Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej własnie wróciłam z badań. Dzisiaj po 16 będą w laboratorium albo jutro do odebrania w rejestracji. Do wszystkich straczek - u mnie nie było też tak kolorowo bach i ciąża. Mam jednostronnie policystyzczny jajnik i niedoczynność tarczycy. Wieeele miesięcy wypłakałam żeby zobaczyć moje obsiurkane kreski na teście
-
Powodzenia Ja mialam sutki wrazliwe po owulacji , az do dzis, bo dzis juz cale mnie bola Jeszcze nie cale dwa dni i test ) chociaz zastanawiam sie czy nie lepiej jeszcze poczekacAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
karola33 pod wykresem masz takimi malymi literami napisane;udostępnij wykres.musisz to kliknąć i tam masz udostępnij dla wszystkich... dawaj!!!!
-
ja testuję kochane 17-20 grudnia...mam nadzieję na najpiękniejszy prezent na Gwiazdkę!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Ja wróciłam od swojej gin. Dostałam badania krwi do wykonania: FSH, LH, TSH, T3,T4, DHEA-S,Testosteron, prolaktyna, progesteron, estradiol oraz ATG, ATPO. Matko już dawno się tak chyba nie przebadałam Chyba nieługo będę mieć pełną morfologię.
Na bHCG nie chciała mi dać bo stwierdziła że to dopiero jak @ nie przyjdzie. Więc zrobiłam sobie sama i zapłaciłam 40 zł -
Wykonałam już kilka testów i były negatywne. Ale @ powinnam mieć jutro lub pojutrze. Jakoś tak. Moje cykle wahają się od 30 - 32 dni. Dzisiaj zrobiłam betę więc już będę wiedzieć czy się zaopatrzyć w testy owulacyjne i ciążowe czy nie
-
Jka udostępniasz to jak wejdę w twój profil to mam opcję zobaczenia twojego wykresu. Jeśli natomiast wejdziesz w udostępnij wykres, zakładka miniatura, skopiujesz link, wjedziesz w ustawienia(prawy górny róg, zakładka społecznośc i wkleisz link w pole twój podpis na forum to wykres będzie widoczny tak jak u mnie