X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytyw czy negatyw
Odpowiedz

Pozytyw czy negatyw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Nadzieja28 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam pytanie co myślicie o testach firmy testeo ?
    Kupiłam na próbę i pokazuje mi cień cienia cienia 🤷🏼‍♀️

Start 2018

Laparoskopia 2019 ✅
    Hashimoto ?, PCOS ?

💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…

🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
    🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
    🔺KIR : Bx
    ❌NIEWYKRYTE :
    2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var

MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)

Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺

3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌

STARANIA ZAWIESZONE
    Od 04.2021

09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
    13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰
  • Niki4545 Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2020, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero dzisiaj odpisuje, ale dziś mam niemal identyczna sytuację co miesiąc temu.
    https://zapodaj.net/1b3f653f7005e.jpg.html
    Do okresu 5 dni co prawda więc już wolę uznać to jako negatyw, ale jeśli to znów nie jest ciaza, to ja nie wiem co jest ze mną. Umówiłam się do ginekolog na cyto, odrazu powiem o tych testach 😳

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ