PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asik83 wrote:Hahaha co ja napisalam mialo byc 34 lata (w grudniu koncze) a nie 35
nadal mam 33 haha
Mojej siostry koleżanka - rówieśniczka z czasów szkolnych, przyszła na siostry 29 urodziny. Powiedziała toast. "Na twoje wyjątkowe, bo pełne trzydzieste urodziny, chciałam Ci dać wyjątkowy prezent". Moja siostra jej przerwała. "Emilka ale my jestesmy w tym samym wieku. Mamy 29 dopiero. Może Ty w ciąży jesteś?"
I była;) Tylko jeszcze o tym nie wiedziała. -
Rillia wrote:Mojej siostry koleżanka - rówieśniczka z czasów szkolnych, przyszła na siostry 29 urodziny. Powiedziała toast. "Na twoje wyjątkowe, bo pełne trzydzieste urodziny, chciałam Ci dać wyjątkowy prezent". Moja siostra jej przerwała. "Emilka ale my jestesmy w tym samym wieku. Mamy 29 dopiero. Może Ty w ciąży jesteś?"
I była;) Tylko jeszcze o tym nie wiedziała.
Jak sie sprawdzi wysle Ci czekolade priorytetem
-
Dziewczyny, od wczoraj nie czuje już tak intensywnych dolegliwości.
Wieczorem czułam brzuch. Piersi już nie bolą tak dotkliwie, jedynie przy dotykaniu. I nie mam mdłości. Gdzieś przeczytałam, że przy implantacji dolegliwości się nasilają, a potem trochę się wyciszają. To prawda? -
Podobno tak jest jak mowiłaś z implantacją,że obajwy tylko przez chwilę, a potem cisza. Ja jeszcze wczoraj mialam 2 kropelki krwi wieczorem na papierze toaletowym i jajnik mnie kłuje, ale póki co nic więcej.Zmęczona jestem,ale to przez pogodę,bo straszna jest w Poznaniu.
-
Whoosie, ja jestem na wschodzie. Całą noc i cały dzień pada:/ Koszmar.
Tak w ogóle to w Poznaniu są najlepsi ortopedzi w Polsce. Moja córka miała u Was operację przeszczepienia kość w stopie. Wcześniej przez 10 lat była źle diagnozowana. Mam do Twojego pięknego miasta wielki sentyment.
Wiesz, że te plamienia to dobre wieści:D Ja nie miałam.