PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiedzcie mi czy sprawdzacie sobie czasami tempke w ciągu dnia,tak orientacyjnie ? Ja czasami mam odpoczynek godzinny czy nawet 2godz to spr sobie i w ustach i w pochwie,mam też wtedy porównanie czy różnica w miejscach jest taka sama jak rano...12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Rillia wrote:hehe... prawda, im więcej objawów tym lepiej. Szkoda, że czasu nie możemy pchnąć do przodu aby już wiedzieć
Właśnie nad tym samym się zastanawiałam...i chyba w poniedziałek skoczę na bete i skończy się ta niepewność i doszukiwanie się12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ech... chyba czekam do terminu. Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulację, wiec jakbym poszła na betę zbyt szybko, to czułabym się okropnie. Chyba wolę pocieszyć się, choćby urojonymi objawami;)
Ines-Ka musisz pochwalić się szybko wynikiem. Bardzo jestem ciekawa:) I tak mocno trzymam kciuki!!! -
Rillia wrote:Ech... chyba czekam do terminu. Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulację, wiec jakbym poszła na betę zbyt szybko, to czułabym się okropnie. Chyba wolę pocieszyć się, choćby urojonymi objawami;)
Ines-Ka musisz pochwalić się szybko wynikiem. Bardzo jestem ciekawa:) I tak mocno trzymam kciuki!!!