Przedciążowa-owulacyjna grupa AA :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo, co tu taka cisza? Czyżby nikt nie wspomagał endo?
Ja za 2-3 dni do Was dołączam, zapas wina wytrawnego i orzechów już zrobiony.
Co do Metforminy to też miałam dylemat, ale mi lekarka powiedziała, że jedna lampka wina nie zakłóci działania. Odradzała piwo i mocniejsze alkohole.
Jeśli idę na jakąś większą imprezę to też nie biorę tabletki (zawsze zażywam wieczorem). -
Meśka wrote:Puk puk ? Czy jest sie tu z kims napic dzis ? Dostałam dzis padem od PlayStation od syna prosto w nos i musze sie znieczulic bo troche boli
Meśka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny melduje sie na polecenie Flower
Jak ja jestem kompletnie abty alkoholowa to czym prócz orzechow moge wspomóc? Jeden cykl pilam wino (czerwone, wytrawne, 12 letnie co na slub dostalismy ) ale nie ukrywam ze to dla mnie żadna frajda i muszę się zmuszać][/url] -
Misi wrote:Dziewczyny melduje sie na polecenie Flower
Jak ja jestem kompletnie abty alkoholowa to czym prócz orzechow moge wspomóc? Jeden cykl pilam wino (czerwone, wytrawne, 12 letnie co na slub dostalismy ) ale nie ukrywam ze to dla mnie żadna frajda i muszę się zmuszać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć kobitki Melduję, że cały tydzień piłam za Wasze fasoleczki. Dziś już po owulce więc winko już tylko na weekend. Co w FL? Ananaska jeść (na co w ogóle jest ananasek?)? Co jeszcze mogę pić, chrupać i ogólnie konsumować? Pozdrawiam z szarej rzeczywistości zwanej pracą
-
KateHawke wrote:Cześć kobitki Melduję, że cały tydzień piłam za Wasze fasoleczki. Dziś już po owulce więc winko już tylko na weekend. Co w FL? Ananaska jeść (na co w ogóle jest ananasek?)? Co jeszcze mogę pić, chrupać i ogólnie konsumować? Pozdrawiam z szarej rzeczywistości zwanej pracą
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
....patrze -nowy topik co jeszcze go nie czytałam.... i co widzę? normalnie same alkoholiczki
P.s. a w 11 dc to można czy juznie warto startować z tym winem?KateHawke lubi tę wiadomość
-
Rucola to ja też sobie zlecam takie lekarstwo mam swojaka z porzeczki to dziś wypróbuję a co tam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 22:21
-
P.s. a można toto posłodzić ? jakoś ciężko mi wchodzi wytrawne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny