X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Asik83 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2017, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasmiss gratulacje!!! 3 cykl starań to szybciutko :) ja staram sie ponad 2 lata :( życzę spokojnej ciąży, zobaczysz wszystko będzie dobrze :)
    Ja póki co nadal szukam u siebie objawów owulacji haha :) potem bede szukała innych :)

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2017, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka trzymam mocno kciuki !!!! Daj znak co z testem ... Czekam niecierpliwie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 06:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie test nadal negatywny, temperatura 37.00st. Trochę jestem zmartwiona tym testem i nie wiem czy iść na tę betę.

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    U mnie test nadal negatywny, temperatura 37.00st. Trochę jestem zmartwiona tym testem i nie wiem czy iść na tę betę.
    Kochana, jezeli chcesz miec pewność i juz się nie denerwowac to idz dla swojego spokoju z drugiej strony dzisiaj dzien @ może poczekaj do jutrabz beta ... Jak nie przyjdzie @ to śmigaj na bete. Na test moze byc za wcześnie dlatego wychodzi negatyw , uszka do gory :)

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0,1 więc czekamy na kolejny miesiąc. Idę w poniedziałek do gina, bo jajniki nie przestają boleć :(

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu.szkoda.... Ale badzmy dobrej myśli :) idz, idz warto sprawdzac takie rzeczy,przeciez najwazniejsze by wszystko bylo w porzadku :)
    U mnie tempka w górę, jakis tam sluz plodny jest , malo ale jest :) a testy ovu negatywne, ech ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętaj, że u części kobiet testy owu będą negatywne nawet jak masz owulację. Będzie dobrze :)

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa :) tylko w zeszlym miesiacu mialam inne i wszystko pieknie pokazywaly, s teraz mam zakupione hurtem duzo testów za małą kasę i mam heh :) jeszcze ovu mi wyznaczył owulacje że byla 3 dni temu ... Taaaaa ok powiedzmy, że mu wierzę :)
    A co mi tam ... Ide siknac ma ovu , trudno ze z rana , ale se sprawdzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 07:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam Asik?

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    I jak tam Asik?

Kicha :) nic nowego ...
    Ale czytałam właśnie ze jakas dziewczyna używała tych testów co ja i zawsze miala jedna kreske, robila tez w tym samym czasie inne i tamte ladnie pokazywaly druga kreche :) trudno, zjem sobie czekoladę a co tam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik83 wrote:
    Kicha :) nic nowego ...
    Ale czytałam właśnie ze jakas dziewczyna używała tych testów co ja i zawsze miala jedna kreske, robila tez w tym samym czasie inne i tamte ladnie pokazywaly druga kreche :) trudno, zjem sobie czekoladę a co tam :)
    Asik, czekolada pomogła? ;)
    U mnie dzisiaj 37,03 ale jestem trochę podziębiona. @ nadal brak, może to cykl bezowulacyjny i dlatego się przesunęło :/

• Nadziejja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.Jestem tutaj nowa i wpadłam z pytaniem bo najbardziej jesteście w temacie :)

@ powinnam dostać dokładnie tydzień temu.Nadal jej nie widać.
    Wspomnę że ostatnio cykle miałam średnio regularne więc może dlatego.
    Dodatkowo ostatnio pobolewał mnie pęcherz, miałam jakieś problemy z trawieniem.
    Czy to może przyczynić się do spóźnienia tej wredoty?
    Czy jeśli wykonam test to będzie już wiarygodny ?
    Dodam że zdarzyło mi się też plamienie kilka dni po skończonym okresie i do tej pory nie wiem co to było.
    Tak, do lekarza się wybieram, natomiast chciałam zapytać troszkę wcześniej ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nadziejja :)
    Test powinien już wyjść wiarygodny, rób i dawaj znać.

• Nadzieja91 Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do tych szczęściar, które już były albo sa w ciaży :) Czy na kilka dni przed @ odczuwałyście normalny ból jak na @? Jęśli tak to jak bardzo był intensywny?

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Asik, czekolada pomogła? ;)
    U mnie dzisiaj 37,03 ale jestem trochę podziębiona. @ nadal brak, może to cykl bezowulacyjny i dlatego się przesunęło :/
    Taaaaa pomogła na duzy tylek :)
    Z tymi cyklami to mozna oszalec , leca z nami w kulki ... A dzisiaj mnie jakos tak pobolewa podbrzusze taki przutlumiony ból lekki , ale @ dopiero 11.09 ma byc grrrrrr ....
    Zdrowiej szybko mi tu i walczymy dalej :)

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja .. Szczerze nie wiem czy takie problemy zdrowotne mogly by opoznic @ w sumie wszystko jest mozliwe :) natomiast co do testów to wiarygodne wychodza juz dzien po dniu spodziewanej @ , niektore nawet wczesniej ... Mysle ze spokojnie mozesz zrobic test i powinien juz cos wykazac :) oczywiście zdarza sie ze pokarze dopiero po np. 2 tyg od spodziewanej @ ale smialo bym robila na Twoim miejscu i oczywiście pochwal sie :)

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja91 wrote:
    Mam pytanie do tych szczęściar, które już były albo sa w ciaży :) Czy na kilka dni przed @ odczuwałyście normalny ból jak na @? Jęśli tak to jak bardzo był intensywny?
    No właśnie dolaczam sie do pytania :)

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka jak tam? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w końcu temperatura mi spadła z 37 na 36,67 więc może wreszcie przyjdzie @ ;)
    A u Ciebie?

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lekko tak ćmi mnie podbrzusze, a pozatym nic sie nie zmienia :) no moze kielbase przegryzam ciastkiem jeszcze , ale zawsze tak mam w tej fazie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 16:59

lamka lubi tę wiadomość

‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ