PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Szewcowa wrote:Ewwa, gratulacje 🎊 ❤️ ❤️
Alutka, ja mam podobne objawy do Twoich. Dziś dzień @, ale z testem czekam do jutra rana. Dziś byłam w pracy, a niedzielę będę miała na przezywanie radosnych lub smutnych chwil w zależności od wyniku😊
Daj koniecznie znać jak zrobisz test 😊Moni* lubi tę wiadomość
-
Marienn wrote:Tylozgieta rozumiem w 100% ja ostatnio skoczylam do mamy ze A MOZE NIE MOGE?? a ona no jak to przeciez u nas w rodzinie kazdy moze.... co ty opowiadasz ty sie wez za robienie a nie ciagle biznesy... ostatnio mojego juz dopadla z tlumaczeniem mu ze ma mie do lozka przywiazac jak ja nie chce 😂😂 Boze czasem mi rece opadaja bo nie chce jej mowic prawdy, ze dzialamy w tym celu, ale przeciez ona sie liczy bo chce byc babcia, bo ona by juz pobawila.. a niestety takie gadanie o tym wkurza i eywiera presje.❤
____
Alutka kochana ty to masz samozaparcie... od zawsze😂 spokojnie czekasz do @ 😂 rob ten test noo! 🥰🥰
____
Ja.. wiecie co? Nie mam czasu na nic, ale robie te cholerne testy owulacyjne i tej drugiej kreski juz wcale nie ma... moze jakis znikomy cien cienia, nigdy tak nie mialam, w tamtym bezowulacyjnym cyklu mialam niby takie 2 kreski widoczne ale wiadome ze jedna bladsza.
Teraz od wczoraj nie ma drugiej kreski praktycznie wcale.
Zastanawiam sie.... czy moze ja zaszlam ? Albo dopiero zachodze😂 jak mialam owulacje 9/10 dzien to teraz juz wszystko zniklo i dochodzi do jakiegos zagniezdzenia? 😂 Jezuuus... jakie mam swoje wyobraznie 🙈
Zaluje ze zaczelam testowac od 11dc... -
Marienn wrote:Tylozgieta rozumiem w 100% ja ostatnio skoczylam do mamy ze A MOZE NIE MOGE?? a ona no jak to przeciez u nas w rodzinie kazdy moze.... co ty opowiadasz ty sie wez za robienie a nie ciagle biznesy... ostatnio mojego juz dopadla z tlumaczeniem mu ze ma mie do lozka przywiazac jak ja nie chce 😂😂 Boze czasem mi rece opadaja bo nie chce jej mowic prawdy, ze dzialamy w tym celu, ale przeciez ona sie liczy bo chce byc babcia, bo ona by juz pobawila.. a niestety takie gadanie o tym wkurza i eywiera presje.❤
____
Alutka kochana ty to masz samozaparcie... od zawsze😂 spokojnie czekasz do @ 😂 rob ten test noo! 🥰🥰
____
Ja.. wiecie co? Nie mam czasu na nic, ale robie te cholerne testy owulacyjne i tej drugiej kreski juz wcale nie ma... moze jakis znikomy cien cienia, nigdy tak nie mialam, w tamtym bezowulacyjnym cyklu mialam niby takie 2 kreski widoczne ale wiadome ze jedna bladsza.
Teraz od wczoraj nie ma drugiej kreski praktycznie wcale.
Zastanawiam sie.... czy moze ja zaszlam ? Albo dopiero zachodze😂 jak mialam owulacje 9/10 dzien to teraz juz wszystko zniklo i dochodzi do jakiegos zagniezdzenia? 😂 Jezuuus... jakie mam swoje wyobraznie 🙈
Zaluje ze zaczelam testowac od 11dc...
Ja już w ogóle chyba testów robić nie będę i jak coś to polecę od razu na betę 😂😂😂😂 -
Ja testy Owu zaczelam robic w tamtym Miesiacu 🙈🙈 i co? Tak chcialam wiedziec kiedy mam owulacje bo mnie jajniki boja okolo 7 dni 🙀 i co? Trafilam na miesiac bezowulacyjny... ale ten jest znow inny... bolal mnie jajnik 9/10dc wtedy mielismy przytulanki tez. I od tamtej pory praktycznie spokoj, jedynie ostatniej nocy cos poklulo mnie mocno ale test nie pokazywal owulki... takze szczerze chcialam zonaczyc owulacje... dla samej siebie, ale to chyba mi nie jest pisane 🙈 😂 jak nie zajde w tym cyklu to przejde sie do gina zobacze co powie
Alutka idz ty na bete czy cos🥰🥰 nie trzymaj juz w napieciu! 🥰🥰🥰❤❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Witajcie dziewczyny! Czytam Was już od kilku miesięcy, obecnie staram się o 4 dziecko, termin @ mam na 6 lutego i już nie mogę się doczekać testowania. Mam ogromną prośbę, czy któraś z Was z pozytywnym tescikiem (gorąco gratuluję) mogłaby mi powiedzieć jak na takim wczesnym etapie wygląda szyjka? Pozdrawiam serdecznie i gratuluję podwójnych kreseczek
-
Moni* wrote:Znajoma mówi że tak może być bo przed @ hormon HCG jest wysoki w dniu miesiączki coś się dzieje z hormonami i najlepiej po @ poczekać 2 dni. Może jeszcze nic straconego 😘
-
Moni* wrote:Znajoma mówi że tak może być bo przed @ hormon HCG jest wysoki w dniu miesiączki coś się dzieje z hormonami i najlepiej po @ poczekać 2 dni. Może jeszcze nic straconego 😘
Hormon HCG zaczyna być wytwarzany w ilości do wykrycia PO zagnieżdżeniu, więc rośnie i nie spada. Jeśli spada, to może oznaczać brak prawidłowego rozwoju zarodka, brak prawidłowego zagnieżdżenia i niestety najgorszą dla nas wiadomość.
Różnica w kreskach na teście może być spowodowana zrobienie testu o innej porze dnia, czułością testu albo producentem. Testy różnych producentów mogą się po prostu różnic i pokazywać inną intensywność drugiej kreski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 09:03
szona lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Jeśli mam być szczera, to nie jest to absolutnie prawda.
Hormon HCG zaczyna być wytwarzany w ilości do wykrycia PO zagnieżdżeniu, więc rośnie i nie spada. Jeśli spada, to może oznaczać brak prawidłowego rozwoju zarodka, brak prawidłowego zagnieżdżenia i niestety najgorszą dla nas wiadomość.
Różnica w kreskach na teście może być spowodowana zrobienie testu o innej porze dnia, czułością testu albo producentem. Testy różnych producentów mogą się po prostu różnic i pokazywać inną intensywność drugiej kreski.
Mi tak znajoma powiedziała, ja już tez czytam wszystko eh normalnie zwariuje.
U mnie @ ma być jutro dzisiaj robiłam test i przez chwilę była kreska blada i zniknęła.... Nie nastawiam się ale bardzo bym chciała.... -
Moni* wrote:Mi tak znajoma powiedziała, ja już tez czytam wszystko eh normalnie zwariuje.
U mnie @ ma być jutro dzisiaj robiłam test i przez chwilę była kreska blada i zniknęła.... Nie nastawiam się ale bardzo bym chciała.... -
Szewcowa, Tylozgieta remont i budowa to w ogóle dobra sprawa żeby odciągnąć myśli więc może kolejnym razem się uda
Ja dzisiaj witam na pokładzie okres więc przygotowuje się na kolejny cykl.
Czy polecacie jakieś konkretne testy ovu z internetu?
I czy któraś z was mogłaby mi przypomnieć co to za witamina która dobrze wpływa na płodność? Gdzieś przewijało się w wątku ale nie mogę teraz znaleźć 🙈 -
agaga wrote:Szewcowa, Tylozgieta remont i budowa to w ogóle dobra sprawa żeby odciągnąć myśli więc może kolejnym razem się uda
Ja dzisiaj witam na pokładzie okres więc przygotowuje się na kolejny cykl.
Czy polecacie jakieś konkretne testy ovu z internetu?
I czy któraś z was mogłaby mi przypomnieć co to za witamina która dobrze wpływa na płodność? Gdzieś przewijało się w wątku ale nie mogę teraz znaleźć 🙈
Inosytol 500mg? Chyba że o coś innego chodziło ja narazie po 5 tabletkach wczoraj w 8 dc myślałam że coś rozwalę że złości albo poprostu miałam taki dzień 😂😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 10:13
-
Ewwa wrote:U mnie Chyba biochemia.. dzis testy negatywne🥺🥺😭😭😭😭😭
Znam ten ból, dlatego lepiej nie robić testu przed 🐵 bo to różnie bywa, takie ciąże często się zdążają, czasami kobiety nawet o tej ciąży nie wiedzą, myślą że przyszła spóźniona miesiaczka... Głowa do góry, jeszcze się na pewno nam wszystkim uda.... -
Mka to po inositolu pewnie bo ja mialam tez ta nerwice po pierwszych tabletkach a teraz chilllout totalny , nic nie nie wkurza i nawet jestem bardziej wyluzowana takze to pewnie one wplynely tak na nas
Witaminy na plolodnosc INOZYTOL 500 (Solgar)
Lub MIO-INOZYTOL
Polecam poczytac oba.
😘Bardzo polecane a ze to jest witamina to nic nie tracisz biorac👩 31l. + 👱♂️ 31l.