na laparoskopię, bo może cos tam się ukrywa :(

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny

Ja jestem w trakcie przeprowadzki, nie ma w ogóle czasu wejść na forum. Dopiero dzisiaj tak zerknęłam, padam na twarz. Przenoszenie gratów dokańczanie poprawek, spać ok 2 w nocy po 5 wstać do pracy. Dziś chlapnęłam krwią z nosa... maraton... działam intensywnie z mężem w tym cyklu, bo był na dłużej...
    Pozdrawiam Was mocno i jak tylko się ogarnę wracam... :) nie zapomniałam o Was.

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia witaj kochana :)

Testu nie zrobiłam hehe bo jakoś mam poczucie hm że wyjdzie jedna kreska.
    Pewnie się okres spóźnia, jak zawsze był punktualny tak pewnie w tym cyklu się opóźni :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli w każdym temacie masz takie samozaparcie jak teraz z tym testem to wróżę Ci kochana same sukcesy :)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • wianna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle, jak się dziś nie pojawi, to zrób ten cholerny test! :P
    Będziesz tak żyła w niepewności??

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • agusza Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wianna a zobacz jak nas przy okazji trzyma w niepewności ;)

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle z tymi cyklami różnie bywa, ja zawsze miałam tak 29-31/31, jak już to się zdarzały 38 dniowe, a poprzedni to psikus 26 dni, to się dopiero zdziwiłam. W dodatku koszmarny, bo tak lało, że musiałam brać exacyl... a może na betę pójdziesz? :)

• Doronia89 Koleżanka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No naprawdę tzyma nas w niepewności, przecież jak coś to test by już wykazał ;) także do dzieła Shantelle :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny kurcze mam problem moje cykle trwaja zwykle 25/27dni dzis jest 32 dc i @ brak test ciążowy 2 dni temu negatyw dodam że ostatnio byłam chora i czy to mogło spowodować przesunięcie się @ ? nigdy nie miałam takich problemów dodam że staramy się o 2ga ciąże :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się wam pochwalić ,zrobiłam test oczywiście wyszedł - negatywny. :/

Shantelle rób ten test!

Patka19, mam ten sam problem co ty. Też byłam chora i zastanawiam się czy owulacja się przypadkiem nie przesunela i przy okazji @ też. Możesz powtórzyć test albo beta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 to jedziemy na tym samym wózku :) mam powtorzyc test po 7 dniach jesli nadal @ będzie brak eh dalej te czekanie wczoraj miałam jakieś kłucie jajnika nigdy tak nie miałam :/

• marta95 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, czekamy dalej :) mam nadzieję że @ nie przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Patka, czekamy dalej :) mam nadzieję że @ nie przyjdzie.
    dokładnie nie pozostaje nic innego ;) oby żadna z @ sie nie pokazała tak przynajmniej na 9 miesięcy :D

• marta95 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile czasu się już starasz ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 cykl :/ z tego 3 byłam w zawieszeniu przez złą cytologie ale juz jest ok miałam się umówic po @ do gina na monitoring puki co na nią czekam az się zjawi bo chyba nawigacja jej nawaliła :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaa :) no to już troszkę czasu.. niestety moja nawigacja też chyba poszła w pole :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Ahaaa :) no to już troszkę czasu.. niestety moja nawigacja też chyba poszła w pole :/
    A ty ile się już starasz ? mam nadzieję że wiosna przyniesie ci II kreseczki :D

‹‹ 601 602 603 604 605 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ