Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! ja też dopinam się do wątku miesiąc temu wykryto u mnie Hashimoto (@ były jak typowe małpy-figlarne) biorę leki i jestem pełna nadziei. Staramy się pół roku...i niestety jak na złość od tego czasu śluz marny ale wiesiołek i siemię już to lekko zmieniły @ przewidziana na 22 grudnia więc mam nadzieję, że tym razem jej brak będzie miał zielony powód trzymam za Nas kciuki!
lys, patrycja87 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnylauda. wrote:Dzięki Staraczka. Jak to nigdy nie wiadomo co dalej będzie... niestety. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to @ musi przyjść w połowie grudnia. W święta i sylwestra będziemy się starali (o ile badanie gin. będzie ok). Mam nadzieję, że w nowym roku wszystkie będziemy się cieszyć po fioletowej stronie we wrześniówkach(?).
-
hej kochane, nie pisalam Wam ale beta wyszla <2,0 wiec test musial byc falszywy... albo ciaza biochemiczna...albo test byl falszywy a bete zrobilam za wczesnie... czekam na @ ...jak nie przyjdzie pojde znow na bete w pon. a jak przyjdzie @ to staranka przed swietami i w sylwestra testowanie wiec sie zalapie na grudzien jeszcze
patrycja87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ah kobietki, tyle tych starań i co ? i jak bardzo chcemy to nie wychodzi, ale gdybyśmy były w liceum, i strasznie nie chciały, to wtedy na 100 procent byśnt były w ciąży, ja tego nie rozumiem...hihi
Jutro robię test, ciekawe ile będzie kresek...
Wszystkim życzę na święta tak cudownego prezentu!!!Wiktoria -
nick nieaktualny
-
Witajcie Laseczki
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i dodajecie mi mnóstwo energii oraz pozytywnego nastawienia
To nasz 3 cykl starań, po odstawieniu anty.
Testowanie wypada mi na 13 grudnia, oby ta 13. była szczęśliwa
Myślicie, że owulacja była? Martwi mnie ta stała w miarę tempka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:07
Córcia
-
Kucykowa wrote:
podobno 3 cykl staran czesto jest przelomowy
co do owu nie podpowiem Ci bo na tempkach nie znam sie nic a nic