PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz spojrzałam w apke i mój najdłuższy cykl to 29dni :o wydawało mi się że trafiały się przekraczające 30 ale nie. Zazwyczaj u mnie 27 dni, a czasem i krótsze pojedyncze strzały.
Najgorsze jest to że bite 6-7 dni to okres i naprawdę ostro że mnie leci. Tyle dni zmarnowanych i cierpienia 😩 ale częściej owulka 🙈🙆
-
Moni* wrote:U mnie jest dziś 2 dzień @, beta + test ciążowy wskazują na ciążę. Wczoraj brak okresu dzisiaj minimalne plamienie.....
Czytałam, że może być implantacyjne 🥺 jutro mam 2 raz betę a w czwartek ginekologa...
Martwię sięMoni* lubi tę wiadomość
-
Moni* wrote:U mnie jest dziś 2 dzień @, beta + test ciążowy wskazują na ciążę. Wczoraj brak okresu dzisiaj minimalne plamienie.....
Czytałam, że może być implantacyjne 🥺 jutro mam 2 raz betę a w czwartek ginekologa...
Martwię się
Ja miałam w dzień @ śluz w kolorze kawy z mlekiem, też się stresowałam. Trwało to ponad tydzień, brałam duphaston.
W okolicy miesiączki, ale już po zagnieżdżeniu często się to zdarza. Konkretnego powodu nie ma, możliwe, że organizm dopomina się się o miesiączkę.
Zrobisz betę to daj znać co i jak.Moni* lubi tę wiadomość
-
Martwię się
Pisalas juz chyba ze mialas poronienia, ja w twoim przypadku jak najszybciej prosilabym ginekologa o duphaston. Jak idziesz w czwatek to ok, ale wyblagaj go i bedziesz spokojniejsza, daj znac po becie co i jak. A tymczasem leż, moze poprostu nic nie rob.
Czassem taki plamienie jest chwilowe ale lepiej zapobiegacMoni* lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
niewyspana wrote:Plamienie implantacyjne może wystąpić w okolicy @, ale po pozytywnym teście ciążowym i becie, nie można tego już nazwać plamieniem implantacyjnym, ponieważ zagnieżdżenie już wystąpiło.
Ja miałam w dzień @ śluz w kolorze kawy z mlekiem, też się stresowałam. Trwało to ponad tydzień, brałam duphaston.
W okolicy miesiączki, ale już po zagnieżdżeniu często się to zdarza. Konkretnego powodu nie ma, możliwe, że organizm dopomina się się o miesiączkę.
Zrobisz betę to daj znać co i jak.
Jutro mam betę, no dzisiaj miał być 2 dzień @ to był taki śluz i odrobinka krwi a później kawa z mlekiem śluz. Teraz już nic kurcze mam stresa -
Marienn wrote:Pisalas juz chyba ze mialas poronienia, ja w twoim przypadku jak najszybciej prosilabym ginekologa o duphaston. Jak idziesz w czwatek to ok, ale wyblagaj go i bedziesz spokojniejsza, daj znac po becie co i jak. A tymczasem leż, moze poprostu nic nie rob.
Czassem taki plamienie jest chwilowe ale lepiej zapobiegac -
Moni - bedzie dobrze , jesli takie plamienie ze sluzem to nie tragedia, duzo sie o tym mowi, moze jakies naczynko pęka. Napewno bedzie wszystko wpozadku lez odpoczywaj i fajnie sie odzywiaj
___
Laski dzis pierwszy raz w zyciu obudzilam sie o 3 w nocy i opitoliłam całe pudełko delicji bo bylam taka głodna a stały przy łozku hahaha dzis 18dc wiec to nie ciąza raczej, no chyba ze ta owulacja byla w 9dc hah mam nadzieje ciagle, co miesiac se wmawiam ze juz przestane o tym myslec ale mi sie nie udaje
a czy 37.2 temp z buzi z rana to podwyzszona? (nie mierze codziennie ale jak czasem zmierze to wychodzi np 36.3 , 36.6 a dzis dziwnie powyzej 37...
Kiedy taka temp wzrasta? w owulacje? czy przed sama miesiaczka?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Moni - bedzie dobrze , jesli takie plamienie ze sluzem to nie tragedia, duzo sie o tym mowi, moze jakies naczynko pęka. Napewno bedzie wszystko wpozadku lez odpoczywaj i fajnie sie odzywiaj
___
Laski dzis pierwszy raz w zyciu obudzilam sie o 3 w nocy i opitoliłam całe pudełko delicji bo bylam taka głodna a stały przy łozku hahaha dzis 18dc wiec to nie ciąza raczej, no chyba ze ta owulacja byla w 9dc hah mam nadzieje ciagle, co miesiac se wmawiam ze juz przestane o tym myslec ale mi sie nie udaje
a czy 37.2 temp z buzi z rana to podwyzszona? (nie mierze codziennie ale jak czasem zmierze to wychodzi np 36.3 , 36.6 a dzis dziwnie powyzej 37...
Kiedy taka temp wzrasta? w owulacje? czy przed sama miesiaczka?
Temp rośnie chwilę po owulacji bo zwiększa się poziom progesteronu który podwyższa temperature ciała,
Słońce idź po test -
Alutka128 wrote:Temp rośnie chwilę po owulacji bo zwiększa się poziom progesteronu który podwyższa temperature ciała,
Słońce idź po test
Ja mam w domu paskowe chyba z 30 sztuk ale dzis jest 18dc wiec nie ma sensu robic na 10dni przed małpa
Dziekuje to moze mialam owulacje a testy owulacyjne nie pokazaly ;P no nic tak tylko sie doszukuje ;P wiecie jak to jest haha dziekuje ;*
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Ja mam w domu paskowe chyba z 30 sztuk ale dzis jest 18dc wiec nie ma sensu robic na 10dni przed małpa
Dziekuje to moze mialam owulacje a testy owulacyjne nie pokazaly ;P no nic tak tylko sie doszukuje ;P wiecie jak to jest haha dziekuje ;*
No to siknij na jeden, co ci szkodzi ja bym pewnie już z 15 wysikala gdybym miała w domu 😂😂😂