PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde rozpisałam się i nie wczytało.
Asik, mam nadzieję że to będzie to. Mocno trzymam kciuki.
Whoosie, ja już mam za sobą dwie ciąże i coś tam pamiętam;) A wczoraj odkopałam pierwsze USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 16:51
-
Hehe... od 16:15 jestem w domku. Ale zdążyłam dzieciom (zastałam w domu o połowę więcej niż być powinno) zrobić minipizze i właśnie piekę chleb.
Dziś nie jestem tak koszmarnie zmęczona jak np wczoraj, ale brzuch cały czas mnie boli.
W pracy też wielokrotnie zaglądałam na forum - siła wyższa- i nie mogłam się skupić, na tym co powinnam.
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!
Jestem około 5 dni przed @, mam nieregularne cykle. Dziś po bieganiu czułam mocne bóle jak na @ i od kilku dni jestem mega przemęczona. Wiem, ze za wcześnie ale zrobiłam dziś rano test i był negatywny. Jak myślicie może to być ciąża?? -
marysia246 wrote:hej dziewczyny!
Jestem około 5 dni przed @, mam nieregularne cykle. Dziś po bieganiu czułam mocne bóle jak na @ i od kilku dni jestem mega przemęczona. Wiem, ze za wcześnie ale zrobiłam dziś rano test i był negatywny. Jak myślicie może to być ciąża??
Mogą być to objawy ciąży i test jeszcze tego nie wykrył. Spróbuj zrobić test w terminie okresu.marysia246 lubi tę wiadomość
-
A zwykły Leszek z soczkiem malinowym to był .
Nawet mój O się już śmieje se jestem w ciąży haahaha a tu ciąży brak.
Ja już się właśnie wygrzewam i oglądam seks w wielkim mieście z moimi psami
Może jutro będzie wolne bo dyrektorka moja powiedziała ze jeśli jutro będę się rak czuła jak dziś to mam dzwonić i nie przychodzić -
Oh, ale masz fajną szefową. Myślę, że jednak to trochę ciążą mi pachnie. Zmęczenie, bóle brzucha, poranne rzyganko i całokształt:D
Asik, w efekcie jeszcze zupę na jutro ugotowałam. Nie dlatego, że trzeba tylko stwierdziłam, że mam chcice i zawsze to Maluszkowi troszkę witaminek dostarczę. Wezmę do pracy i będę podjadać, bo słabo mi jak mam za długie przerwy w jedzeniu.
Już w domku? -
Taaak moja dyrektorka jest cudowna. Chociaż głupio by mi było bo mamy w żłobku 3 grupy , i w maluchach i średniakach są po 3 opiekunki w tym po 1 z każdej grupy na urlopie. Ja prowadzę sama starszaki wiec pewnej musieliby je przerzucić do którejś grupy bo nie miałby kto z nimi w sali siedzieć chyba ze dyrektorka hehe. Ale jak to usłyszałam zdrowie jest najważniejsze !
Mam nadzieje ze ciąża pachnie !!!!!! Teraz będę czekać jak najdłużej z tym testem żeby wiedzieć już na 100% -
O mamuniu chwilę mnie nie było, a tyle wiadomości! Ja zaraz wychodzę z pracy, ale padam na ryj mówiąc brzydko....Kto przychodzi o 21 do banku po kredyt?! Strasznie mnie bolą piersi są mogę gorące mam nadzieję, że to nie stan zapalny jakiś... Dziewczyny nie stresujcie mnie! Róbcie te testy nooo! i niech mi się któraś odważy powiedzieć, że ma jedną krechę to was ZNAJDĘ !!!!!!!
-
Hej kochane w sumie to nie wiem do jakiego watku napisac moje zapytanie co o tym sadzicie 15 dc owulacja potwierdzona monitoring a dzis dzien 17 i zaczal pojawiac sie sluz tak jak by plodny nie wiem co myslec do lekarza znowu po kolejnej @ mam sie pokazac jak sie pojawi