Przedciążowa-owulacyjna grupa AA :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo, co tu taka cisza? Czyżby nikt nie wspomagał endo?
Ja za 2-3 dni do Was dołączam, zapas wina wytrawnego i orzechów już zrobiony.
Co do Metforminy to też miałam dylemat, ale mi lekarka powiedziała, że jedna lampka wina nie zakłóci działania. Odradzała piwo i mocniejsze alkohole.
Jeśli idę na jakąś większą imprezę to też nie biorę tabletki (zawsze zażywam wieczorem). -
Meśka wrote:Puk puk ? Czy jest sie tu z kims napic dzis ? Dostałam dzis padem od PlayStation od syna prosto w nos i musze sie znieczulic bo troche boli
Meśka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny melduje sie na polecenie Flower
Jak ja jestem kompletnie abty alkoholowa to czym prócz orzechow moge wspomóc? Jeden cykl pilam wino (czerwone, wytrawne, 12 letnie co na slub dostalismy) ale nie ukrywam ze to dla mnie żadna frajda i muszę się zmuszać
][/url]
-
Misi wrote:Dziewczyny melduje sie na polecenie Flower
Jak ja jestem kompletnie abty alkoholowa to czym prócz orzechow moge wspomóc? Jeden cykl pilam wino (czerwone, wytrawne, 12 letnie co na slub dostalismy) ale nie ukrywam ze to dla mnie żadna frajda i muszę się zmuszać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć kobitki
Melduję, że cały tydzień piłam za Wasze fasoleczki. Dziś już po owulce
więc winko już tylko na weekend. Co w FL? Ananaska jeść (na co w ogóle jest ananasek?)? Co jeszcze mogę pić, chrupać i ogólnie konsumować? Pozdrawiam z szarej rzeczywistości zwanej pracą
-
KateHawke wrote:Cześć kobitki
Melduję, że cały tydzień piłam za Wasze fasoleczki. Dziś już po owulce
więc winko już tylko na weekend. Co w FL? Ananaska jeść (na co w ogóle jest ananasek?)? Co jeszcze mogę pić, chrupać i ogólnie konsumować? Pozdrawiam z szarej rzeczywistości zwanej pracą
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
....patrze -nowy topik co jeszcze go nie czytałam.... i co widzę? normalnie same alkoholiczki
P.s. a w 11 dc to można czy juznie warto startować z tym winem?KateHawke lubi tę wiadomość
-
Rucola to ja też sobie zlecam takie lekarstwo
mam swojaka z porzeczki to dziś wypróbuję a co tam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 22:21
-
P.s. a można toto posłodzić ? jakoś ciężko mi wchodzi wytrawne...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny