X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Spróbuj zrobić między 19 a 22. 😊
    Przy okazji polecam horien medical - najlepiej się wybarwiaja.
    A z ciazowych jakie polecacie ? Te facelle? Tylko

• Marienn Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula! Piekne kreski ❤🥰 beda ciemnialy napewno !
    Gratulacje 🤞🥰😍

👩 31l. + 👱‍♂️ 31l.

3jvzuay3bzpctkp6.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marienn wrote:
    Jula! Piekne kreski ❤🥰 beda ciemnialy napewno !
    Gratulacje 🤞🥰😍
    Doczytalam terqz w opiniach ze niby one takie slabe kreski pokazuja mimo ze niektore kobietki byly wysoko w ciazy. I ze nienalezy do najcUlszych. Ze clear blue pokazal
    Ciaze predzej niz ten test mimo ze clear ma 25 i co tu cholera myslec hahah . Zobaczymy jak to sie potoczy. Nie astawiam sie na zbyt duzoo.

• Bc_m Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczy ! Powtórzyłam dzisiaj test dla pewności i mam wyniki bety! 🥰
    Aż nie mogę w to uwierzyć ☺️
    Beta 30
    https://zapodaj.net/b5c4b10c6f97e.jpg.html

Jula😍🥰, silverface, Hania123 lubią tę wiadomość

• silverface Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️

Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.

Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃

gann3e3kcqowc2i8.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula paskowe się bardzo słabo wybarwiają, jak ja miałam cb na paskowych kreski ledwo widoczne a na strumieniowym super kreska
    Patrz tutaj
    https://naforum.zapodaj.net/96c89dd379c7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/20f170abe34a.jpg.html

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    silverface wrote:
    Jula, bc_m gratulacje dziewczyny 🌸 to badzzo dobre wiadomości! Cieszę się waszym szczęściem ❤️

Ja tu ostatnio milczę, ale obserwuje was bacznie. Po prostu czekam do tego piątku na @.

Tak się naczytałam was tutaj o owulacji itd, a ja cały czas zwracałam uwagę tylko na śluz i moje samopoczucie, po tym stwierdzalam owulacje. Teraz wiem, ze to chyba był mega błąd 😢 jak przyjdzie @ to przyłożę się bardziej w nowym cyklu, kupię tez testy owu 🙃
    Moja ma byc tez w piatek lub w niedzele . Jaki polecasz strumieniowy? I czym sie roznia?

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jula paskowe się bardzo słabo wybarwiają, jak ja miałam cb na paskowych kreski ledwo widoczne a na strumieniowym super kreska
    Patrz tutaj
    https://naforum.zapodaj.net/96c89dd379c7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/20f170abe34a.jpg.html
    Dzieki poszukam jakiegos strumieniowego i zobaczymy .

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Dzieki poszukam jakiegos strumieniowego i zobaczymy .

Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy :) trzymam kciuki ✊

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Dodam jeszcze że te paskowe robiłam z rana a ten strumieniowy jakoś o 17 także jest kolosalna różnica, leć po jakiś strumieniowy i się zobaczy :) trzymam kciuki ✊
    Ej ale mnie nakrecilas . Lece zobaczyc chodz dopiero siusialam i pilam . Mysle ze moze uda mi sie do 13 wytrzymac lub chociaz 12. Wlaczam
    Film moze przysne troche to jakos wytzrymam. Ale lece kupic test do dm .

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Kupilam . I sprobuje czekac jak najdluzej chociaz tak mnie pecherz cisnie. Ja nigdy dluzej niewytrzymam niz godzine 🤣🤣🤣🤣tylko jak uda mi sie usnac to jakos przettrzymam

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Kupilam . I sprobuje czekac jak najdluzej chociaz tak mnie pecherz cisnie. Ja nigdy dluzej niewytrzymam niz godzine 🤣🤣🤣🤣tylko jak uda mi sie usnac to jakos przettrzymam

Chyba nie sądzisz że ci powiem "poczekaj i później zrób" 😂 idź rób teraz jak ci się chce siku to leć 😂😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    A czy slyszalas cos moze ze testy owu wychodza pozytywne w ciazy?

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Chyba nie sądzisz że ci powiem "poczekaj i później zrób" 😂 idź rób teraz jak ci się chce siku to leć 😂😂😂😂
    Postanowilam wstrzymac soe do 11:30

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    A czy slyszalas cos moze ze testy owu wychodza pozytywne w ciazy?

Ponoć to sie zdarza, też o tym słyszałam, ale od czego to zależne jest to nie wiem ,😂 idź rób test bo trzymasz mnie w napięciu 😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Postanowilam wstrzymac soe do 11:30

25 minut nic nie zmieni, leć do cholery jasnej rób ten test 😂😂😂

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Ja się bije z myślami bo bolą mnie cycki jak przy każdej cb, znaczy się lewy najbardziej mnie boli, i teraz niby bym chciała zrobić test ale z drugiej się boje że znów cb i się rozczaruje.... No i te dziwne sny, wczoraj mi się śniło że ktoś mi podbrzusze uciskał..... Dziwne sny....
    A masz test to idz zrob. Ja tez ide robic wtedy. Mi bardziej chodzi o to ze naprawde duzo pije 24h i dlatego mam rozrzedzony ten mocz.ale ok ide robic. Ty tez rob

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    A masz test to idz zrob. Ja tez ide robic wtedy. Mi bardziej chodzi o to ze naprawde duzo pije 24h i dlatego mam rozrzedzony ten mocz.ale ok ide robic. Ty tez rob

Nie mam testu w domu, okres powinnam mieć najpóźniej 12.04 jeśli nie przyjdzie to zrobię test 17.04 akurat w moje urodziny :) a Ty idź i rób, czekam na wynik 🙏

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spotkał mnie dziś ciężki szok... Pozytywny :)

Całą noc skręcało mnie w brzuchu, nad ranem nie wytrzymałam i chciałam wziąć mocne leki pcbólowe zanim ból rozkręci na całego. W związku z tym, że mają one niekorzystne działanie na ew rozwijającą się ciążę to chwyciłam za test i zobaczyłam dwie kreski... To jest pierwszy cykl po poronieniu, staraliśmy się, natomiast zdecydowanie na luzie... Jak się cofnęłam myślami w tył to +/- 12dpo. Kreska blada, ale skutecznie mnie obudziła w 3 sekundy. I wybiła z głowy tabletki 😂

Nie wiedziałam, że starając się o dziecko można być zaskoczonym że się udało 😂

https://zapodaj.net/9fb2ea3502b69.jpg.html
    a tutaj niespodziewane kreseczki, widzicie je też, prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 11:20

Hania123, Lenka88, Luna33 lubią tę wiadomość

‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ