Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:podobno 3 cykl staran czesto jest przelomowy
co do owu nie podpowiem Ci bo na tempkach nie znam sie nic a nic
-
Iwcia87 wrote:Co do przelomu w 3 cyklu. Moze cos w tym jest bo w pierwsza ciaze za 3 razem sie udalo, teraz tez 3 cykl i moze sie uda;) choc owulacja sie opoznila i zamiast@ byla owu. Zobaczymy czy grudzien bedzie szczesliwy jak przy pierwszej ciazy. Trzymam kciuki za Was dziewczyny grudniowe:)
no widzisz wiec duza nadzieja! trzymam kciuki za Ciebie rowniez -
no bardzo przewrotna wlasnie...nie czuje zeby @ nadchodzila czy cos...no przebieram nogami i ni emoge sie doczekac rana...ale boje sie ze bedzie podobnie czyli ze nic nie zobacze nawet cienia cienia i tyle bedzie, i albo sie ze mna fasolek w chowanego bawi albo mam pecha i wadliwe testy mi sie trafiaja
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka no rano na tescie byl cien cienia....dzis moglam dostac @ jesli cykl trwalby 30 dni (bo mam albo 30 albo 31 zawsze) ale nie ma go, bylam siku niedawno i na papierze jak sie wytarlam byl sluz lekko zabarwiony na brazowo... czy to moglo byc plamienie implantacyjne? dodam ze jak mam dostac @ to mnie boli na brzuch okropnie na kilka godzin przed.
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
I jak tam PrezezGąska? Coś się rozkręciło czy czekamy na Betę?
Mi wyznaczyło owulację akurat na dzień, w którym najbardziej ja czułam, bo strasznie mocno zakuły mnie kilka razy jajniki, aż mnie zgięło w pół no i śluz też idealny. Dziś natomiast bardzo pięka mnie piersi, są jakby "gorące"? :)Dziwne uczucie. Wczoraj za to swędziały mnie brodawki,ale tylko 1 dobę i cisza. Chyba zwariuję do tego 13...
MIłego dnia, Dziewuszki !
Córcia