PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiesz, u mnie beta miała prawidłowy przyrost. A ja nadal objawów nie mam żadnych poza piersiami... Dziewczyny na fioletowej stronie mówią, że mają już mdłości, wymioty, mdleją a ja nic. Więc ja też albo ewenement albo coś nie tak, ale co zostało?? czekać tylko...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Hmmm, skąd ja to znam myślę, że większość z nas się tutaj znalazła dlatego, żeby z kimś pogadać o tym, wyzalilc, znaleźć przede wszystkim kogoś kto zrozumie... po to tu jesteśmy dla siebie właśnie
Shantelle, agusza lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Doronia89 wrote:Agusza a u ciebie jak sytuacja?
Czekam do jutra i popołudniu lecę powtórzyć betę narazie oprócz bólu brzucha nic mi nie dolega. Wracam z pracy i prawie cały czas leżę żeby jak najmniej się forsować. Niepokoi mnie ten ból ale lekarz powiedział że może tak być więc cóż, trzeba przeżyć
A Ty jak się trzymasz kochana?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualny
-
agusza wrote:Czekam do jutra i popołudniu lecę powtórzyć betę narazie oprócz bólu brzucha nic mi nie dolega. Wracam z pracy i prawie cały czas leżę żeby jak najmniej się forsować. Niepokoi mnie ten ból ale lekarz powiedział że może tak być więc cóż, trzeba przeżyć
A Ty jak się trzymasz kochana?
A jutro będziesz miała wynik juz? Myślę że ten ból to nic złego, od dużo kobiet słyszałam że mają takie bóle w podbrzuszu na początku ciąży. Ja mam dola wszystko mnie juz wkurza całą tą sytuacją, że jesteśmy bezradni ehhh mowie ci jeszcze jak patrze na siebie to szlak trafia mnie jak przytyłam, pewnie się Przyczyniły tez te wszystkie tabletki do tego. -
Shantelle ja też czekam na pozytywny test u Ciebie! :* dopiero teraz tak sobie patrzę, że razem zaczelysmy cykl, 9 marca
Moje piersi to jakaś masakra, są tak obrzmiale, ciężkie, najchętniej chodzilabym bez stanika,chociaż w sumie najlepiej nawet się nie ruszać sutki czerwone, nie no ja już nie wiem...koszmarWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 22:04
-
Doronia, musisz się trzymać kochana. Nic innego nie zostało.. A okres już dostałaś czy jeszcze czekasz? Rozumiem o czym mówisz bo taka właśnie bezradność jest cholernie ciężka do zniesienia..
A wyniki tak, będę miała dzisiaj. U mnie są już po około 30min.
Shantelle czekamy z niecierpliwościąCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości