PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ines-ka to dawaj;) chodź musisz mieć świadomość że może nie wyjść jeszcze. W pierwszej ciąży wyszedł mi po 15 dniach dopiero.
Asia to ty masz teraz owulację dopiero?
Xxboo, z dziećmi nigdy nie jest łatwo:) tym bardziej swoimi. Ale współczuję. Ja dziś idę z moimi do szkoły po czym mam wolne. Od jutra do pracy. -
Xxboo wrote:Ja pracuje w żłobku wiec mam 2-3 łatki akurat dziś mam ich 8 wiec nie tak złe. Ale brzuch mam napompowany i tak lekko mnie jakby cmi wiec średnio ze schylaniem się ciagle i ganianiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 11:43
-
Ja dopiero na spokojnie przeczytałam co wyszło na usg. Wcześniej działałam na porannym autopilocie;)
Tak wiec, Asiu. Pobolewa Cię, bo się może coś małego zagnieżdża:) Tak więc cierpliwie czekamy dalej.
Mnie nadal pobolewa podbrzusze, ale z rana prawie nic nie czułam, teraz tyci. Wczoraj wieczorem było koszmarnie. Takie ostre kłucie momentami.
Boli nie też żołądek i mam problemy z jedzeniem - tak więc możliwe, że mam tą wirusówkę.
jejku, jejku jejku... jeszcze tyle dni...
-
U mnie generalnie dziwne rzeczy. Jestem 5 dni po owulacji i straszliwie kłuje prawy jajnik, jestem cały czas śpiąca i głodna. Dodatkowo mam jakieś takie mini brązowawe plamienie, nie chce się nakręcać, ale generalnie dziwnie się czuję. Mam PCOS i nigdy praktycznie nie czułam owulacji, a w tym miesiącu nie dość, że ją czułam to jeszcze teraz to kłucie. Jestem ciekawa czy coś z tego będzie....
-
Whoosie, ciężko się nie nakręcać. Ja też nie potrafię, przejść do porządku dziennego nad tym, że macica jeździ w samochodzie jakby obok mnie, a przy kichaniu jak zaciskam mięśnie to tak jakbym ścisnęła kolczatkę. Poza tym tak jak Xxboo, szczypie, kłuje mrowi, ale przede wszystkim to jakby ktoś mnie napompował i rozpierał od środka.
Brzuch czuję już od 15dc, czy według mnie 3dpo. Od siostry usłyszałam, że to niemożliwe, żeby ciąża tak wczesna dawała takie objawy. Może torbiel, ale na 3 dni przed owu miałam usg i torbiela nie było.
Tak więc nakręcam się. Będę płakać jak bóbr jak to nie to.
-
Kurcze rozumiem Cie
Wiem jak boli gdy ma sie trobiel i mam nadzueje ze to nie to. Kurcze na mnie ostatnio spadlo tyle ciaz w otoczeniu, ze ciezko mi nad tym przejsc do porzadku dziennego. Ponad 2 miesiace temu gin odstawila mi bromoergon na moja hiperprolaktynemie i niby prolaktyne mam w normie. Pojutrze ide na kontrole...zobaczymy czego sie dowiem. Rozumiem Rillia,że czekasz na testowanie?
-
Oj, w moim otoczeniu nie ma za dużo młodych mam lub ciężarnych. Ale wiem o czym piszesz, bo w pierwszej ciąży już wpadałam w depresję. Prawdopodobnie gdyby nie te "objawy", to nie ekscytowałabym się tak bardzo.
Jeszcze 7-8 dni do okresu. Ale pewnie spróbuję zatestować w sobotę