Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pozytywny??? Dziewczyny pomóżcie...
Odpowiedz

Pozytywny??? Dziewczyny pomóżcie...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie :( przytulam mocno <3

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3wela wrote:
    i po becie i po ciąży. Beta 10,74 ciąża biochemiczna stwierdzona przez lekarza i dzisiaj okres ;(

przykro mi:(
    u mnie pewnie to samo, czekam na okres...

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3wela, bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za kolejne cykle

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • 3wela Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Wam... w piątek idę na badania krwi czy to nie immunologia... A na ten cykl mam przepisany acard od pozytywnego testu. Oby się udało...

• Zuz_anna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3wela wrote:
    dziękuję Wam... w piątek idę na badania krwi czy to nie immunologia... A na ten cykl mam przepisany acard od pozytywnego testu. Oby się udało...

Zdradzisz dlaczego acard?
    i jakie dokładniej badania robisz?

• 3wela Znajoma

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ACARD na poprawę ukrwienia macicy, żeby jajeczko się zagnieździło. Co do badań to antykoagulant toczniowy i przeciwciała antykardiolipinowe no i beta, żeby sprawdzić czy spadła do 0 i czy to nie ciąża pozamaciczna.

• 3wela Znajoma

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Moja ciążą biochemiczna z betą 10 okazała się ciążą pozamaciczną :( Beta po tygodniu wynosiła 637, a później co dwa dni podwajała swoją wartość. Przy becie 2800 pojawił się zarodek w prawym jajowodzie. W czwartek miałam laparoskopię... Ciężkie to życie :(

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ