Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny mogę dołączyć? Życzę nam wszystkim dwóch kreseczek na święta Ja w zeszłym roku dwa tygodnie przed świętami zobaczyłam dwie kreski ale niestety finał smutny oby i te święta dały radość i piękny prezent z cudownym finałem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Cześć dziewczyny, dołączam.
Jestem po zabiegu łyżeczkowania w 12 tc. Zabieg miałam tydzień temu. Nie wiem czy gin da nam zielone światło na święta, ale z Wami będzie mi raźniej. Jakoś muszę się pozbierać.
Życzę nam wszystkim powodzenia i radości już wkrótce. -
nick nieaktualny
-
VD22. Ja brałam tabletki antykoncepcyjne 8 lat. Kiedy poszłam na do swojego gina i powiedziałam, że chciałabym odstawić bo chcę starać się o dzidzie to kazał mi odczekać 3 misiące (niektórzy mówią, że pół roku trzeba) i po 3 miesiącach zacząć brać kwas foliowy i się starać. Słyszałam różne opinie, że kobiety nawet w pierwszym miesiącu po odstawieniu zachodziły w ciąże i wszystko było ok. Ale lepiej odczekać i dać organizmowi wrócić do siebie. Ja tak zrobiłam i za trzecim cyklem starań udało się 3 grudnia mam pierwszą wizytę u gina. Oby wszystko było ok
-
ja też dołączam się do listy dla św. Mikołaja...Będę testować około 22.12 (21 urodził się mój mąż) więc to podwójny prezent by był...napisałam już list do Niego i nawet wierszyk ułożyłam od naszego wątku: Mikołaju nasz ładną bródkę masz, jak Cię ładnie poprosimy to nam dzidzię dasz:)
PrezesGąska lubi tę wiadomość
-
Ja byłam u ginekologa, i powiedział mi że mam nie czekać, tylko od razu działać...okresu nie mam już 40 dni, tylko plamie na potęgę, nie krwią, tylko gęstą wydzieliną, nie wiem co to, nie idę po test, bo nie chcę znów się zawieść, poczekam jeszcze trochę, czuję już 4 dzień w brzuchu że zbliża się okres, ale go nie ma...czy któraś tak miała jak zaszła?
Dziewczyny, te testy są straszne co? za każdym razem niby mówimy sobie, że i tak na pewno wyjdzie jedna kreska, ale w głębi serca chcemy dwie...jednak i tak jest jedna...Wiktoria -
nick nieaktualny