PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈 padlam!
Dzieki dziewczyny ❤ w Was moc!
Pytam bo kuzwa wczoraj prawie placze z bolu, spie z jakimis kuzwa poduszksmi pod nogami tak mnie rwie, budze sie i mam cyce jak balony , a teraz jak reką odjal.. jedyne co to jestem w lozku bo ide na drzemke 🙈🙈😂😂
Sennosc pierwszy stopien...
Ale kochane wolalabym miec chyba wasze objawy niz ich nie miec 🙈🙈 (pewnie nie wiem co pisze) ale wiecie jaki jest strach gdy nic nie czujesz 😂🙈 a tu jeszcze 5 dni do @🙄🙄🙄🙄Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Tyłozgięta wrote:Dziewczyny A macie może jakieś dobre intuicyjne aplikacje cyklu ? Mialam kiedys Lady Timer teraz mam Moj Kalendarz, ale żadna nie potrafi intuicyjnie zmieniać cyklu kierując się tym co zaznaczam. Np, w tym miesiącu mialam wcześnie owulacje, tydzień przed planowanym w aplikacji, zaznaczyłam to ustawiając ze owulacja sie odbyła mimo to nadal widnieje tez ta wyliczona przez apke wcześniej, i tym sposobem mam zaznaczone dwie owulacje 🤦♀️ czy znacie jakieś apki które są bardziej intuicyjne? I potrafią mniej więcej przewidywać na podstawie poprzednich cykli?
Hej, ja używam Flo już bardzo długi czas i jestem zadowolona
Używam też Ovufriend ale w tym cyklu jakoś dziwnie wyznaczyło mi owulacje i dzień przewidywanego okresu wiec mam mieszane uczucia.Tyłozgięta lubi tę wiadomość
👩🏻 32l. 🧔🏻 34l.
Starania o pierwsze maleństwo od 08.2020👶
09.04.23. ⏸️
11.04 beta 118🥰
13.04 beta 274 💖
26.04 3mm kropka z serduszkiem ❤️ (5+6)
10.05 1.72 cm dzidzi 💓
17.05 2.48 cm człowieczka 💓
12.06 prenatalne - niskie ryzyka - 7.03 cm człowieczka 🩵 (13+1)
05.07 - 150 g chłopca 🩵(16+3)
26.07 - 292 g maluszka 🩵 (19+3)
07.08 - połówkowe-wszystko dobrze- 397 g Misia 🐨 🩵 ( 21+1)
16.08 - 466 g wstydnisia 🩵 (22+3)
06.09 - 903 g 🧸 (25 +3)
27.09 -1372 g 🧸 (28+3)
17.10 -1970 g 🐻 (31+2)
07.11 - 2786 g 🐻 (34+2)
21.11 - 3050 g 🧸 (36 +2)
03.12 - 3300 g 🧸 (38+0) szpital- przyjęcie na indukcję porodu ✊🏻
11.12 - Miłosz 3660 g, 55cm 💙
-
Tak pogadalyśmy, że w końcu rzeczywiście oddałam wszystko.
Marienn, Kochana, ja też jeszcze się martwię, że nie ma objawów nagle. Wracają po 3 godzinach, max następnego dnia i mam ochotę umrzeć, bo u mnie jest z tym naprawdę grubo.
Zobaczysz, będziesz jeszcze miska dosyć -
niewyspana wrote:Marien.... Ze tak powiem weź nie wkur*iaj xD
Jak chcesz oddam Ci moje, bo ja pół dnia mam ochotę wyrzygac wszystko co mam w środku.
Przepraszam, musiałam być bezpośrednia 😂😂😂😂
Niewyspana, rozwalilas system😀
Wczoraj mialam mniejsze objawy i juz panika. Wieczor i noc to tragedia... Wiec znowu wszystko gra. Rano nudnosci, ale pozniej juz dobrze tylko panika bo piersi nie bola. I tak chodze i ogladam i sprawdzam, dotykam i macam. Teraz pod wieczor mąż pyta co ja taka zadowolona z miska na kolanach, a ja: "bo mnie cycki bola🙈" . Ja Wam mowie to juz obsesja 😀niewyspana lubi tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Też tak mam. Najbardziej mnie bolą cycki jak noszę stanik taki dość ciasny, więc jak znika ból, to go zakładam, żeby wrócił xD jak psychopatka 😂😂😂😂
Gdzies kiedys czytalam ze macierzyństwo jest jak choroba psychiczna... 😂 smiem twierdzic ze o ile do macierzynstwa to jeszcze dluga droga to obłed coraz blizej😂
Dzisiaj wpadla do mnie kolezanka w ciazy. Ja jej mowie cos o objawach a ona odrazu "taaak takk ja tez tak mialam, a najgorzej to wtedy i wtedy..." wyobrazcie sobie mine mojego chlopa😀
Marienn, dziewczyny maja racje. Ciesz sie z malenkich zmian bo jak te wieksze Cie dopadna to tych niewielkich juz nawet nie bedziesz umiala dostrzec.
P.S. zrobilam duza porcje salatki... Opierniczylam juz pol garnka🙊 -
🙈🙈😂😂😂 jestescie niesamowite ❤ umiecie trzymac na duchu i rozbawic.... 😘😍 dziekuje sama bym tego nie zniosla 💙
PS. Cyce zaczely bolec! Okey wracam do zywych 🙈🙈🙈Lenka88, niewyspana lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Jestem po wizycie. Tętno w porządku, uff. Wszystko jest ok, a mały rośnie jak na drożdżach ❤️❤️ Za 2 tyg prenatalne i powiedział ze już poda nam płeć 😭😭❤️❤️❤️ Chociaż to już przesadzone, WSZYSCY mówią nam ze to chłopak 😂😂
To nie sa mo wi te. I słyszałam serduszko 😭 jezu tyle emocji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 22:01
Magdaalena91, Lenka88, niewyspana, Hania123 lubią tę wiadomość
-
niewyspana wrote:Jak Ci nie szkoda, to możesz mi trochę oddać tej sałatki. Zezrec to ja zezre wszystko, ale pójdzie na zmarnowanie xD
Chciałam sobie iść zrobic paluszki rybne, ale ja po prostu wiem, że trochę ich szkoda... 😂😅😰😰
Zapraszam, podziele sie
Ja wczoraj nie moglam nic wcisnac... Wczoraj rozplakalam sie na widok pierogow z kapusta i grzybami... Uwielbiam a mnie tak odrzucilo ze az nie moge... Zauwazylam ze jak zjem jakies ciastko nawet najmniejsze a juz nie daj Boże nawet z niewielkim dodatkiem czekolady to juz pokutuje caly kolejny dzien... A jestem typem kobitki w ktorej zylach prawie ze plynie czekolada😂 -
Marienn wrote:🙈🙈😂😂😂 jestescie niesamowite ❤ umiecie trzymac na duchu i rozbawic.... 😘😍 dziekuje sama bym tego nie zniosla 💙
PS. Cyce zaczely bolec! Okey wracam do zywych 🙈🙈🙈
To teraz cierp😂
Luna,
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku!
U mnie wszyscy uważają, że dziewczynka, a ja twardo nadal myślę, że chłopczyk. Prenatalne 18.02, więc mam nadzieję, że doktorek zdradzi czy coś widzi czy nie.
Pamiętaj, żeby napić się przed badaniem jakiegoś Pepsi! Dzidzia się obudzi, łatwiej będzie badać i... Spojrzeć między nogi xD
Lena,
Współczuję!!!! Ja np, nie mogę zjeść niczego, co nie jest słodkie. Musi być czekolada 😂 jak nie ma w potrawie, to muszę zjeść bezpośrednio po posiłku. 😂 Nawet płatki do mleka musiałam zamienić na czekoladowe xDLenka88 lubi tę wiadomość
-
Czyli nie tylko ja tak mam ze slodkie odrzuc... Moze to na chlopca ?
Cale zycie pije duzo czarnej herbaty. Dzien przed zrobionym testem ciazowym bardzo mi niesmakowala. Od tamtej pory raz sprobowalam dwa lyki herbaty i juz nudnosci. Akceptuje tylko wode.
Luna, czekalam na wiesci od Ciebie, ciesze sie ze wszystko dobrze. -
Dobrze czytac, ze tez macie zaniki objawow. Ja juz tak panikuje, ze moj maz pyta czy uderzyc w cycki zeby bolaly i zebym paniki nie siala 🤦♀️ Bo wstaje z placzem, ze nie boli i szukam usg w sobote na juz 🙈 a jak raz mialam wymioty to rzygalam z usmiechem na ustach i z kazdej mdlosci tez sie ciesze 🙈
-
Luna, w środe (wg poprzedniego usg bedzie 7+1) ide na wizyte, zakladamy dopiero kare i robimy cytologie. Chyba Usg nie bede miala. A kolejne mam zaplanowane na 17.03. Wlasnie tez sie zastanawiam czy do tego czasu bedziemy jeszcze podgladac. Prawde mowiac to nie wytrzymam😊