PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
agaga wrote:Dziewczyny, jak tam testowanie?
Ja mam mieć jutro okres, właściwie przestały boleć mnie piersi, ból podbrzusza jest w sumie codziennie po południu ale mam podejrzenie że to też sprawa mojej psychiki i obsesyjnego myślenia 🤷
A co do wypływania to też myślę że to co poszło z wytrysku jak ma wystarczyć to wystarczy chociaż sama nie wstaje od razu po na baczność -
Dzieki za pomoc kochane, bo u nas w tym miesiacu z tymi przytulankami to roznie jest, chyba mamy malo czasu i sie troszke mijamy, jestesmy mega zmeczeni, wiec jak juz sie przytulimy to mam nadzieje ze to tam posiedzi we mnie dluzej 😂
Ewa gratulacje!!! Idziesz na Bete? Czy do ginekologa ? 😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ewelina ja też jutro mam dostać okres, i test z 10dpo był negatywny ale kolejnego nie robię bo czuję że przyjdzie okres, nie bolą mnie już cycki a to chyba kluczowy objaw.
Marienn ja się właśnie zastanawiałam ile to trzeba mieć siły i samozaparcia żeby kochać się co 2 dni przez ten okres dni płodnych 🙈 i najlepiej jeszcze robić to z chęci a nie poczucia obowiązku że przyszedł TEN dzień więc do roboty. U nas tez jest z tym ciężko bo dużo się dzieje w życiu. -
Witam,
My z mężem kochaliśmy się po ostatniej miesiączce codziennie. Najlepiej kochać się wieczorem i niestety ale nie wstawać tylko iść spać 😉 W poniedziałek mam dostać @ przedwczoraj robiłam test biało no i czekam dzisiaj rano znowu mdłości, bolą piersi no i podbrzusze. Nie wiem czy tak ma być do tego mam mega gęsty biały śluz i temp 37 hmmm. Powodzenia życzę innym dziewczynom i mam nadzieję że będą 2 kreski.
A jeszcze pytanko czy jak w pon nie będzie @ to zrobić test? Jak będzie biało to na betę? -
Marienn wrote:Dzieki za pomoc kochane, bo u nas w tym miesiacu z tymi przytulankami to roznie jest, chyba mamy malo czasu i sie troszke mijamy, jestesmy mega zmeczeni, wiec jak juz sie przytulimy to mam nadzieje ze to tam posiedzi we mnie dluzej 😂
Ewa gratulacje!!! Idziesz na Bete? Czy do ginekologa ? 😍 -
Moni* wrote:Witam,
My z mężem kochaliśmy się po ostatniej miesiączce codziennie. Najlepiej kochać się wieczorem i niestety ale nie wstawać tylko iść spać 😉 W poniedziałek mam dostać @ przedwczoraj robiłam test biało no i czekam dzisiaj rano znowu mdłości, bolą piersi no i podbrzusze. Nie wiem czy tak ma być do tego mam mega gęsty biały śluz i temp 37 hmmm. Powodzenia życzę innym dziewczynom i mam nadzieję że będą 2 kreski.
A jeszcze pytanko czy jak w pon nie będzie @ to zrobić test? Jak będzie biało to na betę?Moni* lubi tę wiadomość
-
Ja jestem niemal w 70% pewna że się udało,
Charakterystyczny ból podbrzusza, dużo śluzu i te żyły na piersiach które miałam poprzednim razem... Mimo wszystko jakoś mam strach (wiem że to głupie) robić test, jeszcze jestem przed terminem 🐵, tak bardzo się boje że to znowu biochemiczna.... -
Ewwa, gratulacje 🎊 ❤️ ❤️
Alutka, ja mam podobne objawy do Twoich. Dziś dzień @, ale z testem czekam do jutra rana. Dziś byłam w pracy, a niedzielę będę miała na przezywanie radosnych lub smutnych chwil w zależności od wyniku😊
Daj koniecznie znać jak zrobisz test 😊2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
A jakie macie podejście do mówienia rodzinie i bliskim znajomym o staraniach? Udajecie że się nie staracie czy mówicie wprost że czekacie na ten złoty strzał ale narazie jeszcze nie wychodzi?
Mąż w sumie wszystkim rozglądał że zaczynamy robić kiedy jeszcze dobrze nie zaczęliśmy. Ja z jednej strony wolałabym to zachować dla siebie ale oszukiwanie wszystkim w koło że nie chcemy kiedy chcemy bardzo tylko nie wychodzi też mi nie pasuje. Myślę że mówisz szczerze będzie łatwiej.
Ja dużo mówiłam o odliczaniu do momentu kiedy zaczniemy starania by wcześniej uporządkować pracę po czym przyjaciółka ogłosiła że jest w ciąży w którą nie zaszła celowo bo nie planowali ale też nie pilnowali się za bardzo. Więcej działała niż gadała w przeciwieństwie do mnie -
My ustaliśmy, że nie mówimy nikomu póki co.
Chcemy uniknąć głupich pytań i oczekiwań.
Pewnie jak długo nie będzie wychodzić to powiem o staraniach siostrom i mamie. Po prostu żeby się wygadać.
Póki co jesteśmy uwikłani w remont, więc też nikt szczególnie nie dopytuje.2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
U nas nikt nie wie, jedynie moja najblizsza przyjaciółka. Siostra, rodzice, rodzina męża, wszyscy dostali informacje po swoich dopytywaniach ze biore tabletki anty 🤷♀️
Narazie wszystkim mówimy ze dopiero po budowie domu zaczniemy. Bo juz teraz bardzo naciskaja z pytaniami, najgorsza jest moja matka, potrafi powiedzieć 'o masz za duże leginsy akurat na ciaze' mimo ze jej akurat powiedziałam ze w ogóle nie chce mieć dzieci bo jest naprawdę irytująca osoba, nie interesuje jej ja A jedynie to ze ona chce wnuki, bo tamta kolezanka to ma i tamta to ma. Ja każdemu mowie ze nie chce i koniec, gorzej ma mąż, on jest bardziej delikatny w rozmowach i ciężko mu ciągle mówić ze niby sie nie staramy.Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tylozgieta rozumiem w 100% ja ostatnio skoczylam do mamy ze A MOZE NIE MOGE?? a ona no jak to przeciez u nas w rodzinie kazdy moze.... co ty opowiadasz ty sie wez za robienie a nie ciagle biznesy... ostatnio mojego juz dopadla z tlumaczeniem mu ze ma mie do lozka przywiazac jak ja nie chce 😂😂 Boze czasem mi rece opadaja bo nie chce jej mowic prawdy, ze dzialamy w tym celu, ale przeciez ona sie liczy bo chce byc babcia, bo ona by juz pobawila.. a niestety takie gadanie o tym wkurza i eywiera presje.❤
____
Alutka kochana ty to masz samozaparcie... od zawsze😂 spokojnie czekasz do @ 😂 rob ten test noo! 🥰🥰
____
Ja.. wiecie co? Nie mam czasu na nic, ale robie te cholerne testy owulacyjne i tej drugiej kreski juz wcale nie ma... moze jakis znikomy cien cienia, nigdy tak nie mialam, w tamtym bezowulacyjnym cyklu mialam niby takie 2 kreski widoczne ale wiadome ze jedna bladsza.
Teraz od wczoraj nie ma drugiej kreski praktycznie wcale.
Zastanawiam sie.... czy moze ja zaszlam ? Albo dopiero zachodze😂 jak mialam owulacje 9/10 dzien to teraz juz wszystko zniklo i dochodzi do jakiegos zagniezdzenia? 😂 Jezuuus... jakie mam swoje wyobraznie 🙈
Zaluje ze zaczelam testowac od 11dc...Tyłozgięta lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.