Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
Odpowiedz

Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas

Oceń ten wątek:
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąska tak miało być następna kreska nie zniknie :)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąska ale jest :) Nawet jeśli to jest cień cienia :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale powinna byc mocniejsza niz wczoraj a jest slabsza:(((

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje że jak zrobisz betę i skonsultujesz się z gin to wszystko będzie już w 100% jasne :) Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie :)

1usapiqvhk164civ.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki, dla mnie to raczej cykl stracony. Byłam wczoraj na monitoringu (12dc) i niestety nie było pęcherzyka dominującego. Wczoraj i dziś test owu pozytywny (dziś kreska kontrolna mocniejsza od testowej) także testy robią mnie w bambuko pewnie co cykl...do dupy to wszystko...Zastanawia mnie tylko, że w zatoce douglasa gin wpisał obecność płynu szerokość 4 mm, ale raczej nie możliwe, żeby było po owu a testy po owu wychodziły pozytywne...nie wiem co o tym wszystkim myśleć...oczywiście skoro dziś testy pozytywne to nie odpuszczamy starać a nuż stanie się cud wigilijny;)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra trzymam kciuki mocno :*

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrezesGąska ja za Ciebie też cały czas, aby Twoja sytuacje wyjaśniła sie jak najszybciej albo w tą albo w tą stronę, najgorsze jest te oczekiwanie.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie najgorsza niewiedza, juz na prawde 1000razy bardziej wolalabyym wiedziec ze sie po prostu nie udalo, niz takie niewyjasnione sprawy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie dzisiaj do mamy na obiad i gofry pojechałam :) odpoczęłam sobie, synuś pomęczył dziadków :) za godzinę pójdzie spać, mąż już w pracy na noc, więc jeszcze chwila i będę cieszyć uszy błogą ciszą :D

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Skabarka zazdroszcze! :D uwielbiam byc sama w domu, powylaczac wszystko, i sobie odpoczywac:D

• karola33 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaska. Najwazniejsze to ze ta kreska w ogole tam jest. No bo Na czysta logike biorac to brak kreski oznacza brak ciazy. Ja walcze z plecami. Do tego duzo sluzu. Ale nie kremowego czy lepkiego. Jest raczej bezbarwny. Zreszta ja Juz przestalam sie w tym cyklu nakrecac.

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale jakby hcg roslo prawidlowo to powinna byc mocniejsza albo taka sama te kreska a nie bledsza :( jutro sie okaze, i tez juz nie bede sie nakrecac kompletnie teraz, jak po tym cyklu nie dostane @ to dopiero na bete pojde, nie robie zadnych testow

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moja dwulatka dała w kość problem jest z chodzeniem spać kombinuje w tym łóżku, ale po godzinie odkładania na miejsce w końcu zasypia :) Ale po takim wysiłku to my z mężem też już ziewamy ;)

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• ParasOlka:) Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 12 dpo i test negatywny , hmmm łzy sam napłyneły :( Dziś wizyty u chrześniaków z okazji mikołaje iiiiii pytania : " kiedy wy " " Nie zwlekajcie itp " hmmm i co tu powiedzieć :(

klz9mg7yyqfm3j2g.png
    010i9jcgg7le90fm.png

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ParasOlka:) wrote:
    U mnie dziś 12 dpo i test negatywny , hmmm łzy sam napłyneły :( Dziś wizyty u chrześniaków z okazji mikołaje iiiiii pytania : " kiedy wy " " Nie zwlekajcie itp " hmmm i co tu powiedzieć :(

Poczekaj jeszcze do dnia @. Spokojnie może po prostu Ci jeszcze nie wykrywać :)
    Najlepiej robić testy podobno po dniu oczekiwanej @ :) Sobie tez tłumaczę ale jestem straaaaasznie niecierpliwa :D

1usapiqvhk164civ.png
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech zazdroszcze Wam, ze jeszcze jestescie przed @ i macie nadzieje! :) trzymam za Was kciuki

• kama005 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąska jutro sie już coś wyjaśni :) Poza tym może to zabrzmi banalnie ale jest kolejny cykl i kolejna szansa oraz nadzieja :) Pryznajmniej ja tak na to patrzę :D

1usapiqvhk164civ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gąska - pociesz się, że ja też po @ jestem :) miałam wszystkie objawy ciążowe i pięknie tempka mi się utrzymywała na poziomie 37,5-37,2, przez 10 dni taka piękna była... i jednego dnia objawy zniknęły, tempka spadła i @ przyszła...
    o, i tym sposobem kolejny miesiąc starań przede mną :)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    echh, takie bywa zycie... no coz trzymam kciuki za nas w obecnym cyklu :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok pytanie z serii tendencyjnych: kiedy Ovu powinno mi zaznaczyć owulację?!

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ