PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha może przestaniemy tyle o tym myśleć 😂 mój ogólne witaminy A teraz mu dokupiłam fertilman zwykły ale się śmieje ze niebieska tabletka i pewnie mu wiagre kupiłam😅😂
Dziewczyny mam 10 dc a na papierze miałam śluz z krwią? Zdziwiłam się bardzo o co kaman ale tylko troszkę tej krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 15:40
-
Mka - jak jest 10dc to powiedzmy ze 5 dzien po @ hmmm... nawet jak mialas owulacje w 9dc to dzis mialas zagniezdzenie? kurcze to nie pasuje mi tutaj .. dziwne... co ci przychodzi do glowy oprocz zagniezdzenia ? wiem wiem nie napalam sie za ciebie ale mnie taki widok by ucieszyl i to bylaby jedyna rzecz o ktorej bym pomyslala
Agaga- kochana moj bierze od zawsze sobie witaminki , wszystkie jak leci , kupuje rozne witaminy man complex , , te musujace tabsy do szklanek sobie wrzuca , A.B.C. itp ale od kiedy sie straramy to wyczytal ze powinien jest duzo Ryb i wcąga te ryby w roznych postaciach dzien w dzien jak nie tunczyki w puszkach to jakies smazone, mrozone itp... <hahaa> mam z niego ubaw bo mowie ze niedlugo sie w rybę zamieni
Szewcowa - Szykuj Tydzien walentynkowy bedzie u was gorąco
___
Kochane boli mnie dzis prwy jajnik... kluje... i troche podbrzusze jak na @ a jestem dzis w 16DC (cykle 26-29)
Myslicie ze w 9/10dc jak uprawialismy namiętnosci to moglam miec owulke? Jesus .... jakie to ciezkie to wytrzymania...Szewcowa lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nie wiem ale chyba nie możliwe bo owulacje mam koło 13 dc więc nie wiem nie nastawiam się narazie za bardzo 😊 a jeszcze dodam że przytulanki były tylko wczoraj 😂
Może dziś masz owulka skoro boli jajnik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2021, 17:26
-
a to jak przytulanki byly wczoraj to moze ''dobry hydraulik '' a moze witamina robi swoje tam w jajnikach i cos ci poustawia w kazdym razie trzymam kciuki
No wlasnie raczej nie owulacja bo od 3 dni wlacznie z dzisiejszym mam tak biale testy owulacyjne jakich nigdy nie mialam , biale jak snieg z drugiej kreski, pierwsza jest ok a drugiej wogole nie ma , az zaczelam sie zastanawiac czy ja dobre testy robie bo takie mi wychodzily ciazowe hah - dziwne bo takich owulacyjnych bialych jeszcze nie mialam , nawet w cyklu bezowulacyjnym... no ale nie nastawiam sie, bardziej nastawiam sie na to ze jak mi sie nie uda to ide w kolejnym cyklu do Gina , juz znalazlam jakiegos podobno dobry i i Polski, no i specjalizuje sie w ciazach itp wiec zobaczymy👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hehe no poczekamy zobaczymy ale dobry tekst bardzo mi się spodobał 😅
No dziwne dziwne z tymi testami może rzeczywiście wcześniej miałaś owulacje... Ale masz plan działania i to jest ważne 🙂 ja też zapisałam się do innego ginekologa wizytę mam 23 lutego, chciała mnie zapisać na 16 lutego ale idealnie termin okresu mi wypada 🤷♀️ -
PS: dziewczyny kiedy isc najlepiej do Ginekologa, przed owulacjami? po ? czy w trakcie? (chociaz ja nie wiem kiedy je mam ) ale tak na oko to kiedy najlepiej sie umawiac w sprawie badan ogolinkowych ?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Z tego co kiedyś mówił mi ginekolog to najlepiej chyba zaraz po okresie więc pewnie przed owulacja. On to mi w ogóle opowiadał że najlepiej przez chyba 2 dni przed nie kochać się/albo nie stosować prezerwatyw (teraz już nie pamiętam bo to było parę lat temu) bo np chemia z gumek może zaburzać potem wynik np cytologii. Tak samo twierdził z tym że kobiety dokładnie się myją przed badaniem a to potem może zaburzać wynik 😁
Ja generalnie staram się chodzić chwilę po okresie.
Ja swojemu przypomnę żeby zaczął żreć swoje witaminy bo też ma tylko zapomniał.
No i kupię jakieś testy na owu z allegro, zobaczymy czy cos wyjdzie. -
Tyłozgięta wrote:U mnie dziwinie dzis, dopiero co skonczyl mi się okres, a już mam sluz plodny i pobolewanie jajników jak przed owulacja, co jest 🙄
Tyłozgięta lubi tę wiadomość
-
Magia grupy mowie wam Tylozgieta po @ ma owulke, ja tez pewnie odrazu po @ mialam bo mialam taki sluz , M-ka brunatne sluzy ... cos sie dzieje laski co to nie bylo to dobrze ze sie dzieje
Tylozgieta masz swojego mezczyzne w domu czy w delegacji?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mka czego sie naczytalas?
Moze ci sie miesiaczka przeciagnela? Zaburzenia hormonalne... ?
Czym jest plamienie po okresie?Plamienie po okresie - hormonyPlamienie po okresie - możliwe chorobyPlamienie po okresie - ciążaJak pozbyć się plamienia po okresie?Czym jest plamienie po okresie?
"Plamienie po okresie to zazwyczaj niewielka ilość wydzieliny z pochwy pomieszanej z krwią o czerwonym bądź brunatnym odcieniu. Plamienie może pojawiać się w wielu momentach cyklu miesiączkowego, zarówno przed okresem, po jego zakończeniu, a także w trakcie miesiączki, co przedłuża standardowy czas jej trwania. Sporadyczne, rzadkie, incydentalne plamienia po okresie nie powinny wzbudzać większego niepokoju, gdyż najczęściej są efektem zmian hormonalnych. Jeśli jednak plamienie po okresie pojawia się częściej i samej wydzieliny z krwią jest więcej, niezwłocznie należy skonsultować się z ginekologiem, który wykluczy możliwe stany chorobowe.'
Moze nie ma co panikowac? :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 11:49
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
M-ka1990 wrote:Dziewczyny jestem przerażona... Podczas przytulania krwawiłam... Dopiero po zobaczyłam... Nic mnie nie bolało ani nie boli... Coś po jeszcze leciało a teraz nie wiem... Już się na czytałam w necie głupot nie wiem jak zasne 😢
-
Moj dzisiejszy test... zrobiłam go chyba o 4 w nocy- cały czas myslalam o testowaniu i niestety biało.
https://zapodaj.net/1362d2b4f02e4.jpg.html
Okresu brak, za to mam dziwne skurcze podbrzusza, inaczej niż zwykle przed okresem, dlatego myslalam, ze już coś wyjdzie 🙈
Dzisiaj już 35 dzisn cyklu. Jakby mi się wydłużył...
Idę popołudniu zrobić badania z krwi- mam nadzieje, ze tam będę miała szczęśliwy wynik🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 07:43
-
Bc_m wrote:Moj dzisiejszy test... zrobiłam go chyba o 4 w nocy- cały czas myslalam o testowaniu i niestety biało.
https://zapodaj.net/1362d2b4f02e4.jpg.html
Okresu brak, za to mam dziwne skurcze podbrzusza, inaczej niż zwykle przed okresem, dlatego myslalam, ze już coś wyjdzie 🙈
Dzisiaj już 35 dzisn cyklu. Jakby mi się wydłużył...
Idę popołudniu zrobić badania z krwi- mam nadzieje, ze tam będę miała szczęśliwy wynik🥰
U mnie tez już dzisiaj 37 dzień cyklu i nawet nie czuje żeby @ się zbliżała 😏
W środę robiłam test i tez biało, czekam teraz znowu do środy i powtórzę o ile @ nie przyjdzie 😃