Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh..jak tu strasznie smutno się ostatnio zrobiło niech któraś polepszy ten stan piękną nową betą lub II tym bardziej że staraczek została już garstka.. więc i na nas teraz czas, bo brzuszki zaczynają się zwalniać a ja dzisiaj wlazłam na alliexpres - jestem z ery kamieniołomów i za bardzo nie wiedziałam o tej stronie :p i zamówiłam dla mego bratanka który ma przyjść na świat w grudniu śliczny komplet z myszką miki i dla moich dziewczynek na święta wiatraczek z kształcie bałwanka i wiecie co? Pierwszy raz nie płakałam przeglądając maleńkie ubranka..jestem z siebie dumna!
moni05, Ania_85_, Madziandzia, MonikA_89!, Ochmanka, Kittinka83 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny5ylwian wrote:A jaki mialas antybiotyk? Pojechalam na ip ale nawet mnie nie zbadali powiedzieli,ze jak bylam wczoraj wieczorem u lekarza i bylo ok to co oni maja zrobic dzisiaj i ze ip to nie przychodnia,zeby recepty wypisywali. Mowili,ze jak wzielam apap o 2.20 to juz powinnam miec goraczke,gdyby miala byc,bo 6h dziala lek. Bylam u nich o 13. Powiedzieli,ze goraczka nie ma nic wspolnego z cp. Z samym poronieniem moze tak. I ze jak znowu bym mialam goraczke nie do zbicia to wtedy mam isc do swojego lekarza jutro po leki. Pojechalam do nich z wynikami. Beta juz tylko 51 a crp 19.1 a bylo wczoraj 11.9. Powiedzieli,ze 19 to jeszcze nie jest wysoki wynik. Wrocilam do domu,obiad zjadlam i sie polozylam. Temp 37,5. Wzielam Anapran przed zasnieciem. A teraz mam 37,6. Mam niby jakas wizyte jutro w Medicover ale czy moge tak czekac?
Mam nadzieję, że dzisiejszą noc będziesz miała spokojniejszą.5ylwian lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże Sylwian jak czytam co piszesz to aż nóż mi się w kieszeni otwiera skrajną nieodpowiedzialnością lekarzy w takiej sytuacji jest nie zbadanie Cię a samo crp jest już podstawą do podania antybiotyku! Przecież stan zapalny może wywołać wszystko, od zrostów w narządach rodnych po sepse
5ylwian lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 22:42
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie @, można wpisać na listę.
Sylwian, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze dla Twojego zdrowia się skończyło.5ylwian lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
[.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualnyKochane czy któraś z Was korzysta lub korzystała z pomocy dietetyka i może polecić jakiegoś w Warszawie?
Ruszam z kopyta i biorę się za siebie bo się wystarczająco naczytałam o problemach jakie tworzy zbyt wysoka insulina.
Treningi ogarnę sama. Przeproszę się z hantlami i sztangą bo to chyba jedyna forma aktywności na siłowni, którą naprawdę lubię i przy której wręcz odpoczywam. -
malamisia wrote:Sylwian, jak dzisiaj?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Madziandzia wrote:Kochane czy któraś z Was korzysta lub korzystała z pomocy dietetyka i może polecić jakiegoś w Warszawie?
Ruszam z kopyta i biorę się za siebie bo się wystarczająco naczytałam o problemach jakie tworzy zbyt wysoka insulina.
Treningi ogarnę sama. Przeproszę się z hantlami i sztangą bo to chyba jedyna forma aktywności na siłowni, którą naprawdę lubię i przy której wręcz odpoczywam.Madziandzia lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Madziandzia przy io bym tak nie szalała z hantlami, diabetyk i endokrynolog zalecali mi umiarkowane cardio z tętnem max 140 5 razy w tygodniu min. 40min. Takie ja dostałam zalecenia, ale może i Tobie się przyda taka informacja
Madziandzia, Angelika1313 lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnySylwian, bardzo się cieszę, że dziś już lepiej u Ciebie!!! Mam nadzieję, że od teraz wszystko już pójdzie w dobrą stronę, czego baardzo Ci życzę!!!
Misiaa...masz rację...jakoś tak mniej już testujących...zostały same niedobitki...te Nowe co się pojawiają szybko zachodzą i znikają( czego oczywiście gratulujemy )..a reszta bez zmian...i tak co miesiąc...ale mam nadzieję, że dla każdej z nas przyjdzie TEN właściwy moment i zaraz będziemy się cieszyć ze swoich II kresek
U mnie ovufriend zwariował i kolejny raz po wprowadzeniu temperatury zmienił mi datę owulacji, więc ANGELIKO1313 proszę Cie jeszcze raz o zmianę daty testowania na 23 sierpnia...
DZiękuję Ci bardzo :*
Nie wiem czemu ciągle mi zmienia tą datę, wraz ze zmianą moje szanse zmalały, ale zatestuję dla zabawy
Miłego dnia dziewczyny :*Angelika1313, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny5ylwian, trzymaj sie cieplutko, moze antybiotyk faktycznie bylby dobrym rozwiazaniem. Mnie przepisal go szpital, bym uniknela ewentualnego zakazenia po lyzeczkowaniu.
U mnie ch*jnia, dzis zmarla mi babcia I tak o, taki weekend. Za plotem 2letnie trojaczki, wiec dodatkowo i to mnie dobija. -
Sasanka55 wrote:5ylwian, trzymaj sie cieplutko, moze antybiotyk faktycznie bylby dobrym rozwiazaniem. Mnie przepisal go szpital, bym uniknela ewentualnego zakazenia po lyzeczkowaniu.
U mnie ch*jnia, dzis zmarla mi babcia I tak o, taki weekend. Za plotem 2letnie trojaczki, wiec dodatkowo i to mnie dobija.Sasanka55 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Sasanko bardzo mi przykro, przytulam mocno! 😘
Sylwian super, że już czujesz się lepiej ale kontroluj to wszystko kochana i zbadaj też jutro crp dla świętego spokoju.
Moje starania stoją w miejscu, tsh wynosi ponad 20 (!)5ylwian lubi tę wiadomość