PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie wg OF to byłam 11dpo ale zajrzałam w moje poprzednie cykle i co prawda były długie bo po 35dni ale fl zawsze 14dni a ten cykl książkowo 28dni więc musieli mi coś źle wyliczyć...z resztą to i tak tylko przypuszczalne "terminy". A co do wiesiołka to mam 5 dziennie ale wziełam 412.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Rillia wrote:Xxboo, uwierz mi, że przechodzę przez taki sam etap jak Ty. Niewierze, że nie jestem w ciąży. Jeśli nie jestem to muszę pójść do internisty w związku z wirusem żołądkowym. Do ginekologa, bo mam jakiś giga torbiel. I do psychiatry, bo czuję się jak w ciąży.
Mdłości, problemy ze spaniem, pobudki. Kłucia, bóle, rozciągania macicy. Promieniuje mi czasami tak śmiesznie na pachwinę. Nadwrażliwość piersi od kilku dni. Wzdęcie.
Siostra powiedziała, abym już jutro strzeliła teścik. Nie wiem czy jest sens. -
Asik83 wrote:A ja jeszcze w robocie juz mi sie.nie chce ... Nawet juz nic mnie nie boli ze zmęczenia
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:mój lekarz stwierdził dzisiaj, że owulację miałam 13-14 dc.. więc jeśli miałam owulację to chyba pęknął dojrzały pęcherzyk zdolny potem do zapłodnienia, prawda? dziewczyny dajcie mi nadzieję...
-
Hej normalnie musze napisać bo nie długo uznam się za chorą na umyśle.... staramy się już z moim M. 14 cykl. 5 cykl na CLO i dupku.... M. zrobił badania niby nie jest najgorzej czekamy jeszcze na wyniki z posiewu. i tak w tym cyklu jest jakoś inaczej. mam wzdęcia, niby piersi powiększone , ale no bolą; ostatnio jak za szybko wstałam z kanapy tak mnie zakuł jajnik, że aż sobie usiadłam.... a potem biegiemm do łazienki na rzyganko i to uczucie ciągłych ale lekkich skurczy macicy i rozpychania i wrażenie jakby ciągle chciało mi się siku a jak przychodzi co do czego to pare kropelek... dzisiaj jest 23dc a ja chciałabym już wiedzieć...myślicie , że to może być w końcu to?Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."