PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Marienn wrote:Jula! Piekne kreski ❤🥰 beda ciemnialy napewno !
Gratulacje 🤞🥰😍
Ciaze predzej niz ten test mimo ze clear ma 25 i co tu cholera myslec hahah . Zobaczymy jak to sie potoczy. Nie astawiam sie na zbyt duzoo. -
Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️
Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.
Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃 -
silverface wrote:Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️
Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.
Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃 -
Alutka128 wrote:Jula paskowe się bardzo słabo wybarwiają, jak ja miałam cb na paskowych kreski ledwo widoczne a na strumieniowym super kreska
Patrz tutaj
https://naforum.zapodaj.net/96c89dd379c7.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/20f170abe34a.jpg.html -
Alutka128 wrote:Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy trzymam kciuki ✊
Film moze przysne troche to jakos wytzrymam. Ale lece kupic test do dm . -
Alutka128 wrote:Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy trzymam kciuki ✊
-
Jula😍🥰 wrote:Kupilam . I sprobuje czekac jak najdluzej chociaz tak mnie pecherz cisnie. Ja nigdy dluzej niewytrzymam niz godzine 🤣🤣🤣🤣tylko jak uda mi sie usnac to jakos przettrzymam
Chyba nie sądzisz że ci powiem "poczekaj i później zrób" 😂 idź rób teraz jak ci się chce siku to leć 😂😂😂😂 -
Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....
-
Alutka128 wrote:Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....
-
Jula😍🥰 wrote:A masz test to idz zrob. Ja tez ide robic wtedy. Mi bardziej chodzi o to ze naprawde duzo pije 24h i dlatego mam rozrzedzony ten mocz.ale ok ide robic. Ty tez rob
Nie mam testu w domu, okres powinnam mieć najpóźniej 12.04 jeśli nie przyjdzie to zrobię test 17.04 akurat w moje urodziny a Ty idź i rób, czekam na wynik 🙏 -
nick nieaktualnyDziewczyny, spotkał mnie dziś ciężki szok... Pozytywny
Całą noc skręcało mnie w brzuchu, nad ranem nie wytrzymałam i chciałam wziąć mocne leki pcbólowe zanim ból rozkręci na całego. W związku z tym, że mają one niekorzystne działanie na ew rozwijającą się ciążę to chwyciłam za test i zobaczyłam dwie kreski... To jest pierwszy cykl po poronieniu, staraliśmy się, natomiast zdecydowanie na luzie... Jak się cofnęłam myślami w tył to +/- 12dpo. Kreska blada, ale skutecznie mnie obudziła w 3 sekundy. I wybiła z głowy tabletki 😂
Nie wiedziałam, że starając się o dziecko można być zaskoczonym że się udało 😂
https://zapodaj.net/9fb2ea3502b69.jpg.html
a tutaj niespodziewane kreseczki, widzicie je też, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 11:20
Hania123, Lenka88, Luna33 lubią tę wiadomość