X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Agut Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który test używałaś?
    :)
    Moni* wrote:
    Witam, no i na razie @ nie przyszła mam biały śluz. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Jak mogę dodać zdjęcie?

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    Witam, no i na razie @ nie przyszła mam biały śluz. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Jak mogę dodać zdjęcie?
    Wrzuć na stronę https://naforum.zapodaj.net/ , wygeneruj link ze zdjęciem i wklej go tutaj 🙂

• Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/aac44bae84d7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/ecc680aef7da.jpg.html

To są 1 chwile a teraz jest ciemna

Hania123 lubi tę wiadomość

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, piękna kreska! Gratuluję ♥️

Moni* lubi tę wiadomość

• Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala_d wrote:
    Moni, piękna kreska! Gratuluję ♥️

Dziękuję, byłam na badaniu bhcg i zrobiłam morfologie w czwartek mam gin.
    Oby się udało ❤️

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • agaga Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni gratulacje! Chociaż tutaj moge zobaczyć jak wyglądają 2 kreski :).

Zakupy zrobiłam, czekam na witaminy i testy i szykuje się do tego cyklu 💪

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Jak się czujesz? :) już niedługo następna wizyta daj znać jak tam po 🥰
    Chciałabym powiedzieć, że dobrze, ale wymiotuje masakrycznie, ciągle mam mdłości, więc nie dam rady powiedzieć nic pozytywnego 😓
    Dzisiaj musiałam jechać na czczo na badania krwi. Myślałam, że zdechnę, bo za długo byłam głodna. Kupiłam sobie na śniadanie świeżego rogalika, a teraz wyje, bo oczywiście musiałam go zwrócić. 😅 Na badaniu pobrali mi chyba z 8 probówek krwi. Nie sądziłam, że się uda, ale dziewczyny są świetne w swojej robocie.

Czytam Was co chwilę, nie zawsze się odezwę, bo nie mam po prostu siły. Ale cały czas trzymam kciuki i jestem na bieżąco z Waszymi cyklami. 🥰

Ja teraz czekam do piątku, będzie 10+1, więc mały będzie miał już ładne rączki i nóżki. Oby wszystko było w porządku. Mam detektor tętna, łapię go bez problemu i słucham, ale stres jest zawsze. :)

Moni, gratuluję kreski! Pamiętaj, że u ginekologa może nie być widać pęcherzyka, bo pojawia się przy becie 1000/1500. 😊

Moni* lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaga wrote:
    Moni gratulacje! Chociaż tutaj moge zobaczyć jak wyglądają 2 kreski :).

Zakupy zrobiłam, czekam na witaminy i testy i szykuje się do tego cyklu 💪
    Trzymam mocno kciuki 💪💪💪

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:
    Chciałabym powiedzieć, że dobrze, ale wymiotuje masakrycznie, ciągle mam mdłości, więc nie dam rady powiedzieć nic pozytywnego 😓
    Dzisiaj musiałam jechać na czczo na badania krwi. Myślałam, że zdechnę, bo za długo byłam głodna. Kupiłam sobie na śniadanie świeżego rogalika, a teraz wyje, bo oczywiście musiałam go zwrócić. 😅 Na badaniu pobrali mi chyba z 8 probówek krwi. Nie sądziłam, że się uda, ale dziewczyny są świetne w swojej robocie.

Czytam Was co chwilę, nie zawsze się odezwę, bo nie mam po prostu siły. Ale cały czas trzymam kciuki i jestem na bieżąco z Waszymi cyklami. 🥰

Ja teraz czekam do piątku, będzie 10+1, więc mały będzie miał już ładne rączki i nóżki. Oby wszystko było w porządku. Mam detektor tętna, łapię go bez problemu i słucham, ale stres jest zawsze. :)

Moni, gratuluję kreski! Pamiętaj, że u ginekologa może nie być widać pęcherzyka, bo pojawia się przy becie 1000/1500. 😊

Wiem, ale poprzednia ciążę poroniłam a u 2 moich dzieci 1 wcześniak i brałam duphaston a 2 tydzień po i zakażenie wód płodowych. Ale teraz to zdrowe silne dzieciaki 😁

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Md1610 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:

Gratulacje 🥰🥰❣️

preg.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:

Gratulacje czekamy na wiadomości 🥰

Moni* lubi tę wiadomość

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewyspana wrote:

O to rzeczywiście kiepsko ale jeszcze troszkę i minie 🥰 na co aż tyle tych probówek? :)
    Miło że o nas pamiętasz :) mam nadzieję że do Ciebie niedługo dołączymy, chociaż po moich ostatnich przebojach to nie wiem 😂

• Marienn Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni - Gratulacje <3 dobrze wiedziec ze ta grupa ma jeszcze moc i ze ta moc nie opada :) <3 sliczne kreski, zostan z nami na dluzej i powiedz od czasu do czasu jak sie sprawy mają? :)

DZIEWCZYNY gdzie jest nasza LENA - LUNA? mam nadzieje ze tam wszystko wpoazadku <3

Bc_m / Md1610 - A nie wzielyscie pod uwage ze moglyscie miec cykl bezowulacyjny? Po cyklu bezowulacyjnym zawsze cykl jest wydluzony. A takie cykle zdazaja sie nawet 2x w roku, ja mialam w LISTOPADZIE i teraz w STYCZNIU nie wiem nawet czy ten tez taki nie bedzie..bo jesli bedzie to musze isc do ginekologa.

Niewyspana.... - zle samopoczucie napewno nie sprzyja codziennosci, napewno jest ci ciezko.. ale 3mam kciuki za piekne male raczki i nozki :D <3 Tez mam nadzieje ze ''wpadniemy '' z Mką do twojego grona juz niedlugo <3 Oraz z całą resztą of course!

Alutka gdzie ty z tym testem jestes ? :D

M-ka1990 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż specjalnie wziął tydzień więcej pracy żeby przyjechać na owulacje (miala być za 1.5 tygodnia) wróciłby juz teraz, a tak wroci w przyszłym tygodniu. Jak na złość 🤷‍♀️

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Mąż specjalnie wziął tydzień więcej pracy żeby przyjechać na owulacje (miala być za 1.5 tygodnia) wróciłby juz teraz, a tak wroci w przyszłym tygodniu. Jak na złość 🤷‍♀️

A wypada teraz? To nie ciekawie zawsze musi być pod górkę...

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Moni - Gratulacje <3 dobrze wiedziec ze ta grupa ma jeszcze moc i ze ta moc nie opada :) <3 sliczne kreski, zostan z nami na dluzej i powiedz od czasu do czasu jak sie sprawy mają? :)

DZIEWCZYNY gdzie jest nasza LENA - LUNA? mam nadzieje ze tam wszystko wpoazadku <3

Bc_m / Md1610 - A nie wzielyscie pod uwage ze moglyscie miec cykl bezowulacyjny? Po cyklu bezowulacyjnym zawsze cykl jest wydluzony. A takie cykle zdazaja sie nawet 2x w roku, ja mialam w LISTOPADZIE i teraz w STYCZNIU nie wiem nawet czy ten tez taki nie bedzie..bo jesli bedzie to musze isc do ginekologa.

Niewyspana.... - zle samopoczucie napewno nie sprzyja codziennosci, napewno jest ci ciezko.. ale 3mam kciuki za piekne male raczki i nozki :D <3 Tez mam nadzieje ze ''wpadniemy '' z Mką do twojego grona juz niedlugo <3 Oraz z całą resztą of course!

Alutka gdzie ty z tym testem jestes ? :D

Ja już słońce wątpię w moja ciążę, już nie jestem niczego pewna,
    Objawy wszystkie zniknęły, śluz biały ale tylko przy szyjce, szyjka wysoko, twarda zamknięta...
    Wiec się nie udało tym razem... No nic, teraz będę czekać do terminu 🐵 (06.02) jeśli się spóźniać będzie to test (12.02) wcześniej robić nie będę bo nie chce się rozczarować jakby była znowu biochemiczna.
    Zjebany humor mam jakiś .. na jutro mam gina, niech zrobi mi techniczny przegląd i badania hormonalne.

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam wyniki bety 10.86 i co to oznacza? Bo nie rozumiem tych wyników 🤦

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Lenka88 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn, melduje sie :D u mnie czas oczekiwania na srode i usg. Zaczynam sie bardzo stresowac czy wszystko jest w porzadku. W nocy mam problemy ze snem. W dzien nudnosci. Pilnuje sie mocno z jedzeniem bo jak tylko przeczekam swoj moment to nudnosci nie daja zyc.

Czytam Was caly czas i trzymam kciuki za kazda z osobna.

Moni, gratuluje i trzymam kciuki :)
    Ja Wam dziewczyny mowie ze to forum ma ukryta moc :D

• Moni* Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/3e4bedcdc101.jpg.html

Ala_d lubi tę wiadomość

w57vvfxm1qdsa8lq.png
  • Ala_d Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2021, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni* wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/3e4bedcdc101.jpg.html
    Moni, taki wynik wskazuje ciążę 🍀🥰

Moni* lubi tę wiadomość

‹‹ 913 914 915 916 917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ