PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
M-ka1990 wrote:Jak się czujesz? już niedługo następna wizyta daj znać jak tam po 🥰
Dzisiaj musiałam jechać na czczo na badania krwi. Myślałam, że zdechnę, bo za długo byłam głodna. Kupiłam sobie na śniadanie świeżego rogalika, a teraz wyje, bo oczywiście musiałam go zwrócić. 😅 Na badaniu pobrali mi chyba z 8 probówek krwi. Nie sądziłam, że się uda, ale dziewczyny są świetne w swojej robocie.
Czytam Was co chwilę, nie zawsze się odezwę, bo nie mam po prostu siły. Ale cały czas trzymam kciuki i jestem na bieżąco z Waszymi cyklami. 🥰
Ja teraz czekam do piątku, będzie 10+1, więc mały będzie miał już ładne rączki i nóżki. Oby wszystko było w porządku. Mam detektor tętna, łapię go bez problemu i słucham, ale stres jest zawsze.
Moni, gratuluję kreski! Pamiętaj, że u ginekologa może nie być widać pęcherzyka, bo pojawia się przy becie 1000/1500. 😊Moni* lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Chciałabym powiedzieć, że dobrze, ale wymiotuje masakrycznie, ciągle mam mdłości, więc nie dam rady powiedzieć nic pozytywnego 😓
Dzisiaj musiałam jechać na czczo na badania krwi. Myślałam, że zdechnę, bo za długo byłam głodna. Kupiłam sobie na śniadanie świeżego rogalika, a teraz wyje, bo oczywiście musiałam go zwrócić. 😅 Na badaniu pobrali mi chyba z 8 probówek krwi. Nie sądziłam, że się uda, ale dziewczyny są świetne w swojej robocie.
Czytam Was co chwilę, nie zawsze się odezwę, bo nie mam po prostu siły. Ale cały czas trzymam kciuki i jestem na bieżąco z Waszymi cyklami. 🥰
Ja teraz czekam do piątku, będzie 10+1, więc mały będzie miał już ładne rączki i nóżki. Oby wszystko było w porządku. Mam detektor tętna, łapię go bez problemu i słucham, ale stres jest zawsze.
Moni, gratuluję kreski! Pamiętaj, że u ginekologa może nie być widać pęcherzyka, bo pojawia się przy becie 1000/1500. 😊
Wiem, ale poprzednia ciążę poroniłam a u 2 moich dzieci 1 wcześniak i brałam duphaston a 2 tydzień po i zakażenie wód płodowych. Ale teraz to zdrowe silne dzieciaki 😁 -
niewyspana wrote:Chciałabym powiedzieć, że dobrze, ale wymiotuje masakrycznie, ciągle mam mdłości, więc nie dam rady powiedzieć nic pozytywnego 😓
Moni, gratuluję kreski! Pamiętaj, że u ginekologa może nie być widać pęcherzyka, bo pojawia się przy becie 1000/1500. 😊
O to rzeczywiście kiepsko ale jeszcze troszkę i minie 🥰 na co aż tyle tych probówek?
Miło że o nas pamiętasz mam nadzieję że do Ciebie niedługo dołączymy, chociaż po moich ostatnich przebojach to nie wiem 😂 -
Moni - Gratulacje dobrze wiedziec ze ta grupa ma jeszcze moc i ze ta moc nie opada sliczne kreski, zostan z nami na dluzej i powiedz od czasu do czasu jak sie sprawy mają?
DZIEWCZYNY gdzie jest nasza LENA - LUNA? mam nadzieje ze tam wszystko wpoazadku
Bc_m / Md1610 - A nie wzielyscie pod uwage ze moglyscie miec cykl bezowulacyjny? Po cyklu bezowulacyjnym zawsze cykl jest wydluzony. A takie cykle zdazaja sie nawet 2x w roku, ja mialam w LISTOPADZIE i teraz w STYCZNIU nie wiem nawet czy ten tez taki nie bedzie..bo jesli bedzie to musze isc do ginekologa.
Niewyspana.... - zle samopoczucie napewno nie sprzyja codziennosci, napewno jest ci ciezko.. ale 3mam kciuki za piekne male raczki i nozki Tez mam nadzieje ze ''wpadniemy '' z Mką do twojego grona juz niedlugo Oraz z całą resztą of course!
Alutka gdzie ty z tym testem jestes ?
M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mąż specjalnie wziął tydzień więcej pracy żeby przyjechać na owulacje (miala być za 1.5 tygodnia) wróciłby juz teraz, a tak wroci w przyszłym tygodniu. Jak na złość 🤷♀️Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Mąż specjalnie wziął tydzień więcej pracy żeby przyjechać na owulacje (miala być za 1.5 tygodnia) wróciłby juz teraz, a tak wroci w przyszłym tygodniu. Jak na złość 🤷♀️
A wypada teraz? To nie ciekawie zawsze musi być pod górkę... -
Marienn wrote:Moni - Gratulacje dobrze wiedziec ze ta grupa ma jeszcze moc i ze ta moc nie opada sliczne kreski, zostan z nami na dluzej i powiedz od czasu do czasu jak sie sprawy mają?
DZIEWCZYNY gdzie jest nasza LENA - LUNA? mam nadzieje ze tam wszystko wpoazadku
Bc_m / Md1610 - A nie wzielyscie pod uwage ze moglyscie miec cykl bezowulacyjny? Po cyklu bezowulacyjnym zawsze cykl jest wydluzony. A takie cykle zdazaja sie nawet 2x w roku, ja mialam w LISTOPADZIE i teraz w STYCZNIU nie wiem nawet czy ten tez taki nie bedzie..bo jesli bedzie to musze isc do ginekologa.
Niewyspana.... - zle samopoczucie napewno nie sprzyja codziennosci, napewno jest ci ciezko.. ale 3mam kciuki za piekne male raczki i nozki Tez mam nadzieje ze ''wpadniemy '' z Mką do twojego grona juz niedlugo Oraz z całą resztą of course!
Alutka gdzie ty z tym testem jestes ?
Ja już słońce wątpię w moja ciążę, już nie jestem niczego pewna,
Objawy wszystkie zniknęły, śluz biały ale tylko przy szyjce, szyjka wysoko, twarda zamknięta...
Wiec się nie udało tym razem... No nic, teraz będę czekać do terminu 🐵 (06.02) jeśli się spóźniać będzie to test (12.02) wcześniej robić nie będę bo nie chce się rozczarować jakby była znowu biochemiczna.
Zjebany humor mam jakiś .. na jutro mam gina, niech zrobi mi techniczny przegląd i badania hormonalne. -
Marienn, melduje sie u mnie czas oczekiwania na srode i usg. Zaczynam sie bardzo stresowac czy wszystko jest w porzadku. W nocy mam problemy ze snem. W dzien nudnosci. Pilnuje sie mocno z jedzeniem bo jak tylko przeczekam swoj moment to nudnosci nie daja zyc.
Czytam Was caly czas i trzymam kciuki za kazda z osobna.
Moni, gratuluje i trzymam kciuki
Ja Wam dziewczyny mowie ze to forum ma ukryta moc