X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, chłopy to zawsze znajda wyjście z sytuacji 😂 i wiecznie zdziwieni - wymiotujesz - zle, nie wymiotujesz - jeszcze gorzej. No nie czają tego 😂

Lenka, tez bym nie wytrzymała 🙈 super ze dzidzia się dobrze rozwija ale trzeba podglądać jak urosła, ciekawość mnie zżerała na maksa 😂

Monika_ML, M-ka1990 lubią tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A No i zawsze wszyscy powtarzają żeby nie czytać nic w necie. Braku objawów również lepiej nie googlowac jak zrobiłam to ja 🤦‍♀️ No miałam niedziele wyjęta z życia wtedy... a oczywiście okazało się ze po prostu ten człowieczek łaskawie pozwolił mi odetchnąć 🤷‍♀️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Monika_ML Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie warto. Ale jak ktos ma nieprzyjemne historie na koncie to kazda pierdola urasta do rangi dramatu stulecia i paniki. Ipani na usg w sobote powiedziala ze nie jestem jedyna, ktora do niej orzyjezdza na kintrole, podejrzec krewetke na szybko, bo objawy ustapily ☺️

• Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, rozumiem. Grunt ze wszystko dobrze ☺️

klz9df9h8o8dolch.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂

Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤

🤞🤞🤞

M-ka1990 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂

Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤

🤞🤞🤞
    Ja jadłam winogrona z brokułami 🙈🙈🙈🙈🙈

M-ka1990 lubi tę wiadomość

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Hania123 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka 🥰🥰🥰🥰 cudowny maluszek
    Marienn i Niewyspana hahahhaha😅
    Marienn ogromnie się cieszę, że maluch Sobie tam w Tobie rośnie pod serduszkiem! To musi być niesamowite! Mocno trzymam kciuki!
    Jeju dzisiaj tyle postów się namnożyło, że się nie umiałam połapać 😂😂
    Ja w ogóle nie wiem co jest ze mną.. od paru dni cały czas czuje się jak na okres, dzisiaj nad pępkiem takie kłucie... cycki lekko bolą.. ochotę mam na wszystko, a jak już coś jem to mam ochotę 🤮🤮🤮
    Ciekawe czy ten cykl mi spłata figle, kiedy postanowiliśmy odpuścić🤣
    Całe szczęście u mnie sprawy się uspokoily w relacji, więc mi ulżyło 🙄

2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
    Cp - 19.05.21💔
    Cp - 03.01.22💔
    Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
    4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
    Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
    27.01.2023〰️ET 4.1.1
    7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
    16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
    23.02.2023〰️Jest 💓
    27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
    01.08.2023~1340g Leosia🧸
    21.08.2023~2023g Synka✨
    05.09.2023~2500g 🥰
    28.09.2023~3056g Cudu❤️

💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
    age.png
  • agaga Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w 2 paku przejęły wątek :D

Ja wg aplikacji która nie jest idealna tylko wylicza sobie na palę dni płodne mam mieć owu w sobotę. A w sobotę wyjeżdżamy na weekend na narty że znajomymi i uwaga mama dokoptowała mi nastoletniego brata... A że oczywiście nie ma pokoju 1 osobowego to będziemy w 3 🙈 nie miałam też serca mu odmówić przez jedno bara bara bo pewnie więcej w tym sezonie nie pojedzie. Teraz obkminiam kiedy i z jaką wymówką będę musiała go pogonić na korytarz żeby sobie youtuba pooglądał czy cos. Albo wezmę przykład z tej koleżanki która trafiła na szybko na nartach 🤣🤣🤣

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Luna33 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania, u Marienn zaczynało się to podobnie 🙈 cieszę się ze wszystko się ułożyło :)
    Aga, widzisz, to forum rockopqlmoa pomysłów 😂 musisz działać spontanicznie 😂

Hania123 lubi tę wiadomość

klz9df9h8o8dolch.png
  • Zuduarineczka Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2021, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.

• M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna33 wrote:
    Jestem po wizycie. Tętno w porządku, uff. Wszystko jest ok, a mały rośnie jak na drożdżach ❤️❤️ Za 2 tyg prenatalne i powiedział ze już poda nam płeć 😭😭❤️❤️❤️ Chociaż to już przesadzone, WSZYSCY mówią nam ze to chłopak 😂😂
    To nie sa mo wi te. I słyszałam serduszko 😭 jezu tyle emocji

https://naforum.zapodaj.net/387a79e49f51.png.html

Wow pięknie ❤ najważniejsze ze wszystko dobrze :)

Luna33 lubi tę wiadomość

• Marienn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuduarineczka wrote:
    Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.

Ja jestem 5 dni przed @ jeszcze, i jedyny najwszesniejszy objaw chyba jaki mialam to uczucie kuleczki jakiejs lub czegos co siedzi w brzuchu p oprawej stronie, dzis niby do malpy daleko ale samopoczucie mam mega slabe...

Mka Kochanie! Musi sie udac! Ja mialam podobne objawy 🤞🤞❤❤

Aga skorzystaj z tego ze owulka bedzie w Sobote to poprzytulajcie sie w piatek :) w ciaze mozna zajsc na 3dni przed owulka i na jeden dzien po . Wiec spokojnie ❤

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki marienn to bardzo miłe ❤ staram się nie nastrajać ale wiadomo jak jest 🤣
    Aga ja tam na spontanie na wyjeździe bym próbowała takie są najlepsze głową wyluzowana może pójdzie gładko 😁

• agaga Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2021, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie ❤️ na pewno nie odpuszczę i coś wymyślę 😁

m3sxs65gvjb9w3j9.png
  • Tyłozgięta Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy

Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂

Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶

Niedoczynność tarczycy-letrox50
    Tyłozgięcie macicy
    Starania od sierpień 2018
    25 lat
    Krwawienia owulacyjne
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyłozgięta wrote:
    Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy

Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂

Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶

Może coś jest na rzeczy ,trzymam kciuki 🙂 IM bliżej okresu tym więcej się zastanawiasz nad tym wszystkim....
    Marienn robiłaś test ?

• Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylozgieta trzymam mocno kciuki bo kazdy objaw to dobry znak 🤞🤞😍

Tak dzis robilam test paskowi i z innej firmy bo te paskowe mnie wkurzaja , moze sa rzeczywiscie za tanie 😂

https://zapodaj.net/a1ee97311615c.jpg.html

Tak to wyglada i nie wiem sama ... niby 4 dni do @ moze powinnam dac mu czas ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 09:37

Hania123 lubi tę wiadomość

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, na testach różnica nie będzie wielka, pamiętaj, se przyrost bety sprawdza się raz na 48h.
    Poza tym, ja widzę, że ciemnieje, więc spokojnie. Ja 6 dni przed @ też miałam jasny. 🙈

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Marienn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefonem ciezko jest zrobic zdjecie, te kreski zanikaja w telefonie, naocznie jest troche lepiej widac.

Tez mi sie wydaje ze ciemnieje... oby 🥰🥰

Ten lepszy test powtorze za 2 dni :)

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • M-ka1990 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn widać no co Ty 😁

Marienn lubi tę wiadomość

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ