Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gąsko, oby to była ciąża! Taki prezent na święta, ah aż wszystko wydaje się piękniejsze...
Ja robiłam wczoraj test...okresu nie mam od 50 dni... ( te głupie tabletki antykoncepcyjne ! jak można mieć miesiączkę co więcej niż 2 miesiące?)
co do testu...oczywiście jedna kreska...i ani cienia drugiej:(Wiktoria -
Jestem, jestem! tak jak napisalam na innym watku, moze tu skopiuje, nie obrazicie sie? :*
nie bylam na becie, plamienie sie rozkrecilo w sensie ze bylo go wiecej i juz z krwia, brzuch bolal bardzo jak przy @, wzielam nospe, ale podczas gdy w 1 dzien mojego zwyczajnego @ tampon ten najwiekszy mi po 2h przecieka, tak tu byl moze do polowy zuzyty, a teraz siedze w zwyklej wkladce higienicznej bo wiecej nie potrzeba, jutro zrobie test, i w niedziele a w poniedzialek pojde na bete obojetnie jaki wynik bedzie na tescieCassie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Podczytuję forum już od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się aż do teraz.
Dołączę do marzących o pięknym prezencie na Święta.
Może nieco o nas - staramy się już niemal rok. Po pół roku bezowocnych starań zgłosiliśmy się do poradni leczenia niepłodności gdzie okazało się, że są problemy z moją owulacją. Mam za dużo pęcherzyków (jak przy PCO) ale hormony w porządku. Lekarz zalecił stymulację CLO ale niestety przez 3 miesiące nie było efektu. Więc później zmieniliśmy lek na Clarzole (gdzie substancją czynną jest letrozol) i w tym cyklu udało mi się wyhodować piękne jajeczko 21mm . Dostałam dla pewności zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie i na kolejnym monitoringu wyszedł wzorcowy obraz owulacji. Także są spore szanse, że się uda ale ja nie chcę się nastawiać bo już wystarczająco wiele razy się rozczarowałam.... Dziś 26dc i jednocześnie 10dpo, jak @ nie przyjdzie do środy to robię betę bo test ponoć może być fałszywie pozytywny po zastrzyku.
Tak czy inaczej mam nadzieję, że Mikołaj będzie dla nas hojny w tym rokuParasOlka:), PrezesGąska lubią tę wiadomość
-
a u mnie @ . jestem pewna, ze jest taka jak zawsze...moze ciut mniejsza..mimo wszystko zrobilam test, zobaczcie...
albo mam jakąs torbiel na jajniku, albo ciaza biochemiczna i wlasnie ją ronię, a hcg jeszcze sie utrzymuje...tak czy siak w poniedzialek ide na bete a w czwartek mam wizyte u gin...
takze mikolaj do mnie nie przyszedl, prezentu na swieta nie bedzie ;( -
Mnie się tydzień temu pojawiło takie oto coś na teście http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/115e2a67fcd0cc97.html , a na kolejnych już jedna kreska. Potem ovu przesunął mi owulację, @ się spóźnia 5 dni, więc jak nie przyjdzie, to we wtorek idę na betę.
karola33, kama005 lubią tę wiadomość
Kubuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrezesGąska wrote:Dzieki Staraczko...zastanawia mnie ten test dzisiejszy, TZ widzial, no ewidetnie jest gruba krecha tylko blada...w czw bede u gina na pewno mi cos da ze wspomagaczy... glupie mikolajki ;(