X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Spróbuj zrobić między 19 a 22. 😊
    Przy okazji polecam horien medical - najlepiej się wybarwiaja.
    A z ciazowych jakie polecacie ? Te facelle? Tylko

• Marienn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula! Piekne kreski ❤🥰 beda ciemnialy napewno !
    Gratulacje 🤞🥰😍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Jula! Piekne kreski ❤🥰 beda ciemnialy napewno !
    Gratulacje 🤞🥰😍
    Doczytalam terqz w opiniach ze niby one takie slabe kreski pokazuja mimo ze niektore kobietki byly wysoko w ciazy. I ze nienalezy do najcUlszych. Ze clear blue pokazal
    Ciaze predzej niz ten test mimo ze clear ma 25 i co tu cholera myslec hahah . Zobaczymy jak to sie potoczy. Nie astawiam sie na zbyt duzoo.

• Bc_m Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczy ! Powtórzyłam dzisiaj test dla pewności i mam wyniki bety! 🥰
    Aż nie mogę w to uwierzyć ☺️
    Beta 30
    https://zapodaj.net/b5c4b10c6f97e.jpg.html

Jula😍🥰, silverface, Hania123 lubią tę wiadomość

• silverface Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️

Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.

Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃

gann3e3kcqowc2i8.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula paskowe się bardzo słabo wybarwiają, jak ja miałam cb na paskowych kreski ledwo widoczne a na strumieniowym super kreska
    Patrz tutaj
    https://naforum.zapodaj.net/96c89dd379c7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/20f170abe34a.jpg.html

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    silverface wrote:
    Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️

Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.

Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃
    Moja ma byc tez w piatek lub w niedzele . Jaki polecasz strumieniowy? I czym sie roznia?

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jula paskowe się bardzo słabo wybarwiają, jak ja miałam cb na paskowych kreski ledwo widoczne a na strumieniowym super kreska
    Patrz tutaj
    https://naforum.zapodaj.net/96c89dd379c7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/20f170abe34a.jpg.html
    Dzieki poszukam jakiegos strumieniowego i zobaczymy .

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Dzieki poszukam jakiegos strumieniowego i zobaczymy .

Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy :) trzymam kciuki ✊

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy :) trzymam kciuki ✊
    Ej ale mnie nakrecilas . Lece zobaczyc chodz dopiero siusialam i pilam . Mysle ze moze uda mi sie do 13 wytrzymac lub chociaz 12. Wlaczam
    Film moze przysne troche to jakos wytzrymam. Ale lece kupic test do dm .

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Kupilam . I sprobuje czekac jak najdluzej chociaz tak mnie pecherz cisnie. Ja nigdy dluzej niewytrzymam niz godzine 🤣🤣🤣🤣tylko jak uda mi sie usnac to jakos przettrzymam

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Kupilam . I sprobuje czekac jak najdluzej chociaz tak mnie pecherz cisnie. Ja nigdy dluzej niewytrzymam niz godzine 🤣🤣🤣🤣tylko jak uda mi sie usnac to jakos przettrzymam

Chyba nie sądzisz że ci powiem "poczekaj i później zrób" 😂 idź rób teraz jak ci się chce siku to leć 😂😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    A czy slyszalas cos moze ze testy owu wychodza pozytywne w ciazy?

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Chyba nie sądzisz że ci powiem "poczekaj i później zrób" 😂 idź rób teraz jak ci się chce siku to leć 😂😂😂😂
    Postanowilam wstrzymac soe do 11:30

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    A czy slyszalas cos moze ze testy owu wychodza pozytywne w ciazy?

Ponoć to sie zdarza, też o tym słyszałam, ale od czego to zależne jest to nie wiem ,😂 idź rób test bo trzymasz mnie w napięciu 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Postanowilam wstrzymac soe do 11:30

25 minut nic nie zmieni, leć do cholery jasnej rób ten test 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....
    A masz test to idz zrob. Ja tez ide robic wtedy. Mi bardziej chodzi o to ze naprawde duzo pije 24h i dlatego mam rozrzedzony ten mocz.ale ok ide robic. Ty tez rob

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    A masz test to idz zrob. Ja tez ide robic wtedy. Mi bardziej chodzi o to ze naprawde duzo pije 24h i dlatego mam rozrzedzony ten mocz.ale ok ide robic. Ty tez rob

Nie mam testu w domu, okres powinnam mieć najpóźniej 12.04 jeśli nie przyjdzie to zrobię test 17.04 akurat w moje urodziny :) a Ty idź i rób, czekam na wynik 🙏

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spotkał mnie dziś ciężki szok... Pozytywny :)

Całą noc skręcało mnie w brzuchu, nad ranem nie wytrzymałam i chciałam wziąć mocne leki pcbólowe zanim ból rozkręci na całego. W związku z tym, że mają one niekorzystne działanie na ew rozwijającą się ciążę to chwyciłam za test i zobaczyłam dwie kreski... To jest pierwszy cykl po poronieniu, staraliśmy się, natomiast zdecydowanie na luzie... Jak się cofnęłam myślami w tył to +/- 12dpo. Kreska blada, ale skutecznie mnie obudziła w 3 sekundy. I wybiła z głowy tabletki 😂

Nie wiedziałam, że starając się o dziecko można być zaskoczonym że się udało 😂

https://zapodaj.net/9fb2ea3502b69.jpg.html
    a tutaj niespodziewane kreseczki, widzicie je też, prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 11:20

Hania123, Lenka88, Luna33 lubią tę wiadomość

‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ