PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, chłopy to zawsze znajda wyjście z sytuacji 😂 i wiecznie zdziwieni - wymiotujesz - zle, nie wymiotujesz - jeszcze gorzej. No nie czają tego 😂
Lenka, tez bym nie wytrzymała 🙈 super ze dzidzia się dobrze rozwija ale trzeba podglądać jak urosła, ciekawość mnie zżerała na maksa 😂Monika_ML, M-ka1990 lubią tę wiadomość
-
A No i zawsze wszyscy powtarzają żeby nie czytać nic w necie. Braku objawów również lepiej nie googlowac jak zrobiłam to ja 🤦♀️ No miałam niedziele wyjęta z życia wtedy... a oczywiście okazało się ze po prostu ten człowieczek łaskawie pozwolił mi odetchnąć 🤷♀️
-
Nie warto. Ale jak ktos ma nieprzyjemne historie na koncie to kazda pierdola urasta do rangi dramatu stulecia i paniki. Ipani na usg w sobote powiedziala ze nie jestem jedyna, ktora do niej orzyjezdza na kintrole, podejrzec krewetke na szybko, bo objawy ustapily ☺️
-
Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂
Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤
🤞🤞🤞M-ka1990 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Niewyspana - moja mama z nami w ciazy(3 dziewczyny) wtrąbiała Jablka z Solą 🙈🙈😂😂😂
Lenka ❤ ten czlowieczek siedzi sobie tam tak fajnie w tym brzusiu 😭😭 jakie to urocze 😭😭❤❤❤
🤞🤞🤞M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Lenka 🥰🥰🥰🥰 cudowny maluszek
Marienn i Niewyspana hahahhaha😅
Marienn ogromnie się cieszę, że maluch Sobie tam w Tobie rośnie pod serduszkiem! To musi być niesamowite! Mocno trzymam kciuki!
Jeju dzisiaj tyle postów się namnożyło, że się nie umiałam połapać 😂😂
Ja w ogóle nie wiem co jest ze mną.. od paru dni cały czas czuje się jak na okres, dzisiaj nad pępkiem takie kłucie... cycki lekko bolą.. ochotę mam na wszystko, a jak już coś jem to mam ochotę 🤮🤮🤮
Ciekawe czy ten cykl mi spłata figle, kiedy postanowiliśmy odpuścić🤣
Całe szczęście u mnie sprawy się uspokoily w relacji, więc mi ulżyło 🙄
2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Dziewczyny w 2 paku przejęły wątek
Ja wg aplikacji która nie jest idealna tylko wylicza sobie na palę dni płodne mam mieć owu w sobotę. A w sobotę wyjeżdżamy na weekend na narty że znajomymi i uwaga mama dokoptowała mi nastoletniego brata... A że oczywiście nie ma pokoju 1 osobowego to będziemy w 3 🙈 nie miałam też serca mu odmówić przez jedno bara bara bo pewnie więcej w tym sezonie nie pojedzie. Teraz obkminiam kiedy i z jaką wymówką będę musiała go pogonić na korytarz żeby sobie youtuba pooglądał czy cos. Albo wezmę przykład z tej koleżanki która trafiła na szybko na nartach 🤣🤣🤣 -
Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.
-
Luna33 wrote:Jestem po wizycie. Tętno w porządku, uff. Wszystko jest ok, a mały rośnie jak na drożdżach ❤️❤️ Za 2 tyg prenatalne i powiedział ze już poda nam płeć 😭😭❤️❤️❤️ Chociaż to już przesadzone, WSZYSCY mówią nam ze to chłopak 😂😂
To nie sa mo wi te. I słyszałam serduszko 😭 jezu tyle emocji
https://naforum.zapodaj.net/387a79e49f51.png.html
Wow pięknie ❤ najważniejsze ze wszystko dobrzeLuna33 lubi tę wiadomość
-
Zuduarineczka wrote:Dziewczyny, którym się udało, czy wy tez miałyście na początku ciąży, jako jeden z pierwszych objawów takie dziwne rozpychające uczucie w brzuchu po jednej ze stron? Mi się wydaje, ze ja takie uczucie miałam w ostatniej ciąży, która niestety poroniłam. Teraz kilka dni do okresu i ono znowu się pojawiło.
Ja jestem 5 dni przed @ jeszcze, i jedyny najwszesniejszy objaw chyba jaki mialam to uczucie kuleczki jakiejs lub czegos co siedzi w brzuchu p oprawej stronie, dzis niby do malpy daleko ale samopoczucie mam mega slabe...
Mka Kochanie! Musi sie udac! Ja mialam podobne objawy 🤞🤞❤❤
Aga skorzystaj z tego ze owulka bedzie w Sobote to poprzytulajcie sie w piatek w ciaze mozna zajsc na 3dni przed owulka i na jeden dzien po . Wiec spokojnie ❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy
Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂
Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Tyłozgięta wrote:Heej ja się czuje jakos tak okresowo, znaczy nie boli mnie nic oprócz tego ze strasznie mi rozpiera jajnik, nie wiem jak to opisać, jakby mi jajnik spuchł i nie mieścił się w brzuchu 😅 ale jakas taka jestem bezsilna, taka tylko poloz się i leż, a tu trzeba wstać o 5 i iść do roboty 🙃 jejku nienawidzę swojej pracy
Czuje się taka zrezygnowana i zmęczona jakbym dopiero co wyszła z jakiejś choroby, i jeszcze jedna sprawa mam straszne zatwardzenia 😅 co u mnie nie występuje nigdy ponieważ z powodu uczulen pokarmowych ja nigdy nie robie 'twardej kupy' zawsze mam lekka biegunkę 😂😂😂
Narazie towarzyszy mi ogromna suchość, matko az czuje dyskomfort jak chodzę 😶
Może coś jest na rzeczy ,trzymam kciuki 🙂 IM bliżej okresu tym więcej się zastanawiasz nad tym wszystkim....
Marienn robiłaś test ?
-
Tylozgieta trzymam mocno kciuki bo kazdy objaw to dobry znak 🤞🤞😍
Tak dzis robilam test paskowi i z innej firmy bo te paskowe mnie wkurzaja , moze sa rzeczywiscie za tanie 😂
https://zapodaj.net/a1ee97311615c.jpg.html
Tak to wyglada i nie wiem sama ... niby 4 dni do @ moze powinnam dac mu czas ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 09:37
Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Telefonem ciezko jest zrobic zdjecie, te kreski zanikaja w telefonie, naocznie jest troche lepiej widac.
Tez mi sie wydaje ze ciemnieje... oby 🥰🥰
Ten lepszy test powtorze za 2 dni👩 31l. + 👱♂️ 31l.