PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drogie kolezanki dosyc dziwna sytuacja mnie spotkala zawsze mialam bardzo regularne cykle doslownie z zegarkiem w reku 28 dni ten cykla mam dosc dziwny dostalam miesiaczki ( w sumie to nie wiem czy to miesiaczka) plamienia mocne w 24 dniu jestem bardzo senna . Czy warto sie juz testowac? Czy moze to byc normalny objaw wczesnej miesiaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 15:48
Drożnośc prawidłowa, owulacja bez stymulacji, badania w normie
On : badanie nasienia w normie ,
HBA 91%
1 IUI ( pęcherzyk dominujący 23mm)
2 IUI ( pęcherzyk dominujący 30 mm)
3 IUI odwołana ( zmiana lekarza prowadzącego zlecenie przez Dr.badania DNA plemników i HBA)
Punkcja 8.04.2019 ( pobrano 16 kumulusow , 8 dojrzałych , 7 się zapłodniła , pozostało 5 blastek)
Transfer 1 blastki 13.04.2019
5dpt beta - 22.7
10dpt beta 309
13dpt beta 1060
16dpt beta 2637 -
nick nieaktualny
-
Vip0 wrote:Drogie kolezanki dosyc dziwna sytuacja mnie spotkala zawsze mialam bardzo regularne cykle doslownie z zegarkiem w reku 28 dni ten cykla mam dosc dziwny dostalam miesiaczki ( w sumie to nie wiem czy to miesiaczka) plamienia mocne w 24 dniu jestem bardzo senna . Czy warto sie juz testowac? Czy moze to byc normalny objaw wczesnej miesiaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 17:04
-
Dziewczyny, podczytuję Was trochę;)Mam taki problem. Okres 11-12.09 a od trzech-czterech dni boli mnie podbrzusze tak jak na @ tylko delikatniej, odczuwam jajniki i promieniują mi na pachwiny (???), od wczoraj pobolewają piersi. I tak mi byle jak -mdło. Wiem, nakręcam się oczywiście, ale jak mam tego nie robić. A do okresu tak długo czas. Chyba oszaleję sama ze sobą...
Ciekawa jestem czy Nadziejja zrobiła test:D
-
Rillia wrote:Dziewczyny, podczytuję Was trochę;)Mam taki problem. Okres 11-12.09 a od trzech-czterech dni boli mnie podbrzusze tak jak na @ tylko delikatniej, odczuwam jajniki i promieniują mi na pachwiny (???), od wczoraj pobolewają piersi. I tak mi byle jak -mdło. Wiem, nakręcam się oczywiście, ale jak mam tego nie robić. A do okresu tak długo czas. Chyba oszaleję sama ze sobą...
Ciekawa jestem czy Nadziejja zrobiła test:D
Cześć
Ja mam to samo !!!! Dokładnie jedziemy na tym samym wózku @ mam miec ok 9-10 ale ze zawsze sie opoznia o dwa dni standard wiec bedzie kolo 11.09 i wiesz co ... Tez od 2 dni czuje delikatne pobolewanie podbrzusza jak na @ ale duzo duzo lzejsze. Tak jakby gdzies tam daleko a jednak blisko i to nie przeszkadza zbytnio. Tez nie wiem dlaczego tak jest. Ale dobrze że masz tak samo bedziemy sie wspierać
Nadzieja mam nadzieje pochwali sie wynikiem testu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 20:22
-
nick nieaktualny
-
Asik, jak dobrze, że nie jestem sama. Czasami myślę, że mi odbija, bo np nic nie czuję, a za chwilkę mnie rwie, wykręca mi jajniki i rozpiera od środka.
Długo się starasz? To mój pierwszy cykl:) Mam już dwie córki 11,5 i prawie 10 lat. Teraz zachciało nam się trzeciego. -
Rillia wrote:Asik, jak dobrze, że nie jestem sama. Czasami myślę, że mi odbija, bo np nic nie czuję, a za chwilkę mnie rwie, wykręca mi jajniki i rozpiera od środka.
Długo się starasz? To mój pierwszy cykl:) Mam już dwie córki 11,5 i prawie 10 lat. Teraz zachciało nam się trzeciego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje pierwsze objawy: jeszcze przed spodziewaną miesiączką - jeden dzień zgaga i cofanie się treści żołądka. Ogólnie miałam pms, czułam się jakbym zaraz miała dostać @ i bolał mnie okresowo brzuch. Dwa dni po spodziewanym terminie biegunka i mdłości po kawie z mlekiem Trzeciego dnia pojechałam po test, ale robiąc go byłam pewna, że znów się rozczaruję. A tu druga czerwona kreska Dziś beta i jestem w ciąży Staraliśmy się dwa lata, w tym rok z pomocą lekarską. Aczkolwiek szczęśliwy cykl był bez leków, monitoringów i starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam ze tak wam się wcinam w wątek ale na internecie pełno opini , a wy pewnie będziecie wiedzieć. Otóż zapomniałam ze swojego roztargnienia 4 tabletek antykoncepcyjnych z 1 rzędu blistra , a dokładniej 3,4,5,6, w tych dniach odbyłam tez stosunek z zakończeniem w środku. potem stwierdziłam ze już nie ma sensu brać kolejnych tabletek ( dzisiaj miałam brać 8 z blistra) od wczoraj mam plamienia z odstawienia. Pytanie do was kiedy najlepiej zrobić test ???