Przedciążowa-owulacyjna grupa AA :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Auricomka wrote:Dziewcyzny a wy wogóle po owu nie pijecie?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddaaba042858.jpg
Dziewczyny pijemy !!!!!staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
5dc pora zacząć bezkarne picie zdrowie kobiety!
Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Pije ktoś tu jeszcze?! Ja właśnie otwarłam wino Carlo Rossi truskawkowo plus świeże truskawki do tego!! Pycha
-
Ja bym chętnie dołączyła wtedy kiedy nie można najbardziej się chce ale tym czasem dla mojej wspaniałej grupy AA specjalne bezalkoholowe wirusy od półtora centymetrowego człowieka
&$&&&$&&&&&!!&!KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
kolka wrote:Ja bym chętnie dołączyła wtedy kiedy nie można najbardziej się chce ale tym czasem dla mojej wspaniałej grupy AA specjalne bezalkoholowe wirusy od półtora centymetrowego człowieka
&$&&&$&&&&&!!&!
Łapię garściami! Nudnej ciąży życzękolka lubi tę wiadomość
-
Witajcie i ja się dołączam bo też ostro pracuje nad endo i winko, orzechy również u mnie przynoszą efekty! i fizyczne i psychiczneKateHawke wrote:Aaale ja bym do was dołączyła chętnie... A tu Bromek przesłania mi cały świat Wypijcie też za moje endoPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Witajcie i ja się dołączam bo też ostro pracuje nad endo i winko, orzechy również u mnie przynoszą efekty! i fizyczne i psychiczne
A ile bierzesz tego bromka?bo ja teraz nie biorę ale przed córką brałam i piłam lampke wina lekarz pozwolił
Biorę jedną wieczorem ale docelowo muszę 2x dziennie przez jakiś czas.
Nie chcę pić alko dlatego, że się po nim źle czuję przy bromku. Przy imprezach muszę nie brać dzień wcześniej i w danym dniu tabletki.
Na endo polecam ci jeszcze migdały A po owulce można włączyć ananaska- dziewczyny tutaj też się zajadają -
Kupiłam czerwone półwytrawne -nie wchodzi mi za nic! Blee, może jakieś sposoby macie żeby było bardziej spożywalne? posłodzić czy co?
-
Lunaris wrote:Kupiłam czerwone półwytrawne -nie wchodzi mi za nic! Blee, może jakieś sposoby macie żeby było bardziej spożywalne? posłodzić czy co?
Aaa dlatego piję piwo miodowe
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Kupiłam czerwone półwytrawne -nie wchodzi mi za nic! Blee, może jakieś sposoby macie żeby było bardziej spożywalne? posłodzić czy co?
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dodaj miód będzie zdrowsze.
Aaa dlatego piję piwo miodowe
może faktycznie spróbuję dolać gazowanego -ciekawe jak z fantą pójdzie
na stronie "FB Tasty" fajne drinki robili- czerwone wino zamrozić w kostki potem do malaksera z kieliszkiem niezamrożonego i owocami (truskawki i borówki amerykańskie) szkoda że mi się nie chce iść do sklepu -
Lunaris wrote:Kupiłam czerwone półwytrawne -nie wchodzi mi za nic! Blee, może jakieś sposoby macie żeby było bardziej spożywalne? posłodzić czy co?Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Hahaha! Ja tak właśnie zrobiłam! Też ostatnio kupiłam takie kwasidło że chciałam wylać. Ostatecznie szkoda było więc dosłodziłam cukrem pudrem (łatwiej rozpuścić) Mąż miał ze mnie niezłą polewkę, ale przynajmiej winko było zjadliwe
HA! na to nie wpadłam cukier puder mam, zaraz przetestujeCzrna 81 lubi tę wiadomość