X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marien wczssniejsze kreski były słabe ale ta to juz konkretna 😁 kiedy idziesz na betę?

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis odebrałam moja wyczekana przesyłkę czyli 20szt testow ciążowych czułych 😁 wiem jestem frajer ale jutro i tak jeden zrobie 😂 mimo ze to będzie 6 dzien po owu dopiero 😅

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz ciągnący biały i to dużo co się ze mną dzieje 🙆‍♀️ ale jestem twarda i zatestuje najwcześniej w walentynki 🤣 tylozgieta ilu dniowe masz cykle?

• agaga Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie tylko testy owu, narazie wychodzi mi bardzo jasna druga kreska więc jeszcze czekam a mam 9dc ale zobaczymy na ile będzie to wiarygodne w ogóle. Pomimo tego i tak planuje utrzymać przytulanki co 2 dni.

Tylozgieta szalona jesteś 😁 a jakie konkretnie testy kupiłaś?

M-ka coś może być na rzeczy! 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 16:55

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata jeszcze może wcześnie i dopiero przed owulacja jesteś:) dobrze ze nie mam testów to mnie nie korci 😁

Magdaalena91 lubi tę wiadomość

• Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak , tylko wlasnie te czule paskowe testy z allegro (ja mam takie tutaj) pokazują jasną kreseczkę a taki super dobry firmowy ze sklepu pokazał mi dziś ładną kreskę.
    Cieszy mnie tylko to ze jak sobie robie te tanie testy paskowe nawet teraz poludniem to ta kreseczka jest widoczna również wiec cos sie dzieje.
    Ten droższy test powtórze za 2 dni dopiero a te pasowe oczywiscie codziennie ale na nich nie widac tak dobrze... dziwne ...

Tylozgięta jak masz 20sztuk to mozesz spokojnie testowac :P tzrymam kciuki :)

M-ka ty leć po ten test! Na rano będzie idealny :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Ja dzis odebrałam moja wyczekana przesyłkę czyli 20szt testow ciążowych czułych 😁 wiem jestem frajer ale jutro i tak jeden zrobie 😂 mimo ze to będzie 6 dzien po owu dopiero 😅

Nie ide na betę :( u mnie takiego czegos nie ma :( Jest beta ale to musi lekarz i tak otrzymac wyniki.
    Do rodzinnego muszę najpierw isc ale to po spodziewanej miesiaczce mnie przyjmie czyli Poniedzialek/Wtorek - wtedy zrobi mi tez betę i wynik po 48h masakra.

a jesli do niedzieli bedzie e mna wszystko okey <3 to umawiam sie do ginekologa prywatnie na po 6tyg

bo tutaj pierwsze badanie u ginekologa ma sie w 12 tyg ciazy :P wiec ja tego nie wytrzymam :P

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn jeszcze za wcześnie;) będę czekać cierpliwie 😁
    Kurna masakra czekać do 12 tygodnia ciąży z wizytą... naprawdę narzekamy na Polskę ale jakoś to idzie sprawniej u nas

• agaga Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 wrote:
    Agata jeszcze może wcześnie i dopiero przed owulacja jesteś:) dobrze ze nie mam testów to mnie nie korci 😁

Taak myślę ze jestem przed, zobaczymy czy będą później wychodziły te testy i czy pokryją się z aplikacją i tym wyliczeniem na pałę. A po czym wiedzialyscie że był cykl bezowulacyjny?

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Jeżynka2305 Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😊od jakiegoś czasu cichutko Was obserwuję... Pomyślałam, że jednak napiszę bo zwariuje sama ze sobą. Zobaczyłam 2 dni temu 2 kreski ♥️ niestety mam za sobą 2 nieudane ciąże (brak serduszka i puste jajo płodowe). Może robię źle, ale tą porównuję do wcześniejszych i tym razem jest inaczej 😥 wcześniej nigdy nie pojawiło się plamienie. Dzisiaj mam termin spodziewanej miesiączki i brązowe uplawy i booooli brzuch jak na @. Mało bo mało, ale są 😥 ja już nie wiem czy to dobrze czy źle, przeczytałam cały internet i nie wiem już co myśleć. Tak strasznie się boję, że znowu będzie coś nie tak 😭 wizyta dopiero 3 marca.. Mąż tylko na mnie krzyczy, że za bardzo przeżywam i że to może przez tą moją obsesję na punkcie dziecka się nie udaje... Czy macie podobne doświadczenia? Czytalam, że podczas zagnieżdżania krwawienie i plamienia są normalne, boję się że to pierwszy znak, że znowu się nie uda...

• Hania123 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżynka myśle, że na to pytanie odpowie Ci tylko lekarz. Jedna miała takie „upławy” i było dobrze, a druga miała u było źle. Najlepiej skontaktuj się z lekarzem moim zdaniem 😘
    Testowałam właśnie, ale wiedziałam że nic nie zobaczę,bo z popołudniowego moczu, dwa dni przed @ 🤷🏼‍♀️
    Jutro z rana zrobię

2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
    Cp - 19.05.21💔
    Cp - 03.01.22💔
    Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
    4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
    Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
    27.01.2023〰️ET 4.1.1
    7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
    16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
    23.02.2023〰️Jest 💓
    27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
    01.08.2023~1340g Leosia🧸
    21.08.2023~2023g Synka✨
    05.09.2023~2500g 🥰
    28.09.2023~3056g Cudu❤️

💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
    age.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy Hania na info rano 😁

Hania123 lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania123 wrote:
    Jeżynka myśle, że na to pytanie odpowie Ci tylko lekarz. Jedna miała takie „upławy” i było dobrze, a druga miała u było źle. Najlepiej skontaktuj się z lekarzem moim zdaniem 😘
    Testowałam właśnie, ale wiedziałam że nic nie zobaczę,bo z popołudniowego moczu, dwa dni przed @ 🤷🏼‍♀️
    Jutro z rana zrobię

Do wizyty jeszcze 3 tygodnie... Co ma być to będzie 😥 trzymam kciuki za Twoje ⏸️!!

Hania123 lubi tę wiadomość

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżynka2305 wrote:
    Do wizyty jeszcze 3 tygodnie... Co ma być to będzie 😥 trzymam kciuki za Twoje ⏸️!!
    Nie uda Ci się do jakiegoś wcześniej zapisać?

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cykle przeważnie około 30 dni, z tym ze w tym cyklu owulacja była tydzień wcześniej niż zawsze, podejrzewam ze przez to ze zaczęłam sporo ćwiczyć🙂

Ogólnie dzis mam bole jajników straszne prawie takie jak na owulacje takie klucie, na pewno owulacja to to nie jest bo sluz plodny juz prawie tydzień za mną wiec nadal mysle ze owulacja była w zeszly czwartek 😇

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję jutro podzwonić, ale to mój lekarz od 5 lat. Mam do niego 100% zaufanie. Zawsze potrafił mnie uspokoić... Pocieszam się tym, że pierwsze 🤮już są i wszystkie typowe objawy. Przez myśl też przeszlo że skoro dzisiaj wypada @to czy nie za wcześnie z tymi objawami. 🤷‍♀️

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylozgieta trzymam kciuki ze to to :)
    Jezynka może to płomienie minie ale lepiej się poradzić lekarza.. odpoczywaj dużo ❤

Tyłozgięta lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M-ka1990 dziękuję! ♥️ Zobaczymy co z tego wyjdzie...

M-ka1990 lubi tę wiadomość

• Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżynka w czasie planowanej miesiączki niewielkie krwawienia chyba nie są az tak groźne, podam przykład mojej matki
    Bedac w ciąży ze mną przez 4 miesiące w terminie okresu miala lekkie krwawienia, nie takie jak okres ale byly to comiesieczne lekkie krwawienia.
    Wiadomo na dwoje babka wróżyła i lepiej skonsultować się z lekarzem ale nie zawsze musi być to coś złego:)

Tyłozgięcie macicy
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezynka - Kochana nie napisze tutaj nic złego ale dziwnie brzmi lekarz do którego masz pewne zaufanie i miałas juz 2 poronienia... jesli w jej ciazy się boisz to nie masz kochana pełnego zaufania do ginekologa. Moze się mylę ale wydaje mi się ze powinnas skorzystac z porady innego finekologa jak najszybciej, wg mnie rowniez po takich akcjach powinnas brac duphaston. Nie logiczne jest to ze masz 2 kreski i masz czekac na wizytę do marca?
    Powinnas zostac przyjeta bez kolejki z wykonaniem testów na betę z krwi i otzrymaniem duphastonu napewno. Lekarzem nie jestem ale zapewne to on powinien sie tobą zainteresowac i wlasnie teraz jest ci najbardziej potrzebny nawet dla samego spokoju ducha i samej siebie że byłas i nie wyszlas z niczym. <3 Teraz ty jestes najwazniejsza i leć do jakiegokolwiek jak najszybciej.
    A plamienia jedna ma bo to normalne, inna ma bo jest cos nie tak.
    A powiedz jeszcze kochanie czy twoj tes np dziś pokazał ci pełne dwie kreski czy druga jest bladziutka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 18:52

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
‹‹ 930 931 932 933 934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ