X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
Odpowiedz

Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas

Oceń ten wątek:
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo PrezesGaska :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrezesGąska wrote:
    podobno 3 cykl staran czesto jest przelomowy :)

co do owu nie podpowiem Ci bo na tempkach nie znam sie nic a nic :(
    Co do przelomu w 3 cyklu. Moze cos w tym jest bo w pierwsza ciaze za 3 razem sie udalo, teraz tez 3 cykl i moze sie uda;) choc owulacja sie opoznila i zamiast@ byla owu. Zobaczymy czy grudzien bedzie szczesliwy jak przy pierwszej ciazy. Trzymam kciuki za Was dziewczyny grudniowe:)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia87 wrote:
    Co do przelomu w 3 cyklu. Moze cos w tym jest bo w pierwsza ciaze za 3 razem sie udalo, teraz tez 3 cykl i moze sie uda;) choc owulacja sie opoznila i zamiast@ byla owu. Zobaczymy czy grudzien bedzie szczesliwy jak przy pierwszej ciazy. Trzymam kciuki za Was dziewczyny grudniowe:)

no widzisz wiec duza nadzieja! trzymam kciuki za Ciebie rowniez :)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nam wszystkim sie udalo :)

PrezesGąska lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby! ja juz mam taki metlik w glowie ;) cialo kobiety jest nieobliczalne hehe

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie:) a u Ciebie Gasko jak tam w koncu? Cos ta Twoja fasolka przewrotna :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bardzo przewrotna wlasnie...nie czuje zeby @ nadchodzila czy cos...no przebieram nogami i ni emoge sie doczekac rana...ale boje sie ze bedzie podobnie czyli ze nic nie zobacze nawet cienia cienia i tyle bedzie, i albo sie ze mna fasolek w chowanego bawi albo mam pecha i wadliwe testy mi sie trafiaja :)

Kucykowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Wy widzicie wykres Gąski? Bo nie ma udostepnionego;) Gąska pokaz swoj wykres;)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam wykresu, tzn mam ale bez temperatury :) wiec dziewczyny nie widza tylko im opowiadalam jak to bylo z tym testem dodatnim a beta ujemna a teraz znow test dodatni hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to zakrecone.. A bylas u gina? Bo pewnie sie stresujesz a po co sie stresowac... A robilas roznych firm testy? WsYstkie pozytywne hmmm ciekawe.. A ze beta niska to juz niewiem:/

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie wszystkie pozytywne, tzn w jednym dniu pozytyw, w drugim negatyw i w tym dniu beta negatyw, w kolejnym dniu negatyw a dzis znow pozytyw i badz tu madry czlowieku ;)

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a testy te pozytywne wyszly roznych firm, jeden apteo care a drugi nordtest :)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to naprawde heca...Trzymam kciuki,zeby to jednak tylko zabawa w chowanego byla i Dzidzius juz na fest sie ujawnil:)

PrezesGąska lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy znowu na bete idziesz? I do gina?

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja mu dam takie zabawy :P

na bete pojde jutro jesli beda wyrazniejsze kreski...jesli znow bedzie bledziutko to poczekam do piatku i jak nie dostane @ to pojde w piatek :)

• ParasOlka:) Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrezesGąska i jak u Ciebie ?

klz9mg7yyqfm3j2g.png
    010i9jcgg7le90fm.png

• PrezesGąska Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :) no rano na tescie byl cien cienia....dzis moglam dostac @ jesli cykl trwalby 30 dni (bo mam albo 30 albo 31 zawsze) ale nie ma go, bylam siku niedawno i na papierze jak sie wytarlam byl sluz lekko zabarwiony na brazowo... czy to moglo byc plamienie implantacyjne? dodam ze jak mam dostac @ to mnie boli na brzuch okropnie na kilka godzin przed.

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam PrezezGąska? Coś się rozkręciło czy czekamy na Betę?
    Mi wyznaczyło owulację akurat na dzień, w którym najbardziej ja czułam, bo strasznie mocno zakuły mnie kilka razy jajniki, aż mnie zgięło w pół no i śluz też idealny. Dziś natomiast bardzo pięka mnie piersi, są jakby "gorące"? :)Dziwne uczucie. Wczoraj za to swędziały mnie brodawki,ale tylko 1 dobę i cisza. Chyba zwariuję do tego 13...:)
    MIłego dnia, Dziewuszki !

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • karola33 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki. Ja tez z mila checia do was dolacze. Dzis jest moj 28dc przy 30dc. W poniedzialek ma przyjsc @. Licze Na to ze sie nie pojawi. Gdyby nie przyszla to 8.12 testuje.

• kama005 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję. Ja dzisiaj mam 26 dc a cykle mam około 31 dni. I mam nadzieje, że @ nie przyjdzie :P

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ