PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:nie zostaniesz ja wczoraj przez stres w pracy zaczelam plamic, a dzisiaj juz krwawienie pelna geba, szkoda tylko ze kilka dni przed planowana @..Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
wianna wrote:BitterSweetSymphony będziemy zaglądać i Ci kibicować tak jak shantelle tylko musisz rozpieszczac nas swoją obecnością częściej
Jakiś czas na pewno będziecie zaglądać, ale później jak cała reszta zafasolkowanych przejdziecie na fioletową stronę, a potem zajmiecie się swoimi ciążowymi sprawami. Tak jest, było i będzie.
Ktoś kto ma większe problemy z zajściem (jak ja) zostanie tu jeszcze na bardzo długo, ciągle samemu przeżywając kolejne niepowodzenia.
W weekend były starania, a we wtorek monitoring. Oczywiście chciałam wejść i wykrzyczeć dobre wieści, że w końcu miałam owulacje. Niestety, kolejna porażka. Miałam się pochwalić tym, że praktycznie jestem bezpłodna?
Wybaczcie, nie potrafię cieszyć się z waszych ciąż. Nie piszcie proszę, że rozumiecie co przeżywam... Nie wiecie, bo macie pod sercem dziecko, którego ja mogę wcale nie mieć.
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Bitter ja nawet nie zamierzam tu ćwierkać jaka ja szczęśliwa, bo wiem, że to boli. Jestem z Tobą całym sercem i wierzę że się uda.
Nie wiem czy jesteś osobą wierząca, ale ja odmawiając Nowenne Pompejanska, prosiłam Matkę Boską o pomoc... Ciężko w niej wytrwać, ale możecie poczytać...
Bitter wierzę że i Tobie się uda.
-
agusza wrote:Doronia, musisz się trzymać kochana. Nic innego nie zostało.. A okres już dostałaś czy jeszcze czekasz? Rozumiem o czym mówisz bo taka właśnie bezradność jest cholernie ciężka do zniesienia..
A wyniki tak, będę miała dzisiaj. U mnie są już po około 30min.
Shantelle czekamy z niecierpliwością
To szybciutko u ciebie, u mnie ok 3 h się czeka. No musze się pozbierać psychicznie bo inaczej nic z tego nie będzie, trzeba trochę odpuścić w główce... Czekam na @ MAM dostać jutro jeżeli będę miała tak jak w tamtym miesiącu czyli co 28 dni ale lubi się spóźnić do 2 dni
-
BitterSweetSymphony wrote:Heh super
Niedługo zostanę tu sama i będę gadać sama ze sobą -
BitterSweetSymphony, spokojnie kochana nie zostaniesz sama. My walczyliśmy o ciążę ponad dwa lata..i jak widać cuda się zdarzają. Uszy do góry
BitterSweetSymphony lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Byłam dzisiaj powtórzyć betę i wyszła 67 przyrost ponad normę więc myślę że okej:) teraz leżę w domku i odpoczywam żeby sobie nie zaszkodzić poza tym ciągle mam bóle brzucha więc wolę się nie forsować.
BitterSweetSymphony lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Marta daj spokój przecież wiesz że nie można tak. Kiedyś ktoś powiedział że dobre nastawienie to połowa sukcesu i ja w to wierzę. Postaraj się chociaż pomyśleć o tym że wam ledwo pół roku starań minęło. To naprawdę niedługo:) uwierz mi kochana że będzie dobrzeCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości