X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, chłopy to zawsze znajda wyjście z sytuacji 😂 i wiecznie zdziwieni - wymiotujesz - zle, nie wymiotujesz - jeszcze gorzej. No nie czają tego 😂

Lenka, tez bym nie wytrzymała 🙈 super ze dzidzia się dobrze rozwija ale trzeba podglądać jak urosła, ciekawość mnie zżerała na maksa 😂

Monika_ML, M-ka1990 lubią tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A No i zawsze wszyscy powtarzają żeby nie czytać nic w necie. Braku objawów również lepiej nie googlowac jak zrobiłam to ja 🤦‍♀️ No miałam niedziele wyjęta z życia wtedy... a oczywiście okazało się ze po prostu ten człowieczek łaskawie pozwolił mi odetchnąć 🤷‍♀️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Monika_ML Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie warto. Ale jak ktos ma nieprzyjemne historie na koncie to kazda pierdola urasta do rangi dramatu stulecia i paniki. Ipani na usg w sobote powiedziala ze nie jestem jedyna, ktora do niej orzyjezdza na kintrole, podejrzec krewetke na szybko, bo objawy ustapily ☺️

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, rozumiem. Grunt ze wszystko dobrze ☺️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂

Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤

🤞🤞🤞

M-ka1990 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂

Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤

🤞🤞🤞
    Ja jadłam winogrona z brokułami 🙈🙈🙈🙈🙈

M-ka1990 lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Hania123 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka 🥰🥰🥰🥰 cudowny maluszek
    Marienn i Niewyspana hahahhaha😅
    Marienn ogromnie się cieszę, że maluch Sobie tam w Tobie rośnie pod serduszkiem! To musi być niesamowite! Mocno trzymam kciuki!
    Jeju dzisiaj tyle postów się namnożyło, że się nie umiałam połapać 😂😂
    Ja w ogóle nie wiem co jest ze mną.. od paru dni cały czas czuje się jak na okres, dzisiaj nad pępkiem takie kłucie... cycki lekko bolą.. ochotę mam na wszystko, a jak już coś jem to mam ochotę 🤮🤮🤮
    Ciekawe czy ten cykl mi spłata figle, kiedy postanowiliśmy odpuścić🤣
    Całe szczęście u mnie sprawy się uspokoily w relacji, więc mi ulżyło 🙄

2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
    Cp - 19.05.21💔
    Cp - 03.01.22💔
    Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
    4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
    Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
    27.01.2023〰️ET 4.1.1
    7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
    16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
    23.02.2023〰️Jest 💓
    27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
    01.08.2023~1340g Leosia🧸
    21.08.2023~2023g Synka✨
    05.09.2023~2500g 🥰
    28.09.2023~3056g Cudu❤️

💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
    age.png
  • agaga Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w 2 paku przejęły wątek :D

Ja wg aplikacji która nie jest idealna tylko wylicza sobie na palę dni płodne mam mieć owu w sobotę. A w sobotę wyjeżdżamy na weekend na narty że znajomymi i uwaga mama dokoptowała mi nastoletniego brata... A że oczywiście nie ma pokoju 1 osobowego to będziemy w 3 🙈 nie miałam też serca mu odmówić przez jedno bara bara bo pewnie więcej w tym sezonie nie pojedzie. Teraz obkminiam kiedy i z jaką wymówką będę musiała go pogonić na korytarz żeby sobie youtuba pooglądał czy cos. Albo wezmę przykład z tej koleżanki która trafiła na szybko na nartach 🤣🤣🤣

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania, u Marienn zaczynało się to podobnie 🙈 cieszę się ze wszystko się ułożyło :)
    Aga, widzisz, to forum rockopqlmoa pomysłów 😂 musisz działać spontanicznie 😂

Hania123 lubi tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Zuduarineczka Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Jestem po wizycie. Tętno w porządku, uff. Wszystko jest ok, a mały rośnie jak na drożdżach ❤️❤️ Za 2 tyg prenatalne i powiedział ze już poda nam płeć 😭😭❤️❤️❤️ Chociaż to już przesadzone, WSZYSCY mówią nam ze to chłopak 😂😂
    To nie sa mo wi te. I słyszałam serduszko 😭 jezu tyle emocji

https://naforum.zapodaj.net/387a79e49f51.png.html

Wow pięknie ❤ najważniejsze ze wszystko dobrze :)

Luna33 lubi tę wiadomość

• Marienn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka wrote:
    Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.

Ja jestem 5 dni przed @ jeszcze, i jedyny najwszesniejszy objaw chyba jaki mialam to uczucie kuleczki jakiejs lub czegos co siedzi w brzuchu p oprawej stronie, dzis niby do malpy daleko ale samopoczucie mam mega slabe...

Mka Kochanie! Musi sie udac! Ja mialam podobne objawy 🤞🤞❤❤

Aga skorzystaj z tego ze owulka bedzie w Sobote to poprzytulajcie sie w piatek :) w ciaze mozna zajsc na 3dni przed owulka i na jeden dzien po . Wiec spokojnie ❤

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki marienn to bardzo miłe ❤ staram się nie nastrajać ale wiadomo jak jest 🤣
    Aga ja tam na spontanie na wyjeździe bym próbowała takie są najlepsze głową wyluzowana może pójdzie gładko 😁

• agaga Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2021, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie ❤️ na pewno nie odpuszczę i coś wymyślę 😁

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy

Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂

Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy

Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂

Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶

Może coś jest na rzeczy ,trzymam kciuki 🙂 IM bliżej okresu tym więcej się zastanawiasz nad tym wszystkim....
    Marienn robiłaś test ?

• Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylozgieta trzymam mocno kciuki bo kazdy objaw to dobry znak 🤞🤞😍

Tak dzis robilam test paskowi i z innej firmy bo te paskowe mnie wkurzaja , moze sa rzeczywiscie za tanie 😂

https://zapodaj.net/a1ee97311615c.jpg.html

Tak to wyglada i nie wiem sama ... niby 4 dni do @ moze powinnam dac mu czas ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 09:37

Hania123 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, na testach różnica nie będzie wielka, pamiętaj, se przyrost bety sprawdza się raz na 48h.
    Poza tym, ja widzę, że ciemnieje, więc spokojnie. Ja 6 dni przed @ też miałam jasny. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefonem ciezko jest zrobic zdjecie, te kreski zanikaja w telefonie, naocznie jest troche lepiej widac.

Tez mi sie wydaje ze ciemnieje... oby 🥰🥰

Ten lepszy test powtorze za 2 dni :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn widać no co Ty 😁

Marienn lubi tę wiadomość

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ