X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
Odpowiedz

Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas

Oceń ten wątek:
  • karola33 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki Co to moj 31dc. Ale czuje jak @ zbliza sie wielkimi krokami. Strasznie mnie juz brzuch pobolewa, nie wspominajac Juz o plecach. Czuje sie Jakby mnie ktos przekopal. Kama trzymam kciuki za betke ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama trzeba być dobrej myśli :) będę jutro trzymać kciuki za bete :)

Gąska - melduj jak tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj prezent juz w brzuszku :)
    Teraz tylko wszystko musi byc dobrze :)

skabarka lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama widziałam Twój wykres ależ skok:) trzymam kciuki:) Karola mnie przy pierwszej ciąży też bardzo bolało podbrzusze (jak na @), także są szanse:)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • karola33 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra nie licze Na cud. W tym miesiacu staralismy sie, als wydaje mi sie ze moglismy bardziej. Poza tym sporo mialam stresu,ale Co tam. Jak nie Teraz to w nowym roku :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nie uda, to spotkamy się w wątku - styczniowe testowanie :-D Ale mimo wszystko mam nadzieję że nam się uda :-)trzymam za Was kciuki, a Wy trzymajcie za mnie !! :-D :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nie uda to styczeń jest nasz!!! Powodzonka wszystkim!!! Ja jutro ide do gin na 11 a wynik bety bede miec po 20 :) Czemu do jutra jeszcze tyle czasu :D?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • karola33 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie poziomka. W koncu przyjdzie Taki dzien, ze i my ujrzymy II kreseczki. Jesli nie w grudniu to moze w styczniu.wazne by sie nie poddawac :)

• Asiulka-nerwulka Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny kolejne dwa testy za mną!!oba pozytywne!!!! jutro ide na betę :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Was dziewczyny;) i trzymajcie kciuki za Nas ;) ja tez nie licze na to ze sie uda, chyba jak kazda nie nakrecam sie:/ zobaczymy co z tego wyniknie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiulka no to gratulacje :)

• kama005 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka super!!! Gratuluje :)

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąska pisała co tam u niej wyszlo czy mi coś umknęło ?

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie pisała. a też czekam na wieści.... może świętuje i zapomniała o nas z tej radości? :)

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jak co chwilę słyszy się o dwoch kreseczkach , jakoś to podnosi na duchu:)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie swietuje :(

beta <2,0 ... natomiast tsh tragiczne, prawie 10 ! w czw mam wizyte u endo... zanim zbije mi to do okoicy 1,0 - 2,0 to minie kilka ladnych miesiecy... kuzwa to byl dopiero 1 cs a teraz nie wiadomo kiedy mi znow pozwoli... nic tylko sie upic, i nic wiecej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi :( ale pomyśl sobie tak - te starania to jednak przyjemne jest ;)

• karola33 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka gratuluje!
    Gaska mi rowniez jest przykro. Ale teraz najwazniejsze jest twoje zdrowie. Pewnie jak wszystko bedzie w normie, szybciej sie uda :)

• Zielony_Domek Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do TSH.
    W kwietniu tego roku miałam ponad 18.5!
    W lipcu już 1 z kawałkiem.
    W sierpniu znowu odbiła i pod koniec listopada test pozytywny. Zatem ledwo pół roku leczenia.

c55fyx8dbvm2v8k8.png
  • karola33 Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Gaska. Zielony Domek dodala otuchy. Wszystko bedzie dobrze kochan a.
    A u mnie dzis 32dc I 15 dzien wyzszych temperatur. Bylam pewna ze dzis nadejdzie@. W nocy tak mnie bolal brzuch, ze spac nie moglam. Wstalam rano by zmierzyc tempke. A tu zamiast spadac to rosnie.

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ