Plamienia czy @ ? :(
-
WIADOMOŚĆ
-
A miałaś jakieś dodatkowe objawy? I bardzo plamisz? Może masz za mało progesteronu. Robiłaś jakieś badania hormonów? Ja miałam bardzo podwyzszona prolaktyne. Norma 200-600 a ja miałam 6tys. Od 3 miesięcy regularnie zażywam bromergon. Ale mam nadzieje ze juz zdążyła się zbić do normy. Wcześniej nie miałam owulacji.
-
Tzn mam objawy jak na @ czyli ból brzucha, ból piersi do tego lekkie mdłości. Pierwszy raz mam taką akcje. Prolaktyne mam ok i hormony ogolnie ok, no przynajmniej pare miesiecy temu jak je robilam. A co do charakteru plamienia to mam kilka plamek brazowych na wkładce na dzień. Przy wysiłku jest tego więcej. No i sie własnie zastanawiam czy moze wlasnie cos mi sie z tym progesteronem zaczelo dziac, tylko skad tak nagle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jakie znacie przyczyny plamień w II połowie cyklu poza oczywiście wymarzoną implantacją?
Proszę wpiszcie tu, jeśli któraś z Was konsultowała to z lekarzem, może innym da to wskazówkę na co zwrócić uwagę w ewentualnej diagnostyce?
Ja znam tylko:
- niedomogę lutealną (nie wiem, czy to oznacza po prostu za niski progesteron, czy coś więcej?)
- pękające toriele
- polipy endometrialne (czy to chodzi o to, że macica próbuje się oczyścić?)
- zakażenia i infekcje (nie wiem, jakie konkretnie mogą dawać takie objawy?)
- bliżej owulacji to oczywiście plamienia owulacyjne
- co jeszcze to może być?
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Hej dziewczyny. Jak u Was? U mnie przyszła wredna @. We wtorek idę do ginekologa się przebadać i po skierowanie na hormony. Musze się wziąć za siebie. I wszystko dokładnie sprawdzić i wykluczyć. Mam nadzieje że u Was sytuacja lepsza niż u mnie i będziecie chodzić do ginekologa ale sprawdzać bicie serduszka
-
Hej. Ja zażywam pierwszy cykl progesteron . Okres mam co 33 dni, chociaż różnie to bywa. Teraz w 30 dniu dostałam lekkiego krwawienia, wygląda to jak krew że śluzem i skrzepy niewielkie ale sa. Czy po progesteronie, okres nie powinien być obfity? Czy to może plamienie? Mam zgage Lekka od 10 dni.
-
u mnie drugi dzien po terminie@ i dalej nic sie na nia nie zapowiada,dalej ciagna mnie te jajniki przuszek pobolewa w glowie troche sie kreci niewyspana w pracy czasami jak mna zachhwieje to ciezko jest:D jutro chyba zatestuje moze cos wyjdzie? no i do gin i tak czy siak sie zapisze nie wazne z jakiej przyczyny musze sie przebadac. trzymajcie kciuki:*
-
@ dalej nie ma test negatywny... Kupiłam dwa testy jeszcze jeden jutro rano. Jak I kreska będzie idę do gin o co chodzi:( czemu się czuje jakbym miała dostać @ a nawet tak innaczej taki nieokreślony ból w podbrzuszu ten śluz i dalej jedna krecha. Jak giną będę miała późno to może betę zrobię.