PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Xxboo wrote:Dziewczyny przepraszam ze tak wam się wcinam w wątek ale na internecie pełno opini , a wy pewnie będziecie wiedzieć. Otóż zapomniałam ze swojego roztargnienia 4 tabletek antykoncepcyjnych z 1 rzędu blistra , a dokładniej 3,4,5,6, w tych dniach odbyłam tez stosunek z zakończeniem w środku. potem stwierdziłam ze już nie ma sensu brać kolejnych tabletek ( dzisiaj miałam brać 8 z blistra) od wczoraj mam plamienia z odstawienia. Pytanie do was kiedy najlepiej zrobić test ???Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Hej laski
U mnie nadal ćmienie podbrzusza, wczoraj delikatnie w pachwine ... Chyba w poniedziałek pojde do mojej ginki bo to moze byc (to pobolewanie) jakas infekcja bo zauwazylam malutko ale takich żółtych upławów i wole dostać jakies tabletki i miec spokoja co u Was? U mnoe tempka nadal w gorze i jakiś tydzień moze ciut wiwcej do @
-
Asik, u mnie również dziwnie rozpierający od środka brzuch i czuję jajniki. Również pomyślałam, że mogę mieć infekcję, bo mam taki lepi, żółtawy śluz, ale utrzymuje się od wtorku, a nie czuję innych objawów.
Trochę świruję jużWczoraj przyszli znajomi na mecz, a ja miałam ochotę położyć się spać.
-
Rillia wrote:Asik, u mnie również dziwnie rozpierający od środka brzuch i czuję jajniki. Również pomyślałam, że mogę mieć infekcję, bo mam taki lepi, żółtawy śluz, ale utrzymuje się od wtorku, a nie czuję innych objawów.
Trochę świruję jużWczoraj przyszli znajomi na mecz, a ja miałam ochotę położyć się spać.
dzisiaj juz widze bardzo blado żółte. Mysle ze moze to pęcherz bo sikam i sikam. A to cmieniew podbrzuszu to tak bardzo nisko i tak delikatnie
myslalam ze minie ale to trzyma z przerwami , ale trzyma. A jak empka u Ciebie? Ja tez senna jestem, ale to zawsze bylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 11:17
-
A tylko o tych naszych objawach naklikałam...ale nic,zacznę jeszcze raz
To dopiero 9dpo więc nie testuję jeszcze...po za tym w zeszłym cyklu testy mnie naoszukiwały i już im nie wierzę. Ogólnie jestem niskotemperaturowcem...moja najniższa to 35.9 więc mega skoków się nie spodziewałam az tu dzisiaj 36.8 a w pochwie 37.1. Ból brzucha jak na @ ale dużo wcześniej się pojawił,zasinione sutki i śluz totalnie nie mój...galaretowaty-glutowaty-ciągnacy o białym zabarwieniu z domieszką przezroczystego,miejscami zbity jak mięciutka żelka
Bez siusiania większego,bez zachcianek,apetyt troszkę większy ale u mnie to norma przed @...to chyba na tyle,gdyby coś to dodrukujęjeżeli znowu coś mi nie pożre wpisu
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:A tylko o tych naszych objawach naklikałam...ale nic,zacznę jeszcze raz
To dopiero 9dpo więc nie testuję jeszcze...po za tym w zeszłym cyklu testy mnie naoszukiwały i już im nie wierzę. Ogólnie jestem niskotemperaturowcem...moja najniższa to 35.9 więc mega skoków się nie spodziewałam az tu dzisiaj 36.8 a w pochwie 37.1. Ból brzucha jak na @ ale dużo wcześniej się pojawił,zasinione sutki i śluz totalnie nie mój...galaretowaty-glutowaty-ciągnacy o białym zabarwieniu z domieszką przezroczystego,miejscami zbity jak mięciutka żelka
Bez siusiania większego,bez zachcianek,apetyt troszkę większy ale u mnie to norma przed @...to chyba na tyle,gdyby coś to dodrukujęjeżeli znowu coś mi nie pożre wpisu
Tak sie, ze dopiero 9dpo, a objawow jakby to byl az 9dpomy to jestesmy udane
A dlaczego Cię naoszukiwaly?
Ja tez mam niskie tempki wlasnie 35.9 mialam teraz najnizejja mam zwykly termometr i mierze w ustach wiec pewnie tez mnie przeklamuke. Dzisiaj 36,6
z tym ze u mnie cycki nie bola, no moze lekko przy dotyku, sutki nic, pochlaniam slodkie, ale taka moja natura ... Boli delikatnie podbrzusze i krzyz i raczej to nerki dlatego w poniedzialek lece.do lekarza.
A Ty dlugo sie starasz? -
Asik83...naoszukiwały bo pokazywał 2kreseczki a beta nic...i nie były to moje zwidy bo Mój też je widział bez patrzenia pod światło ale wiem że mimo "oszustów" za parę dni i tak spróbuję,chociaż na betkę mam bliżej jak do apteki bo zaledwie minutkę drogi
To mój 2cykl dopiero ale może łatwo nie być bo taki to wiekBoleści dziwnych i nie dziwnych żadnych...tylko kicham od przedwczoraj ale kataru nie mam. Słodkie to ja uwielbiam ale teraz mam tylko parcie na kanapeczki z białym serkiem i miodem...z tym że takie zachciewajki mam przed @ więc nie podpinam tego pod objawy
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Asik83...a termometr ma owulacyjny elektroniczny Microlife,z tym że zauważyłam że jak skończy pikać to tempka dalej rośnie. Niestety wcześniej tego nie spostrzegłam,więc notuję tylko do tego momentu by nie psuć wykresu a dla siebie samej spr dłużej i w ustach i w pochwie12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:Asik83...naoszukiwały bo pokazywał 2kreseczki a beta nic...i nie były to moje zwidy bo Mój też je widział bez patrzenia pod światło ale wiem że mimo "oszustów" za parę dni i tak spróbuję,chociaż na betkę mam bliżej jak do apteki bo zaledwie minutkę drogi
To mój 2cykl dopiero ale może łatwo nie być bo taki to wiekBoleści dziwnych i nie dziwnych żadnych...tylko kicham od przedwczoraj ale kataru nie mam. Słodkie to ja uwielbiam ale teraz mam tylko parcie na kanapeczki z białym serkiem i miodem...z tym że takie zachciewajki mam przed @ więc nie podpinam tego pod objawy
wiek? A przepraszam ile masz lat?
Ja 34 w tym roku i staram sie o pierwsze dopiero, a idzie tragicznie
A co do termometru hmmmm moze powinnam kupić? Choc z drugiej strony ten zwykly tez cos pokazuje wiec wystarczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 14:13
-
Asik83...mi owulacyjne zawsze jakoś dłuugo wychodzą pozytywne ale widocznie wysoki poziom i powolutku spada...taka tam sobie moja natura
Ja mam 35 i staram się o 4...ale ostatnie,mam 2córy i jednego łobuzaNigdy z tym probemów nie miałam...dziewczyn nie pamiętam ile się starałam bo to 14 i 9lat temu,z młodym w 2cyklu się udalo ale to było 4lata temu. Moja mam w wieku 35 zaszła w ciąże i to bliźniaczą ale nie chciała bym iść w jej ślady
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka, ja się staram o trzecie:) Moje dziewczyny mają 11,5 i 10 za chwilkę. W tym roku skończę 33 lata:).
Dziewczyny miałam przed chwilką nieprzyjemną dolegliwość. Zjadłam zupę, po kilku minutach dostałam zawrotów głowy i koszmarnych mdłości. Zawroty mi przeszły ale mdłości mam nadal. Masakra jakaś. Dobrze, że siedziałam, bo inaczej zaliczyłabym glebę.
Cały czas boli mnie podbrzusze z małymi przerwami, ale jednak jest to odczucie dość nieprzyjemne. Kupiłam dzisiaj termometr, aby codziennie rano mierzyć. -
Rillia...a który to dc i jak długie masz ? Ile się już starasz ? Jeżeli wcześniej nie mierzyłaś to na tym etapie to nie wiele Ci to Kochana pomoże bo nie masz porównania i nie wiesz czy tempka Ci wzrasta i ewentualnie o ile...a książkowe pomiary to niestety klapa
Ja w żadnej ciąży nie wymiotowałam,więc nie wiem jak to jest ale współczuję Wam tych męczarni z całego serducha
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:Asik83...mi owulacyjne zawsze jakoś dłuugo wychodzą pozytywne ale widocznie wysoki poziom i powolutku spada...taka tam sobie moja natura
Ja mam 35 i staram się o 4...ale ostatnie,mam 2córy i jednego łobuzaNigdy z tym probemów nie miałam...dziewczyn nie pamiętam ile się starałam bo to 14 i 9lat temu,z młodym w 2cyklu się udalo ale to było 4lata temu. Moja mam w wieku 35 zaszła w ciąże i to bliźniaczą ale nie chciała bym iść w jej ślady
ja moge tylko pomarzyc
ale bliźniaki bym przyjęła , dwojka od razu i po sprawie
wiesz taka desperacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 15:39
-
Rillia wrote:Ines-Ka, ja się staram o trzecie:) Moje dziewczyny mają 11,5 i 10 za chwilkę. W tym roku skończę 33 lata:).
Dziewczyny miałam przed chwilką nieprzyjemną dolegliwość. Zjadłam zupę, po kilku minutach dostałam zawrotów głowy i koszmarnych mdłości. Zawroty mi przeszły ale mdłości mam nadal. Masakra jakaś. Dobrze, że siedziałam, bo inaczej zaliczyłabym glebę.
Cały czas boli mnie podbrzusze z małymi przerwami, ale jednak jest to odczucie dość nieprzyjemne. Kupiłam dzisiaj termometr, aby codziennie rano mierzyć.to ja tu przy Was jak bezdzietny dinozaur
Co do tych zawrotow i mdlosci ... Kurcze moze to fasolkowe co? Ktory Ty masz dzien cyklu przypomnij sklerotyczce
Ja leze i czekam az mi minie ten bilol w krzyzu tzn to dziwne uczucie korzonki lub neryech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 15:39
-
To mój 1cs. Mój cykl trwa ok 29 dni, ale według mnie owulację miałam w 12dc (śluz pobolewanie jajnika). Dziś mój 20. Nie mierzyłam wcześniej temperatury, bo mniej więcej wiedziałam, kiedy mogę się spodziewać owulacji. Pomyślałam, że przynajmniej będę wiedziała czy @ nie nadchodzi:P
Przy pierwszej ciąży haftowałam do 16 tygodnia. W drugiej nie miałam nawet mdłości. Wiec nie wiem jak będzie za trzecim razem. Chciałabym jak najdłużej pracować.