Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki, dla mnie to raczej cykl stracony. Byłam wczoraj na monitoringu (12dc) i niestety nie było pęcherzyka dominującego. Wczoraj i dziś test owu pozytywny (dziś kreska kontrolna mocniejsza od testowej) także testy robią mnie w bambuko pewnie co cykl...do dupy to wszystko...Zastanawia mnie tylko, że w zatoce douglasa gin wpisał obecność płynu szerokość 4 mm, ale raczej nie możliwe, żeby było po owu a testy po owu wychodziły pozytywne...nie wiem co o tym wszystkim myśleć...oczywiście skoro dziś testy pozytywne to nie odpuszczamy starać a nuż stanie się cud wigilijny;)
-
nick nieaktualny
-
Gaska. Najwazniejsze to ze ta kreska w ogole tam jest. No bo Na czysta logike biorac to brak kreski oznacza brak ciazy. Ja walcze z plecami. Do tego duzo sluzu. Ale nie kremowego czy lepkiego. Jest raczej bezbarwny. Zreszta ja Juz przestalam sie w tym cyklu nakrecac.
-
no tak ale jakby hcg roslo prawidlowo to powinna byc mocniejsza albo taka sama te kreska a nie bledsza jutro sie okaze, i tez juz nie bede sie nakrecac kompletnie teraz, jak po tym cyklu nie dostane @ to dopiero na bete pojde, nie robie zadnych testow
-
Mi moja dwulatka dała w kość problem jest z chodzeniem spać kombinuje w tym łóżku, ale po godzinie odkładania na miejsce w końcu zasypia Ale po takim wysiłku to my z mężem też już ziewamy
-
ParasOlka:) wrote:U mnie dziś 12 dpo i test negatywny , hmmm łzy sam napłyneły Dziś wizyty u chrześniaków z okazji mikołaje iiiiii pytania : " kiedy wy " " Nie zwlekajcie itp " hmmm i co tu powiedzieć
Poczekaj jeszcze do dnia @. Spokojnie może po prostu Ci jeszcze nie wykrywać
Najlepiej robić testy podobno po dniu oczekiwanej @ Sobie tez tłumaczę ale jestem straaaaasznie niecierpliwa -
nick nieaktualnyGąska - pociesz się, że ja też po @ jestem miałam wszystkie objawy ciążowe i pięknie tempka mi się utrzymywała na poziomie 37,5-37,2, przez 10 dni taka piękna była... i jednego dnia objawy zniknęły, tempka spadła i @ przyszła...
o, i tym sposobem kolejny miesiąc starań przede mną -
nick nieaktualny