PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:U mnie test nadal negatywny, temperatura 37.00st. Trochę jestem zmartwiona tym testem i nie wiem czy iść na tę betę.
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taaa
tylko w zeszlym miesiacu mialam inne i wszystko pieknie pokazywaly, s teraz mam zakupione hurtem duzo testów za małą kasę i mam heh
jeszcze ovu mi wyznaczył owulacje że byla 3 dni temu ... Taaaaa ok powiedzmy, że mu wierzę
A co mi tam ... Ide siknac ma ovu , trudno ze z rana , ale se sprawdzęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 07:17
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:I jak tam Asik?
Kichanic nowego ...
Ale czytałam właśnie ze jakas dziewczyna używała tych testów co ja i zawsze miala jedna kreske, robila tez w tym samym czasie inne i tamte ladnie pokazywaly druga krechetrudno, zjem sobie czekoladę a co tam
-
nick nieaktualnyAsik83 wrote:Kicha
nic nowego ...
Ale czytałam właśnie ze jakas dziewczyna używała tych testów co ja i zawsze miala jedna kreske, robila tez w tym samym czasie inne i tamte ladnie pokazywaly druga krechetrudno, zjem sobie czekoladę a co tam
U mnie dzisiaj 37,03 ale jestem trochę podziębiona. @ nadal brak, może to cykl bezowulacyjny i dlatego się przesunęło -
hej dziewczyny.Jestem tutaj nowa i wpadłam z pytaniem bo najbardziej jesteście w temacie
@ powinnam dostać dokładnie tydzień temu.Nadal jej nie widać.
Wspomnę że ostatnio cykle miałam średnio regularne więc może dlatego.
Dodatkowo ostatnio pobolewał mnie pęcherz, miałam jakieś problemy z trawieniem.
Czy to może przyczynić się do spóźnienia tej wredoty?
Czy jeśli wykonam test to będzie już wiarygodny ?
Dodam że zdarzyło mi się też plamienie kilka dni po skończonym okresie i do tej pory nie wiem co to było.
Tak, do lekarza się wybieram, natomiast chciałam zapytać troszkę wcześniej ... -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Asik, czekolada pomogła?
U mnie dzisiaj 37,03 ale jestem trochę podziębiona. @ nadal brak, może to cykl bezowulacyjny i dlatego się przesunęło
Z tymi cyklami to mozna oszalec , leca z nami w kulki ... A dzisiaj mnie jakos tak pobolewa podbrzusze taki przutlumiony ból lekki , ale @ dopiero 11.09 ma byc grrrrrr ....
Zdrowiej szybko mi tu i walczymy dalej -
Nadzieja .. Szczerze nie wiem czy takie problemy zdrowotne mogly by opoznic @ w sumie wszystko jest mozliwe
natomiast co do testów to wiarygodne wychodza juz dzien po dniu spodziewanej @ , niektore nawet wczesniej ... Mysle ze spokojnie mozesz zrobic test i powinien juz cos wykazac
oczywiście zdarza sie ze pokarze dopiero po np. 2 tyg od spodziewanej @ ale smialo bym robila na Twoim miejscu i oczywiście pochwal sie
-
nick nieaktualny