PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Rilla na spokojnie tylko 8 dni minoe mega szybko
zobaczysz i będziesz testowac !!! Ja nie bo mi wszystko minęło czekam tylko na @ czuje ze tylko @
Xxboonoedlugo sie okaze czy jest wpadka czy nie
zycze Ci fasolki, ale na razie na spokojnie poczekaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 20:49
-
Xxboo wrote:Ja dalej mam taki dziwny świdrujący ból podbrzusza i takie ciągniecie jajników jeszcze wczoraj koło wieczora dostałam jednorazowego plamienia (te z odstawienia miałam w czwartek od południa do piątkowego popołudnia) ciekawa jestem
-
Ja właśnie jade do ginki. Moze mnie przyjmie bo zapisana nie byłam
od wczoraj wieczora czuje lewy jajnik co jest dla mnie wielka abstrakcja bo ja cale zycie jajnikow nie czulam (tzn chyba to jajnik)
nigdy nie wiem kiedy owulacja nawet bo jajnikow nie czuje a tu psikus hahaha. Jakbym miala kamien z jednej strony ktory mi ciazy i lekko pulsuje czy nie wiem jak to nazwac
cycki bola tylko przyl dotyku z boku i pozatym nic nowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 07:22
-
Cześć Dziewczynki
ja troszkę zajęta wczoraj byłam ale już wracam do Was
Na bete nie idę, mój stwierdził by poczekać standardowe 14dni...dzisiaj mam 11dpo,więc jeszcze chwilka ale jak ten Przyczajony Tygrys-Ukryty Smok,po cichaczu walnę jutro teścika
Ogólnie nic nowego nie doszło...tempka poniżej normy nie spadła,śluz dalej kremowo-glutowaty,szyjka też na tej samej pozycji co podczas ovulki,ból podbrzusza też praktycznie minął
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Nic ciekawego nie powiem
Usg ok, macica ok, lewy i prawy jajnik ok ... Mało tego lewy jajnior wyglada jakby z niego była owulacja (czego ja oczywiście nie czułam) i wytworzylo sie ciałko żółte, czyli moje testy ovu mnie oszukaly. Lekka infekcje mam, tansy dopochwowe i tyle ... Nadal nie wiem skad to ćmienie podbrzusza hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 08:54