PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Może jednak trochę za wcześnie robiłyście. W pierwszej ciąży wyszły mi pozytywne z 3 dni po okresie. Owulacja mi się mocno przesunęła.
U mnie już trochę ciemniejsza niż wczoraj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 06:39
-
Tez robiłam 10 ale w sumie i tak za wcześnie powinnam ronić wtorek środa tak na prawdę trochę się pośpieszyłam.
Boje się se mi jakieś dziecko w pracy przyniosło grupę żołądkowa. Dzisiaj jak co rano zaparzyłam kawę i zapaliłam do niej papierosa i dosłownie 5 minut później wymiotowałam w toalecie nie mogłam tego powstrzymać taki ślinotok hehe tak mi się zaczęło w głowie kręcić i dostałam takiego napadu gorąca ze aż obudziłam O. Bo dosłownie miałam czarni przed oczami i położyłam się do łóżka na 10 minut. Ledwo z domu się wygramoliłam do pracy. ;///
Jeszcze tego mi brakuje żebym grypy żołądkowej dostała -
Kurczę od wczoraj tak mnke bolą piersi że nie mogę się dotknąć....myślicie,że ten niepeknięty pęcherzyk może coś tam wytwarzać i powodować taki ból?!
Dziewczyny teściory za wcześnie i pewnie dkatego negatywne -
No trzeba rzucić dla zdrowia nawet jeśli fasolki Nie ma. Powoli namawiam O na świadome staranie się o dziecka ale średnio mi idzie marudzi ze chce sobie jeszcze żucia poużywać. I ze nie mamy własnego mieszkania tylko na wynajmie. Które kosztuje nas 2x mniej niż własne (wiadomo kredyt plis czynsz )
-
Xxboo wrote:No trzeba rzucić dla zdrowia nawet jeśli fasolki Nie ma. Powoli namawiam O na świadome staranie się o dziecka ale średnio mi idzie marudzi ze chce sobie jeszcze żucia poużywać. I ze nie mamy własnego mieszkania tylko na wynajmie. Które kosztuje nas 2x mniej niż własne (wiadomo kredyt plis czynsz )
Faceci tak mają mój partner też marudzi, że nie mamy swojego mieszkania itd. ale ja za to mam mocne argumenty, bo z moim byłym mężem staraliśmy się ponad rok i nic z tego nie wyszło no i, że z moimi problemami to może trochę potrwać. No i powtarzam też, że jesteśmy już starzy, "a przecież nie chcesz być starym ojcem" Przyznaję mi rację -
Większość facetów, których znam ten temat przeraża....
Ja właśnie zamówiłam termometr, bo kiedyś mierzyłam tempke, ale gdzieś sprzęt zagubiłam, także niedługo dołącze z wykresem -
Rillia wrote:Whoosie, troszkę ciemniejsza i nie musiałam czekać 10 minut;) Zobaczymy.
Na razie bardzo boli mnie podbrzusze. Ale jestem po dwóch cesarkach, wiec pewnie dlatego.