Przedciążowa-owulacyjna grupa AA :P
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, już myślałam że pijecie od rana jak zobaczyłam posty
Wczoraj poszłam spać po 1 lampce także dodatkowy pozytywny efekt ubaczny -problem z bezsennością się rozwiąże
nadzieja73 myśl pozytywnie-może żeby się wyrównało na wizycie będzie wszystko pięknie!Karma88 lubi tę wiadomość
-
Lunaris na mnie też jedna lampka działa nasennie, od dziś znów ruszam z winkiem ♡
Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja wyszłam z założenia że minęła 12 i można odkorkować ponadto późno zaczęłam wiec muszę podwójnie he he takze jedna przed obiadem a druga bedzie wieczorem przed spaniem!
-
kolka wrote:a mnie denerwuje, że zawsze kiedy ja jestem po owu i staram się nie szaleć z winem, to wtedy wszystkie inne piją
na zdrowie dziewczynyLunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dziś 1dc i mam zamiar wypić butelkę nie ze smutku ale z radośći !!!
I właśnie dlatego uważam, że jesteś jakimś fenomenem tutaj Chciałabym mieć choć w połowie takie podejście jak Ty Czerwieć będzie Twój i to nie ulega wątpliwości
Szkoda, że nie ma radlerów ananasowych, zawsze możnaby się tłumaczyć, że to dla zagnieżdżenia zarodkaFlowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Może jest wino ananasowe
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Po butelce to ja w kibelku noc spędzę. Jakoś mi to czerwone i wytrawne nie służy ale czego się nie robi dla zdrowia
-
Ej półwytrawne też może być nie? Z nim ledwo daję radę.
Ale co się nie robi dla bibi.
Dziewczyny piąteczek!!!! Świętujemy. Koniec tygodnia, nikt z klientów nie będzie mi tyłka zawracać przez kilka dni!
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Wasze zdrowie! ja dziś idę zapić smutki na babską imprezę. Może przestanę smucić Udanego weekendu!
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam 2 winka i zamierzam je dziś wypić!!
Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ja przez 5 najbliższych dni odpadam letrozol + wino to nie ciekawe połączenie ale będę kibicować!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
My od teściowej dostaliśmy dwie małe buteleczki jakiegoś winka, ale to słodkie, a nie wytrawne czy półwytrawne.
Zdrówka dziewczyny!Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia