Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no...z mezem doszlismy do wniosku, ze jak cos bylo a sie nie udalo to widocznie natura wie co robi, widocznie maluszek byl za slaby i sadze, ze juz po wszystkim. a moze nic nie bylo, moze mam ten torbiel...zobaczymy jak jutro i pojde na ta betke, to moj 1 cykl staran, w nastepnym bede juz pod kontrola i wspomagaczami wiec ok.. :*
-
jeszcze raz zrobilam zdjecie tego testu:
http://images.tinypic.pl/i/00605/mme6s20nw4q4.png
@ na szczescie jakby znika ! ledwo co idzie
tak tak Kama ja ide w poniedzialek na bete na pewno tak sobie juz kilka dni temu powiedzialam, ze obojetnie czy dostane @, jaki bedzie test to i tak pojde bo rozne sa przypadki a wole miec pewnosc -
Zatestuje jutro ale wątpie by coś wyszło. @ powinnam mieć między 8 a 10 grudnia. Więc jeszcze bedę testy później robic a we wtorek mam gin bo i tak musze poprosić o jeden lek więc i poproszę o skierowanie na betę no chyba że @ przyjdzie to już nie bedę brać morfologii
-
Gaska też tak miałam lekarz powiedział że nie widzi oznak ciazy w macicy, a dwa testmislam z lekką druga kreską. I mam o tej sprawie nie myśleć jak jest miesiaczka to nowy cykl i tylko mam myśleć pozytywnie.
-
nick nieaktualnyWitam dołączam do grudniowych staraczek
Staramy się z mężem o rodzeństwo dla Synka w sumie od roku - w tym roku w lutym straciliśmy Fasolkę i jakoś od tamtej pory nie wychodzi nam to staranie się... były różne problemy po drodze, ale w ostatnim czasie wyszliśmy z moim zdrowiem na prostą, więc jestem dobrej myśli
cykle mam 30 dniowe, więc na Święta będzie chyba za wcześnie na testowanie, ale przed Nowym Rokiem będę już wiedziała co i jakPrezesGąska lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:Witam dołączam do grudniowych staraczek
Staramy się z mężem o rodzeństwo dla Synka w sumie od roku - w tym roku w lutym straciliśmy Fasolkę i jakoś od tamtej pory nie wychodzi nam to staranie się... były różne problemy po drodze, ale w ostatnim czasie wyszliśmy z moim zdrowiem na prostą, więc jestem dobrej myśli
cykle mam 30 dniowe, więc na Święta będzie chyba za wcześnie na testowanie, ale przed Nowym Rokiem będę już wiedziała co i jak
życze by Nowy Rok przyniosl od razu na przywitanie piekna niespodziankeskabarka lubi tę wiadomość
-
Sprawdź wszystko mi wyszlo za wysokie tsh i prolaktyna . Jestem na eutyroxie i dostinexie i w końcu czuje owulacje. Oby się udało. A Ty Gaska pamiętaj będzie dobrze . Nowy Rok idzie i będzie fasolka silna i zdrowa i test bez cienia wątpliwości .jestem pewną , że Ciebie to czeka!!!
-
patrycja87 wrote:Sprawdź wszystko mi wyszlo za wysokie tsh i prolaktyna . Jestem na eutyroxie i dostinexie i w końcu czuje owulacje. Oby się udało. A Ty Gaska pamiętaj będzie dobrze . Nowy Rok idzie i będzie fasolka silna i zdrowa i test bez cienia wątpliwości .jestem pewną , że Ciebie to czeka!!!
Dziekuje kochana! nawet nie wiesz ile takie slowa dodaja mi otuchy! tez podejrzewam, ze TSH mi skoczylo wiec wszystko sprawdze