PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rillia wrote:Na moje oko, to wszystko jest możliwe. Ja mam dolegliwości od 15 dc mnie więcej. Więc trzymam kciuki:) Testujesz ok 12.09?
a nawet 11 jak dotrzymam i nie wypale wcześniej...Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Dziewczyny!
Właśnie wróciłam od lekarza i niestety moje objawy okazały się wywołane tym, że pęcherzyk nie pękł a pod macicą zbiera się płyn... To kolejny cykl w którym pęcherzyk nie pęka Dostałam duphaston i dwa następne cykle mam brać...jedno dobre, że póki co prolaktyne mam w normie i nie muszę brać na nią leków. Za niecałe 3 miesiące na kontorlę i w zależności od jakości mojej owulacji będziemy działać, ale też dostałam zalecenie, żeby nie przerywać starań. Eh.... myślałam, że będzie lepiej na tej wizycie. -
Whoosie wrote:Dziewczyny!
Właśnie wróciłam od lekarza i niestety moje objawy okazały się wywołane tym, że pęcherzyk nie pękł a pod macicą zbiera się płyn... To kolejny cykl w którym pęcherzyk nie pęka Dostałam duphaston i dwa następne cykle mam brać...jedno dobre, że póki co prolaktyne mam w normie i nie muszę brać na nią leków. Za niecałe 3 miesiące na kontorlę i w zależności od jakości mojej owulacji będziemy działać, ale też dostałam zalecenie, żeby nie przerywać starań. Eh.... myślałam, że będzie lepiej na tej wizycie. -
Faszerowac nie faszerowac jak ma pomoc to trudno trzeba brac
Taaaaa testuj ... No jutro zrobie chyba , ale tym najtanszym i zarazem najgorszym pepino a widzialas dzisiaj tescik naszej kolezanki? Jaka druga kreseczka jestWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 14:46
-
Widziałam przed chwilą właśnie! Ja tam nie mam soczewek więc musiałam się przypatrywać, ale moim zdaniem bledziuch jest
Nigdy nie używałam testów tej firmy o której piszesz, owulacyjne używam elektroniczne clearblue (drogie jak jasna dupa) a ciążowe z rossmanna. -
Ja miałam bardzo dużo cykli bezowulacyjnych i robię owulacyjne, żeby sprawdzać czy w ogóle owulacja jest (zalecenie lekarza) nooo wiadomo ja też parę takich tańszych mam w zanadrzu
-
Whoosie wrote:Ja miałam bardzo dużo cykli bezowulacyjnych i robię owulacyjne, żeby sprawdzać czy w ogóle owulacja jest (zalecenie lekarza) nooo wiadomo ja też parę takich tańszych mam w zanadrzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 15:01