Problem z testem
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Mam problem jeśli chodzi o testy. Mam już 62 dzień cyklu okresu nadal nie mam robiłam testy i każdy wyszedł negatywny. No i właśnie tu pojawia się problem. Za każdym razem pojawia się pozioma kreska która jest 5-6 minut a po całkowitym wyschnięciu testu zniaka, nigdy czegoś takiego nie miałam. Spotkałyście się może z czymś takim?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź bo ja nie wiem co o tym myśleć..
-
I co się okazało?
W ogóle to powiedzcie mi miałyście kiedyś taki długi cykl ponad 60 dniowy? Ja nie wiem co się dzieje zazwyczaj mam 33-36 dniowy zdarzało się też 40 coś ale nigdy nie 60 a testy wychodzą cały czas negatywne.. możliwe żebym była w ciąży a testy jeszcze tego nie pokazały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:58
-
Badania na tarczycę miałam robione jakieś pół roku temu i wszystko było ok dlatego teraz się zastanawiam co jest skoro testy wychodzą negatywne. Tak myślę że może przesunęła mi się owulacja i nawet jeśli byłabym w ciąży to testy jeszcze by tego nie pokazały, możliwe to jest?
Ja już sama nie wiem martwi mnie tak długi cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:10
-
Byłam u pani ginekolog w tamtym tygodniu i kazała mi czekać.. a jeśli dalej okres nie przyjdzie to wtedy ma mi coś przepisać na wywołanie. Mówiła też że ciąży nie wyklucza ale testy powinny już wyjść a tu dalej nic.. a ja nawet nie czuję się tak jakbym miała mieć niedługo okres 62 dni to już sporo ostatni okres miałam 18 stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:19
-
A ja właśnie nigdy tak nie miałam i co najdziwniejsze robiłam ich kilka od 33 dnia cyklu i mam wrażenie że ta pozioma kreska jest wyraźniejsza i dłużej zostaje.. nie wiem może już widzę coś czego nie ma denerwuje mnie ta sytuacja bo nie wiem co się dzieje
-
Ten skok temperatury ale możliwe że to jest cykl bezowulacyjny. Ja nigdy tak nie miałam dlatego się martwię byłam przekonana robiąc dziś test że skoro nie mam dalej okresu to powinno coś wyjść a tu jednak nic..
To jest ta kreska pozioma tylko że już jest bardzo mało widoczna bo późno zrobiłam zdjęcie a ona miała taki sam kolor jak ta pionowa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:41
-
Macie rację, dziękuję za odpowiedź
Muszę iść chyba znowu do ginekologa żeby wywołać okres bo ponad cykl ponad 60 dni to zdecydowanie za długo i coś jest chyba nie tak skoro testy wychodzą negatywne..
A miała może któraś z Was tak że bardzo późno wyszedł wam pozytywny wynik?