Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
karola33, trzymam kciuki na maksa! Widze w naszych wykresach sporo podobienstw Ja tez czekam do 17dpo, ty masz to szczescie ze to juz jutro, ja musze wytrzymac do soboty (oczywiscie jesli sprawa sie nie wyjasni w druga strone...)
-
Karola zrób dzisiaj też Jest szansa ze bedzie cos widac Sama bylam swiadkiem jak 2 dni po terminie @ wychodziły || wyraźne krechy mojej koleżance i to nie był poranny mocz tylko popołudniowy Fakt każda ma inaczej, ale nadal uważam że powinno coś się pokazaćAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
karola33 wrote:No zrobilam ten test dziewczynki. II grube krechy
-
patrycja87 wrote:Ją chyba już nie będę miała prezentu w postaci dwoch kresek , dziś 20 dc i już mam bóle jak na @ pewnie przyjdzie powinna być ok 19 grudnia
-
nick nieaktualnyWitam
Jestem tu nowa i mam nadzieję że dostane pod choinkę prezent o którym Wy marzycie :)Cykle mam 28 dniowe, dzis jest 25 dzien cyklu i zaraz zeświruje :)Mam 30 lat, córke 10 letnią, staramy sie o drugie dziecko pierwszy cykl,w poprzednia ciąże zaszłam właśnie w pierwszym cyklu, maz niestety pracuje w delegacji i mamy ograniczony kontakt i martwie się czy trafiliśmy w owulacje, wydaje mi się że miałam ją 15 dnia cyklu, śluz błodny był 3 dni wcześniej i jeden dzien po , odczuwałam kłujący ból jajnika promieniujący do pleców wtedy tez udało nam się z mężem zaszaleć.Od kilku dni odczuwam kłujący ból piersi zawsze mnie bolą przed okresem ale to był ból przy ucisku a teraz kłuje samoistnie, w dodatku brzuch boli i jest wzdęty jak na okres ,boli jajnik z którego była owulka, szyjka macicy jest wysoko lekko rozpulchniona zamknieta, sluz wodnisty z odrobina białego, 7 dni po owulce miałam duzy spadek temp, a następnego dnia podskoczyła i utrzymuje się na wysokim poziomie, test negatywny, sama nie wiem co mysleć, miałabym nadzieję ale ten ból brzucha mnie niepokoi -
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Marika 84 trzymam kciuki
Karola Gratulacje
Ja termin @ mam pod koniec przyszłego tygodnia ale jak się nie pojawi @ to zatestuje w Wigilię
Ale by było pieknie
wytrzymasz do wigilii? wow podziwiam faktycznie cudny byłby prezent!
ja mniej więcej w tym samym czasie co Ty mam @ ale wątpię bym do wigilii wytrzymała
Karola z całego serca gratuluję!!
ps: ja się nie odzywałam wcześniej ale wątek czytałamAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."