PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Mieszkam niedaleko szpitala ortopedycznego. Ale oczywiście zapraszam do Poznania w odwiedziny:)
Co do plamienia to ciąża w tym cyklu to byłby duży fuks,bo ze względu na moje wyniki badań w dni płodne mój partner mówiąc kolokwialnie nie kończył we mnie:)Ale też dobrze wiemy, że i bez tego w ciąże zajść można.Jutro idę z wynikami do gina mam nadziję że będzie ok. -
Cześć dziewczynki Miałam problemy z netem ale już naprawione Pewnie ciekawi Was co tam wyszło...no więc wczoraj tempka w dół a pod wieczór zjawiła się @ !!!
Podejrzewam że OF źle wyznaczył mi ovu bo moja fl ma 14dni a ten cykl miałam książkowo 28dni...ale podejrzewam że to wina jednodniowego spadku tempki między skokami,który mógł być spowodowany czym kolwiek a uznali to za znak ovulki
Tym razem postanowiłam w tym cyklu dołączyć wiesiołka i castagnusa...mój P już poleciał do apteki. A jakie nowinki u Was ?
12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ines-Ka wrote:Cześć dziewczynki Miałam problemy z netem ale już naprawione Pewnie ciekawi Was co tam wyszło...no więc wczoraj tempka w dół a pod wieczór zjawiła się @ !!!
Podejrzewam że OF źle wyznaczył mi ovu bo moja fl ma 14dni a ten cykl miałam książkowo 28dni...ale podejrzewam że to wina jednodniowego spadku tempki między skokami,który mógł być spowodowany czym kolwiek a uznali to za znak ovulki
Tym razem postanowiłam w tym cyklu dołączyć wiesiołka i castagnusa...mój P już poleciał do apteki. A jakie nowinki u Was ? -
Mamy termin do wybrania i chcemy w tym roku to zrobic Tak w ogóle to z Moim P znamy się 30lat a 20lat czekałam na niego...pod koniec podstawówki się w nim kochałam ale że on 3lata starszy ode mnie to stwierdził że jestem jeszcze za młoda ale będzie czekał na mnie...niestety to ja czekałam i wyczekałam12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian -
Ja w swoim O zakochałam się w liceum jak wystawał pod moja szkole bo czekał na kumpli , 10 lat później , jesteśmy razem a wszystko dzięki internetom!!!!
Powiem wam ze jak mi wyjdzie jedna kreska na teście to będę w wielkim szoku i chyba nigdy już nie wrócę do antykoncepcji hormonalnej. Bo jeśli to nie objawy zagnieżdżenia się fasolki i powolny proces rozciągania się macicy to znaczy ze te hormony sieją spustoszenie w moim organizmie i to olbrzymie.
-
Xxboo, uwierz mi, że przechodzę przez taki sam etap jak Ty. Niewierze, że nie jestem w ciąży. Jeśli nie jestem to muszę pójść do internisty w związku z wirusem żołądkowym. Do ginekologa, bo mam jakiś giga torbiel. I do psychiatry, bo czuję się jak w ciąży.
Mdłości, problemy ze spaniem, pobudki. Kłucia, bóle, rozciągania macicy. Promieniuje mi czasami tak śmiesznie na pachwinę. Nadwrażliwość piersi od kilku dni. Wzdęcie.
Siostra powiedziała, abym już jutro strzeliła teścik. Nie wiem czy jest sens.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 17:41
-
No ja mając 6lat przeprowadziłam się z rodziną na jego dzielnice,praktycznie klatke obok ale jako nastolatka wiecznie go wypatrywałam go Wychowywalismy się teoretycznie razem bo albo on przychodził do moich braci albo ja do jego siostry...to był taki nasz polski J.C.Van Damme Potem nasze drogi się rozeszły,w między czasie mielismy kilka spotkań ale żadne z nas nie odważyło się na nic więcej bo już swoje rodziny mielismy. Przez te wszystkie lata niestety ani jemu ani mi nie poukładało się aż do zeszłego roku,kiedy to wracałam od siostry z nad morza a on stał na dworcu...i od tamtego dnia razem12.07.2013 Olivia
26.04.2008 Nicole
02.05.2013 Dorian