Pozytywny??? Dziewczyny pomóżcie...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez dziś zaraz po godz 14 miałam jednorazowe plamienie ( śluz zabarwiony krwią plus 2 krople świeżej krwi ) byłam pewna ze to @ , jednak do tej pory jej nie widać. Pierwszy raz w życiu przytrafiło mi się coś takiego .
Nadzieje musimy mieć nadal !!!! -
nick nieaktualny
-
Ustapilo od razu bo tego samego dnia dostałam duphaston. Następnego dnia juz lekko brązowe i do dzisiaj nic a nic. Wczoraj mialam pierwsze usg i moja kropeczka ma całe 4mm ♥
Magg ja od razu dzwonilam do mojego gina bo to nigdy niewiadomo co niesie za sob a takie plamienie. Zwlaszcza, że brzuch mnie dość mocno pobolewal. Na szczęście jest wszystko w porządku ♥Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! pomóżcie! Dzisiaj zrobiłam test ciążowy Eco Pink. Wlałam 3 kropelki moczu,odczekałam kilka minut,ale nic nie zaczęło się dziać, myśląc, że jest wadliwy stwierdziłam, że już i tak mogę go zepsuć i dolałam jeszcze kolejne trzy kropelki i od razu zaczął reagować. Pojawiła się jedna kreska więć zwątpiłam, ale po chwili zauważyłam BARDZO bladziutką drugą kreseczkę. No i mam pytanie, czy dolanie tego moczu mogło sfalszować wynik i pokazać wynik dodatni? Bardzo proszę o odpowiedź! Czy któraś z Was miała taką sytuację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:13
-
nick nieaktualny
-
3wela wrote:
Widac cień cienia moim zdaniem, ale dla pewności zrób betę