PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asik, weź zrób parę pozycji jogi i się porozciągaj:D Chyba, że Cie po prostu przegwizdało. Zimno dziś u nas i leje co chwilkę
Nie wiem czy to fasolka, ale jeśli nie to idę do psychiatry. Większość tych objawów miałam na samym początku z dziewczynami, wiec kto wie;)
Mam 20dc, wiec czekam jeszcze do 11-12.09 na testowanie. -
Rilla trzymam mocno kciuki za ten 1 cykl. Teraz juz nie mierz tej tempki, zacznij ewentualnie od nowego cyklu, ale wierze że nie bedziesz musiala bo przecież juz wiesz jalich objawów sie spodziewać
i do psychiatry tez nie bedziesz musiala iść bo będzie fasolka
Ja i joga?to tak jak ja i mleko, ktorego nienawidzę
-
Asika83...no ja zdecydowanie nie chce a na te 4 to najstarsza mnie namówiła "mamo Twój syn chce malować ze mną paznokcie","mamo Twój syn nie ma się z kim bawic","mamo Twój syn potrzebuje brata...zrób coś z tym"12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:Asika83...no ja zdecydowanie nie chce a na te 4 to najstarsza mnie namówiła "mamo Twój syn chce malować ze mną paznokcie","mamo Twój syn nie ma się z kim bawic","mamo Twój syn potrzebuje brata...zrób coś z tym"
O rany! Kocham Twoją Córkę. Hehe...
Moje też mnie namówiły;) Umówilyśmy się , że jak będą mi pomagać przy moim siostrzeńcu 1,5 rocznym to się zastanowię. Cały wyjazd słyszałam " Czy zasłużyłyśmy na rodzeństwo?" Zasłużyły. Były cudowne.
Asia ratujesz moje zdrowie psychiczne. Bo to oczywiste, że się nakręcam;) -
Obecnie mam tylko delikatne mdłości ale obwiniam za to tą paskudną pogodę i nie potrzebną drugą kawę,którą uwielbiam i bóle podbrzusza
W tym roku chcielismy jeszcze pomyśleć o ślubie co bym ewentualnie wlazła w kiecke
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:Asika83...no ja zdecydowanie nie chce a na te 4 to najstarsza mnie namówiła "mamo Twój syn chce malować ze mną paznokcie","mamo Twój syn nie ma się z kim bawic","mamo Twój syn potrzebuje brata...zrób coś z tym"
hehe
No to czekam niecierpliwie na rezultaty -
No mi głównie Olivia pomaga przy Szogunie,Nicole to drugi Diabeł ale wiem że przy maleństwu pomagać bedą wszyscy
Dorian aktualnie trenuje na misiach zmienianie pampersów,karmienie z butelki i lulanie
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Nie chcę ich za bardzo obarczać...zaraz szkoła,Olivia trenuje akrobatykę,dodatkowy angielski,plus czas dla siebie,Niki chodzi na tańce a Dorian będzie chodził na basen i jakieś sztuki walki bądź piłkę ale większość dnia będą po za domem to ja z maluszkiem sobie poradzę12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Do połowy ciąży wszystko jest ok i ruszam się zwinnie ale ta druga część to jak pingwin się człapię a jak się położę to Mój porównuje mnie do foki
Mimo że jeste osobą szczupła (56kg) to z Niki i młodym przybyło mi po 17kg
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Asika83...to mój pierwszy cykl z takimi ścisłymi obserwacjami,więc nie wiem ile dokładnie trwa moja "fl" ale obstawiam póki co na standardowe 14dni a co wyjdzie to się okaże bo narazie to mój 9dpo12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Dziewczyny...wiem że to nie miejsce na inne tematy niż te wskazane ale może nikt mnie za to nie wyrzuci
Chodzi mi mianowicie o ślub...będzie on tylko cywilny i tylko dla najbliższych ale do czego zmierzam...otóż wzrostem jesteśmy równi a ja nie akceptuje opcji bym miała iść w butach płaskich ! Kocham szpilki i czym wyższe tym lepiej,mogę zrezygnować z platformy ale z wysokiego obacasa nie dam rady
Nie lubię prostoty i moja wymarzona suknia to asymetryczna z długim tyłem...niestety siostra cały czas mi powtarza że absolutnie odpada bym była wyższa i muszę być na płaskim i zakryć się całą długą sukienką by czuć się komfortowo
Doradzcie mi coś...plisss !
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Rillia wrote:Jest wiele par równych wzrostem, gdzie kobieta na każde wyjście zakłada szpilki i jest wyższa. Jeżeli Ty będziesz się czuła komfortowa- to nikomu nic do tego. Uważam, że powinnaś założyć szpilki.
Mój brat od kilku lat jest w związku z dziewczyną sporo wyższą od siebie i co "mają się rozejść bo tak nie wypada ?" Tłumaczę to wszystko siostrze ale patrzy na mnie jakbym popełniała zbrodnię
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
My mamy po 170 ale bede minimum 10cm wyższa
Kocham GO ale i szpilki również
odrzucił moją fryzurę ale na więcej się nie zgodze
On nawet nie zdaje sobie jeszcze sprawy z układu ja-on-szpilki...no to niech tylko wróci :p
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian