PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Też cię podziwiam Shantelle ja już bym dawno zrobiła na twoim miejscu.. No nic będę podchodziła do 3 iui ale i ostatniej, myślę że więcej nie ma sensu robić i szkoda kasy. Będę brała jakieś silniejsze leki przed iui ale jeszcze nie wiem jakie, jak przyjdzie @ to się zapiszedo gina. Pożniej zdecyduję się chyba na laparoskopię, bo może cos tam się ukrywa
-
Witajcie dziewczyny
Ja jestem w trakcie przeprowadzki, nie ma w ogóle czasu wejść na forum. Dopiero dzisiaj tak zerknęłam, padam na twarz. Przenoszenie gratów dokańczanie poprawek, spać ok 2 w nocy po 5 wstać do pracy. Dziś chlapnęłam krwią z nosa... maraton... działam intensywnie z mężem w tym cyklu, bo był na dłużej...
Pozdrawiam Was mocno i jak tylko się ogarnę wracam... nie zapomniałam o Was. -
Shantelle z tymi cyklami różnie bywa, ja zawsze miałam tak 29-31/31, jak już to się zdarzały 38 dniowe, a poprzedni to psikus 26 dni, to się dopiero zdziwiłam. W dodatku koszmarny, bo tak lało, że musiałam brać exacyl... a może na betę pójdziesz?
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny kurcze mam problem moje cykle trwaja zwykle 25/27dni dzis jest 32 dc i @ brak test ciążowy 2 dni temu negatyw dodam że ostatnio byłam chora i czy to mogło spowodować przesunięcie się @ ? nigdy nie miałam takich problemów dodam że staramy się o 2ga ciąże
-
Muszę się wam pochwalić ,zrobiłam test oczywiście wyszedł - negatywny.
Shantelle rób ten test!
Patka19, mam ten sam problem co ty. Też byłam chora i zastanawiam się czy owulacja się przypadkiem nie przesunela i przy okazji @ też. Możesz powtórzyć test albo beta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny