X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie poszło pudełko lodów :D

Asik83 lubi tę wiadomość

• Vip0 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie kolezanki dosyc dziwna sytuacja mnie spotkala zawsze mialam bardzo regularne cykle doslownie z zegarkiem w reku 28 dni ten cykla mam dosc dziwny dostalam miesiaczki ( w sumie to nie wiem czy to miesiaczka) plamienia mocne w 24 dniu jestem bardzo senna . Czy warto sie juz testowac? Czy moze to byc normalny objaw wczesnej miesiaczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 15:48

Drożnośc prawidłowa, owulacja bez stymulacji, badania w normie
    On : badanie nasienia w normie ,
    HBA 91%

1 IUI :( ( pęcherzyk dominujący 23mm)
    2 IUI :( ( pęcherzyk dominujący 30 mm)
    3 IUI odwołana ( zmiana lekarza prowadzącego zlecenie przez Dr.badania DNA plemników i HBA)

Punkcja 8.04.2019 ( pobrano 16 kumulusow , 8 dojrzałych , 7 się zapłodniła , pozostało 5 blastek)
    Transfer 1 blastki 13.04.2019

5dpt beta - 22.7
    10dpt beta 309
    13dpt beta 1060
    16dpt beta 2637
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj aż Ci się skończą plamienia a najlepiej do daty @ i wtedy zrób test.

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vip0 wrote:
    Drogie kolezanki dosyc dziwna sytuacja mnie spotkala zawsze mialam bardzo regularne cykle doslownie z zegarkiem w reku 28 dni ten cykla mam dosc dziwny dostalam miesiaczki ( w sumie to nie wiem czy to miesiaczka) plamienia mocne w 24 dniu jestem bardzo senna . Czy warto sie juz testowac? Czy moze to byc normalny objaw wczesnej miesiaczki
    Zalezy kiedy mialas owulacje ... Jezeli wcześnie to moglabys sprobowac z testem choc najlepiej tak w 14 dpo robić ...plamienie moze byc implantacyjne choc te raczej chyba mocne nie sa. Ja kiedys tez tak mialam :) cykle mam regularne az kiedyś nie wiadomo dlaczego dostalam @ 6 dni przed terminem zaczynalam wlasnie takimi plamieniami ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 17:04

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    U mnie poszło pudełko lodów :D
    Zależy jal duże było to pudełko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 19:30

• Rillia Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, podczytuję Was trochę;)Mam taki problem. Okres 11-12.09 a od trzech-czterech dni boli mnie podbrzusze tak jak na @ tylko delikatniej, odczuwam jajniki i promieniują mi na pachwiny (???), od wczoraj pobolewają piersi. I tak mi byle jak -mdło. Wiem, nakręcam się oczywiście, ale jak mam tego nie robić. A do okresu tak długo czas. Chyba oszaleję sama ze sobą...

Ciekawa jestem czy Nadziejja zrobiła test:D

Mila i Boo czekają na Karolka
    dev133pb___.png
  • Asik83 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rillia wrote:
    Dziewczyny, podczytuję Was trochę;)Mam taki problem. Okres 11-12.09 a od trzech-czterech dni boli mnie podbrzusze tak jak na @ tylko delikatniej, odczuwam jajniki i promieniują mi na pachwiny (???), od wczoraj pobolewają piersi. I tak mi byle jak -mdło. Wiem, nakręcam się oczywiście, ale jak mam tego nie robić. A do okresu tak długo czas. Chyba oszaleję sama ze sobą...

Ciekawa jestem czy Nadziejja zrobiła test:D

Cześć :)
    Ja mam to samo !!!! Dokładnie jedziemy na tym samym wózku :) @ mam miec ok 9-10 ale ze zawsze sie opoznia o dwa dni standard wiec bedzie kolo 11.09 i wiesz co ... Tez od 2 dni czuje delikatne pobolewanie podbrzusza :) jak na @ ale duzo duzo lzejsze. Tak jakby gdzies tam daleko a jednak blisko i to nie przeszkadza zbytnio. Tez nie wiem dlaczego tak jest. Ale dobrze że masz tak samo bedziemy sie wspierać :)
    Nadzieja mam nadzieje pochwali sie wynikiem testu.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 20:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny, u mnie nadal brak @. Mogłaby już przyjść :P

• Rillia Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik, jak dobrze, że nie jestem sama. Czasami myślę, że mi odbija, bo np nic nie czuję, a za chwilkę mnie rwie, wykręca mi jajniki i rozpiera od środka.
    Długo się starasz? To mój pierwszy cykl:) Mam już dwie córki 11,5 i prawie 10 lat. Teraz zachciało nam się trzeciego.

dev133pb___.png
  • Asik83 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2017, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Trzymam kciuki dziewczyny, u mnie nadal brak @. Mogłaby już przyjść :P
    Gdyby nie ta beta 0,1 napisała bym ze moze nie przyjdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 05:47

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2017, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rillia wrote:
    Asik, jak dobrze, że nie jestem sama. Czasami myślę, że mi odbija, bo np nic nie czuję, a za chwilkę mnie rwie, wykręca mi jajniki i rozpiera od środka.
    Długo się starasz? To mój pierwszy cykl:) Mam już dwie córki 11,5 i prawie 10 lat. Teraz zachciało nam się trzeciego.
    Aaaa to ja tak nir mam zeby rwalo i wykrecalo o moze tu tkwi problem ... Ja nie zabezpieczam sie 28 mieaiecy a staram z testami i suplememtami ok 5 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam do Was w nowym cyklu ;) trzeci miesiąc się zaczyna.

• Rillia Ekspertka

Wysłany: 1 września 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, dobrze, że Cie puściło. Takie czekanie na @ jest wykańczające.

dev133pb___.png
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 1 września 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba pomyliłyście wątki

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pierwsze objawy: jeszcze przed spodziewaną miesiączką - jeden dzień zgaga i cofanie się treści żołądka. Ogólnie miałam pms, czułam się jakbym zaraz miała dostać @ i bolał mnie okresowo brzuch. Dwa dni po spodziewanym terminie biegunka i mdłości po kawie z mlekiem :) Trzeciego dnia pojechałam po test, ale robiąc go byłam pewna, że znów się rozczaruję. A tu druga czerwona kreska :) Dziś beta i jestem w ciąży :) Staraliśmy się dwa lata, w tym rok z pomocą lekarską. Aczkolwiek szczęśliwy cykl był bez leków, monitoringów i starań :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Dziewczyny chyba pomyliłyście wątki
    Masz rację, już się przenoszę. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmb - gratulacje, super że się udało! <3

• Asik83 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmb gratuluje !!!! Super!!! Szczezliwej spokojnej ciazy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :) Trzymam kciuki za Was :):):)

• Xxboo Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam ze tak wam się wcinam w wątek ale na internecie pełno opini , a wy pewnie będziecie wiedzieć. Otóż zapomniałam ze swojego roztargnienia 4 tabletek antykoncepcyjnych z 1 rzędu blistra , a dokładniej 3,4,5,6, w tych dniach odbyłam tez stosunek z zakończeniem w środku. potem stwierdziłam ze już nie ma sensu brać kolejnych tabletek ( dzisiaj miałam brać 8 z blistra) od wczoraj mam plamienia z odstawienia. Pytanie do was kiedy najlepiej zrobić test ???

715d7c48aeb895ef7206b2c9bd3947ed.png
‹‹ 762 763 764 765 766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ