SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Problem z testem
Odpowiedz

Problem z testem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • zaba25 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka kreska jest normalna tak jak Morwa pisala, chyba tylko na first response nic takiego mi nie wychodzilo. Wszystko wskazuje ze masz cykl bezowulacyjny, mozesz dalej czekac na owulacje a mozesz isc po leki i chyba to bylo by lepsze bo dostala byc okres i zaczela nowy cykl. Zreszta dziwi mnie postawa twojego lekarza juz na tamtej wizycie powinien ci dac leki, robil ci usg? sprawdzil co sie dzieje z jajnikami? cykle bezowulacyjne sie zdarzaja byle nie bylo tak caly czas.

Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
    aniolek [*] 20/06/2012 6tc
    aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
    aniolki [*] 23/10/2014 8tc
  • Aleksandra0000 Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz tak mam zazwyczaj mam cykl 33-36 dni zdarzało się też 40 coś ale to tylko wtedy kiedy się czymś denerwowałam bardzo rzadko, ale ponad 60 to jeszcze mi się nigdy nie zdarzyło. Właśnie pani doktor stwierdziła że owulacja mi się przesunęła i to przez to. Usg mi nie zrobiła tylko stwierdziła że wszystko jest ok i skoro testy wychodzą negatywne to żebym poczekała i jeśli dalej nie będzie okresu to żebym wtedy przyszła to mi przepisze leki na wywołanie

• Aleksandra0000 Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie może jakiegoś dobrego lekarza w Krakowie? :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ