Przedciążowa-owulacyjna grupa AA :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:My od teściowej dostaliśmy dwie małe buteleczki jakiegoś winka, ale to słodkie, a nie wytrawne czy półwytrawne.
Zdrówka dziewczyny!
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dobrze ze mamy to forum i że są tu dziewczyny które się rozumieją. Oprócz męża to tylko z Wami mogę pogadać. Nikt nie wie o naszym problemie. I tak by nikt nie zrozumiał bo wszyscy mają dzieci bez żadnych problemów. Czasem trudno jest udawać jeśli ktoś ci mówi że jest w ciazy. Nie wiem czemu tak mam ale jak się dowiaduję o tym wielkim szczęściu znajomych to tak jak by mi ktoś kołek w serce wbił. Chcę mi się płakać i krzyczeć! Jesteśmy 1.5 roku po ślubie. Wszyscy się dopytuja kiedy dziecko a zróbcie sobie już czemu nie robicie i wogole tak mnie to czasem wkurwia że szok. Zazwyczaj odpowiadam mam jeszcze czas. A czas tak zapierdziela że 2 bliskie koleżanki zdążyły już urodzić a ja nie wiem kiedy to minęło tyle miesięcy. Wierzę że los nam wszystkim wynagrodzi ten trudny czas. Niczego innego nie pragnę bardziej!!!
Lunaris, Karma88, malinowaemi, kolka, Asia1561 lubią tę wiadomość
-
Staraczka doskonale wiem o czym piszesz mije koleżanki już mają nastoletnie dzieci i tylko ja nie mam. Czuje się obco wyizolowana społecznie wręcz napiętnowana. I codziennie zadaje sobie pytanie dlaczego ja. Już na moim levelu stratań nie czuję do świata złości ale ns brzuszki moich koleżanek wzdycham sama do siebie.
Wiem jak ciężko na sercu, ochotę mam zwinąć się w kłębek i obudzić się z tego koszmaru.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A na mnie patrzą jak na wariatkę, że chcę drugie dziecko...bo co- ślubu nie mamy i o to chodzi? czy że 40 blisko? jakieś dziwne reakcje więc przestałam mówić o tym z bliskimi. Przykre to bo chciało by się usłyszeć coś miłego- jak tu na forum. Tyle osób, które choć dobre słowo powiedzą a wśród przyjaciół jakaś lipa... nie rozumiem tego swiata...
Lody czekoladowe po sexie -zamiast wina mogą być?Karma88, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Lunaris lody czekoladowe!! Nawet zalecane w trakcie !!! p.s vanillia też
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Lunaris lody czekoladowe!! Nawet zalecane w trakcie !!! p.s vanillia też
Serio to dziś się zastanawiałam nad tym, że tutaj jest tyle tematów i wiedzy zawartej co przez 15 lat od lekarzy się nie dowiedziałam o fizjoogii kobiecej płodności! -
Lunaris wrote:Flower normalnie jesteś kopalnią wiedzy załóż własną praktyke - zarobisz kokosy!
Serio to dziś się zastanawiałam nad tym, że tutaj jest tyle tematów i wiedzy zawartej co przez 15 lat od lekarzy się nie dowiedziałam o fizjoogii kobiecej płodności!
Ale tak serio to bym chciała mieć 3 dzieci i nie mieć tej wiedzy jak normalny śmiertelnik.
Lunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A po winku seks moze byc? Buahahaha rozwalilismy lozko zanim do czegokolwiek doszlo. Maz dzis naprawia, bo spalismy na ziemi na materacu. Perspektyw kota jest dziwna.
Flowwer, Lunaris, staraczka1111, aiwlys lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:A po winku seks moze byc? Buahahaha rozwalilismy lozko zanim do czegokolwiek doszlo. Maz dzis naprawia, bo spalismy na ziemi na materacu. Perspektyw kota jest dziwna.
Niestety trzeba łóżko poświęcićstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ale żeby to chociaż była gra wstępna jak łóżko odmówiło posłuszeństwa. Przełaziłam nad K i w tym momencie trzask. Ale śmiechu było.
K naprawiał rano łóżko, a ja wyskoczyłam na zakupy.
Plan na dziś:
mąz ma piwko dla siebie, a ja butlę wina.
A jutro Pregnyl.Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flower Ty to dziś szampana zapijaj!
-
Lunaris wrote:Flower Ty to dziś szampana zapijaj!
Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
gorąca kąpiel film i lampeczka wina to jest to!!! zaczynam czuć swoje jajca chyba produkcja rozpoczęta .
Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:gorąca kąpiel film i lampeczka wina to jest to!!! zaczynam czuć swoje jajca chyba produkcja rozpoczęta .
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja jeszcze nic nie czuję
Flowwer lubi tę wiadomość